4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Kvik A/SMålrettet og erfaren køkkensælger

Kvik A/S, Silkeborg

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen.

En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere.

Lige nu har vi brug for endnu en erfaren køkkensælger til Kvik Silkeborg.

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder.

Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling og bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik A/S
Kvik A/SMålrettede og erfarne køkkensælgere

Kvik A/S, Egå

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder.

Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til at varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Du får fast grundløn og attraktiv provisionsordning baseret på dit salg. Endvidere skal du forvente et tæt samarbejde og sparring med butikschefen og virksomhedens øvrige konsulenter, der alle har samme mål og at skabe resultater og gode kundeoplevelser.

Kvik A/S
Kvik A/SKvalitetsbevidst og detailorienteret controller

Kvik A/S, Egå

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og topmotiverede medarbejdere, og lige nu har vi brug for en erfaren controller med stor erfaring fra lignende funktion i køkkenbranchen.

Som Controller er du ansvarlig for at sikre kvaliteten i vores ordrehåndtering. Vi lever af tilfredse kunder og dette bidrager din funktion til. En af dine stærke sider er at kvalitetssikre alle ordrer inden de rammer kunderne. Derved sikrer vi, at vores kunder får, hvad de forventer.

Vi forventer, at du har et udpræget strukturgen og du formår at opretholde et stort overblik, til gavn og glæde for såvel kunder som dine kollegaer.

Kvik A/S
Kvik A/SMålrettet og erfaren Butikschef til Kvik Egå

Kvik A/S

I KVIKS verden er missionen klar: At sælge dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Som butikschef har du det overordnede ansvar for at skabe resultater og overholde budgetter. En af dine stærke sider er at coache og motivere medarbejderne i butikken samt sikre fortsat udvikling af de ansatte.

Du er desuden ansvarlig for, at butikken til enhver tid lever op til Kviks koncept og kundernes forventninger.

Du får fast grundløn og attraktiv provisionsordning. Tæt samarbejde og sparring med virksomhedens ledelse og øvrige butikschefer.

Du bliver en del af et dynamisk team i en butik med højt tempo og et godt fællesskab. Kvik Egå, er en del af Kvik Århus, der også ejer Kvik Tilst samt Kvik Viby.

Kvik A/S