10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
Matas A/SButikschef til Matas Amager Centret

Matas A/S, København

Som ny butikschef i Matas kan du blandt andet glæde dig til…
.. at få lov til at præge hverdagen og medarbejderne i butikken i en positiv retning.

Butikken skal være indbyde og inspirere vores kunder hver eneste dag, og i samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere planlægger du spændende kundeevents og andre salgstiltag. Medarbejderne skal motiveres, trænes og favnes, så de står skarpt i både salgsteknikker og produktviden og så de møder glade ind på arbejde.

Det bliver også din opgave at:

 • Lægge vagtplaner og prioritere arbejdsopgaver
 • Oplære medarbejdere – både i salg og i Matas’ produktsortiment
 • Opstille salgsmål og bestilling af varer
Matas A/SCopywriter

Matas A/S, Allerød

Kan du fange alverdens målgrupper på skrift? Få dem til at stoppe op, blive nysgerrige, læse videre – og meget gerne agere? Kommentere, dele, klikke – ja, og også købe? Så er det måske dig, vi søger til vores SoMe & Content team hos Matas.

Vi søger en person, som mestrer den svære kunst at engagere sin målgruppe på målgruppens præmisser og samtidig holde fokus på Matas’ kommercielle interesser. Du har formentlig helt styr på din AIDA-model, dine CTA’er og engagement drivere, og du har erfaring med både short- og longform.

Ansvarsområder:

 • Skrive tekster til organiske SoMe-opslag
 • Skrive copy til paid social annoncer, artikler og mails for vores brandpartnere
 • Ad hoc-tekster til videoer, produktuniverser m.m.
Matas A/SIT-supporter

Matas A/S, Allerød

SomIT-supporter er det din vigtigste opgave at hjælpe vores kolleger i Matas-butikker samt på vores hovedkontor, når der er behov for IT-faglig hjælp. Det kan være afhjælpning af brugerfejl, installation og udskiftning af hardware, fejlfinding eller hjælp ved et IT-nedbrud etc.

Som IT-supporter er dine primære arbejdsopgaver varierede. Du modtager og registrerer indgående opkald og e-mails fra vores kolleger i butikkerne og på hovedkontoret. Du identificerer fejl og problemer – og du finder frem til hovedårsagen bag, og kommer med permanente løsninger, hvis det er muligt.

Dine opgaver er overordnet:

 • At være tilgængelig i vores drop-in Servicedesk og yde hurtig hjælp til kollegerne på kontoret
 • At svare telefonopkald og løse diverse IT-problemer på professionel vis
 • At kommunikere klart og tydeligt i et forståeligt og empatisk sprog
Matas A/SIT-servicetekniker til Matas-butikker på Sjælland

Matas A/S, Allerød

Som kørende IT-servicetekniker er det din opgave at hjælpe vores butikker ved IT-nedbrud, afhjælpning af brugerfejl, installation og udskiftning af hardware samt fejlfinding.

Du arbejder desuden proaktivt for at undgå, at butikkerne oplever problemer med IT-udstyret. Arbejdet udføres primært i den enkelte butik, og der bliver stillet en gulpladebil til rådighed for kørslen til butikkerne. Du servicerer butikkerne på Sjælland, men der kan også forekomme periodevis arbejde i Jylland.

Vi bygger en stor del af vores butikker om, så en del af arbejdet består i denne sammenhæng også i installation af butikkens udstyr, der omfatter bl.a. kasseløsning (POS), PC’ere, printere, netværksudstyr og Milestone-videoovervågning (IP-kameraer og videoservere) samt Digital Signage-skærme.

Moment Medarbejdere til Matas webshop på aftenhold

Moment søger for Matas i Humlebæk

Som kommende medarbejder i webshoppen bliver du en del af et ungt og dynamisk team hos Matas’ webshop i Humlebæk. Du bliver en del af et humørfyldt team, hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar, samt en god og fri omgangstone blandt dine kollegaer. Vi er allerede nu på udkig efter engagerede medarbejdere, så vi kan stille det rigtige hold til dette års Black Friday og den travle juleperiode.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at plukke og pakke ordrer, som landets kunder bestiller online. Konkret skal du ekspedere en masse forskellige varer og produkter og sørge for, at alt er blevet plukket og pakket korrekt, inden kundernes ordrer forlader webshoppen. Du vil selvfølgelig blive grundigt oplært i opgaverne, så du er godt klædt på til jobbet.

Moment Medarbejdere til Black-Friday hos Matas på nathold

Moment søger for Matas i Humlebæk

Som kommende medarbejder i webshoppen bliver du en del af et ungt og dynamisk team hos Matas’ webshop i Humlebæk, hvor du kommer til at gøre en stor forskel med dit bidrag.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar, samt en god og fri omgangstone blandt dine kollegaer. Vi er ved at gøre klar til dette års Black Friday og juletravlheden, hvor du bliver en del af en travl hverdag.

Du kan blive oplært i forskellige arbejdsopgaver så som påpladslægning af varer, eller plukke og pakke ordrer som landets kunder bestiller online. Du har en central rolle og har medansvar for, at kunderne får deres korrekte bestillinger til tiden. Du vil selvfølgelig blive grundigt oplært i opgaverne, så du er godt klædt på til jobbet.

Matas A/SMaterialist/Salgsassistent søges til Matas Hurup

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af beauty og helse? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu materialist/salgsassistent til vores butik i Hurup.

Som salgsassistent bidrager du til, at butikken fremstår inspirerende, indbydende og salgsklar. Med dit engagement, din imødekommende adfærd og dine gode råd, giver du kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige, så de allerede ved afskeden glæder sig til næste besøg i Matas.

 • Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver: Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg
 • Planlægning af salgsaktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
Souschef til Matas Ballerup
Brænder du for personaleledelse, salgstræning og for at give dine kunder en uovertruffen service?
Matas Operations A/S, Ballerup
Jobcenter
Studentermedhjælpere søges til Matas hovedkontor
Holder du sabbatår, inden du skal læse videre, eller læser du f.eks. SCM, statistik eller matematik er dette en god mulighed for et studierelevant arbejde.
Matas A/S, Allerød
Matas A/S
Materialist/Salgsassistent til Matas
Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af beauty og helse?
Matas Operations A/S, Frederiksværk
Jobcenter