3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kvik A/S Sælgere til Kvik Egå og Kvik Viby

Kvik A/S

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af indsigt og kreativitet opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til at varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling hos kunden, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Du har erfaring med personligt salg fra køkkenbranchen, med gode salgsresultater eller evt. fra en lignende rådgivende rolle med salgsansvar.

Kvik A/S
Kvik A/S Montør

Kvik A/S, Egå

KVIK EGÅ SØGER ERFAREN, DYGTIG KØKKENMONTØR TIL MONTERING AF KØKKEN, BAD OG GARDEROBE

Dine primære opgaver bliver service opgaver hos kunden, montering af nye køkkener, bad og garderobe og naturligvis også montering af udstillinger, som også indebærer håndværksmæssige opgaver såsom fræsning og skæring.

Du bliver en del af et dynamisk team i en butik med højt tempo og et godt fællesskab.

Kvik A/S
Kvik A/S Salgskonsulent

Kvik A/S, Vejle

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for endnu en erfaren køkkensælger til Kvik Vejle.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe. Du kommer til varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV