11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Matas A/SSouschef til Matas Herning Centeret

Matas A/S

Brænder du for personaleledelse, salgstræning og for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en Souschef til vores butik i Herning Centeret.

Som Souschef i Matas fungerer du som medarbejdernes rollemodel, og du sikrer butikkens daglige drift sammen med butikschefen. Sammen planlægger I også diverse salgsaktiviteter og andre spændende kundearrangementer.

Dine daglige opgaver vil spænde bredt, men vil blandt andet indbefatte:

 • Coaching og undervisning af personalet i salgsteknikker og produktkendskab.
 • Opstille salgsmål i samarbejde med butiks- og driftschefen
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar og indbydende for vores kunder hver dag.
Matas A/SMaterialist/salgsassistent til Matas Kjellerup

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af beauty og helse? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en materialist/salgsassistent til vores butik i Kjellerup.

Som salgsassistent bidrager du til, at butikken fremstår inspirerende, indbydende og salgsklar. Med dit engagement, din imødekommende adfærd og dine gode råd, giver du kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige, så de allerede ved afskeden glæder sig til næste besøg i Matas.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg
 • Planlægning af salgsaktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
 • Opfyldning og omrokering af varer i butikken
Matas A/SIntern IT-Supporter

Matas A/S, Allerød

Som IT-supporter er det din vigtigste opgave at hjælpe vores kolleger ved IT-nedbrud, afhjælpning af brugerfejl, installation og udskiftning af hardware, fejlfinding etc. Du er desuden med til at arbejde proaktivt for at undgå, at vores kolleger oplever IT udfordringer. Supportarbejdet udføres ved tilstedeværelse i og afhjælpning fra vores drop-in Servicedesk på hovedkontoret i Allerød og desuden som fjernsupport/telefonsupport.

Du bliver en del af vores support-team på 10 personer, som sammen hjælper Matas kollegerne i hele landet med IT service og support. Nogle IT-supportere arbejder i Firstline/internt og andre i Secondline/eksternt, som kørende teknikere. Du kommer til at arbejde selvstændigt inden for dit område (Firstline/internt) men samtidig i tæt samarbejde med resten af dit team og med reference til IT Service- og Supportchefen.

Matas A/SProduktchef til Matas Indkøb - personlig pleje

Matas A/S, Allerød

Til Beauty-afdelingen søger vi en produktchef med erfaring fra detailhandel til at varetage ansvaret for en række af vores leverandører inden for personlig pleje.

Som Produktchef hos Matas har du ansvaret for kædens salgsperformance inden for en række produktområder. Du har daglig leverandørkontakt og sikrer vækst i salg og dækningsgrad via bl.a. sortiments- og prisstyring. Du arbejder med planlægning af markedsføringstiltag, lagerbindinger og lageromsætningshastigheder. Du er stærk, når der skal analyseres, besluttes og eksekveres.

Du har en positiv udstråling, indlevelsesevne og forståelse for detailhandelens vilkår. Med respekt for koncept og metoder udfordrer du også de gængse tanker og arbejdsgange, når netop det er gavnligt i forhold til optimering og eksekvering.

Matas A/SHelserådgiver søges til Matas Ribe

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af helseprodukter, vitaminer, men også beauty? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en helserådgiver med erfaring med salg af helseprodukter til vores butik Matas Ribe.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer, kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg indenfor især helseprodukter
 • Planlægning af salgsaktiviteter i helseafdelingen i samarbejde med butikschefen
 • Opfyldning og omrokering af varer i butikken

Generelt for alle vores butikker er, at alle i teamet hjælper hinanden med de daglige gøremål og det gør sig til, at det er sjovt at gå på arbejde.

Matas A/SMaterialist/salgsassistent søges til Matas Hurup

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af beauty og helse? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en materialist/salgsassistent til vores butik Matas Hurup.

Som salgsassistent bidrager du til, at butikken fremstår inspirerende, indbydende og salgsklar. Med dit engagement, din imødekommende adfærd og dine gode råd, giver du kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige, så de allerede ved afskeden glæder sig til næste besøg i Matas.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg
 • Planlægning af salgsaktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
 • Opfyldning og omrokering af varer i butikken
Moment Medarbejdere til Matas' webshop - eftermiddagshold

Moment søger for kunde

Matas har travlt - rigtig travlt! Derfor leder vi efter dig, som brænder for at arbejde inden for logistikområdet, hvor du vil blive en del af et ungt og dynamisk team hos Matas’ webshop i Humlebæk.

Du bliver en del af et humørfyldt team, hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar samt en god og fri omgangstone blandt dine kollegaer - præget af stærke værdier og ledelse i øjenhøjde.

Vi søger deltidsmedarbejdere, som kan arbejde i tidsrummet 12.30-20.30 mandag til fredag. Det vil være muligt at møde ind senere, hvis du er studerende - for eksempel fra kl. 15.00 eller 16.00. Åbningstiderne lørdag og søndag er fra kl. 08.00-16.00 begge dage.

Moment Medarbejdere til Matas webshop på aftenhold

Moment søger for kunde

Matas har travlt - rigtig travlt! Derfor leder vi efter dig, som brænder for at arbejde inden for logistikområdet, hvor du vil blive en del af et ungt og dynamisk team hos Matas’ webshop i Humlebæk. Du bliver en del af et humørfyldt team, hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar samt en god og fri omgangstone blandt dine kollegaer - præget af stærke værdier og ledelse i øjenhøjde.

Vi søger deltidsmedarbejdere, som kan arbejde i tidsrummet 10.00-18.00 i hverdagene. Der er også muligt at møde ind senere, hvis du er studerende - for eksempel fra kl. 15.00 eller 16.00. Åbningstiderne lørdag og søndag er fra kl. 08.00-16.00 begge dage.

Matas A/SFrisør til vores omniteam på Matas.dk

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af beauty – primært produkter indenfor hårpleje og styling? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed, hvor du bliver en del af et nyt digitalt team af materialister, farmakonomer, frisører og andre fageksperter tilknyttet Matas.dk.

Som frisør i vores digitale team bliver din fornemmeste opgave at rådgive og hjælpe vores kunder på Matas.dk, på samme måde som vi gør i vores fysiske butikker. Med dit engagement, din imødekommende adfærd og dine gode råd, giver du kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Udover det tætte samarbejde med dine kolleger i det digitale team kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder via vores rådgivningschat på Matas.dk
 • Udvikling af content til Matas.dk + andre kanaler bl.a. i form af videoer
 • Udarbejdelse af produktanbefalinger til kunderne
Matas A/SSpændende frisørstilling

Matas A/S, Rødovre

Er du uddannet frisør, og ligger du en ære i at lave lækkert hår på dine kunder? Brænder du for hårprodukter og salget af dem? Og syntes du den digitale udvikling er spændende?

Så har vi en unik mulighedfor at kunne kombinere alt dette.

Vi søger en uddannet frisør, til vores salon i vores Matas i Rødovre Centrum, her skal du ca. 20 timer om ugen stå fysisk med vores kunder og fungere som frisør. Din resterende tid af din arbejdsuge ca. 17 timer, skal du fungerer som digital frisør. Her skal du på Matas.dk, via vores chat, rådgive vores kunder med din ekspertise inden for hår og hårprodukter.

Matas A/SButikschef

Matas A/S, Esbjerg

Som ny butikschef i Matas kan du blandt andet glæde dig til at få lov til at præge hverdagen og medarbejderne i butikken i en positiv retning.

Butikken skal være indbyde og inspirere vores kunder hver eneste dag, og i samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere planlægger du spændende kundeevents og andre salgstiltag. Medarbejderne skal motiveres, trænes og favnes, så de står skarpt i både salgsteknikker og produktviden, og så de møder glade ind på arbejde.

I hverdagen sparrer du med din distriktschef og Matas’ øvrige butikschefer, både lokalt og på tværs af landet. Du har således gode forudsætninger for at spille dine medarbejdere gode og sørge for, at Matas forbliver vores kunders foretrukne sted at handle.