4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Orkla Danmark

Payroll/Lønkonsulent

Kolding

Leder du efter en spændende arbejdsplads med gode muligheder for at præge hverdagen i en afdeling med fokus på udvikling og tætte dialoger?

Du får ansvaret for lønbehandlingen af ca 100 timelønnede og 60 funktionærer i Easyfood A/S, og du bliver "system"-ejer af tidsregistreringssystemet (ProMark) og lønsystemet LessorLøn.

Arbejdsdagen vil omfatte opgaver indenfor følgende områder:

  • Lønbehandling og tilhørende administration
  • Analyse, bogføring og rapportering
Gem
Orkla Danmark

Lean Koordinator

Du bliver drivkraften i at gennemføre værdiskabende forandringer i arbejdsgange, struktur og teams, som skal være grundlaget for at skabe den maksimale sikkerhed og det bedste arbejdsmiljø på fabrikken. Forandringerne gennemfører du i en tæt dialog og et konstruktivt samarbejde med fabrikkens medarbejdere, hvor du bliver lead på at udføre de nødvendige analyser af vores nuværende praksis og processer.

Din rolle bliver central i at skabe effektivitet og løbende forbedringer i vores drifts- og produktionsprocesser. Med din ekspertise inden for lean-metoder vil du igangsætte og lede initiativer til at identificere og eliminere spild, optimere arbejdsgange og forbedre produktiviteten.

Gem
Orkla Danmark

Projektleder

Er du en dygtig projektleder, som kan være nøglepersonen i at udvikle og forme vores investerings- og forbedringsprojekter - så er dette din chance for at spille en afgørende rolle i udviklingen af vores fabrik.

Som projektleder vil du få ansvaret for at drive projekter – uanset størrelse – gennem hele værdikæden. I tæt samarbejde med kolleger på fabrikken vil du lede både forbedrings- og investeringsprojekter baseret på vores masterplan.

Gem
Orkla Danmark

Payroll Team Lead

Odense C

Er du optaget af procesudvikling og har du samtidig en bred og dyb interesse for compensation, benefit og de lønadministrative processer, så kan vi tilbyde en nyoprettet stilling med stor mulighed for at præge stillingen.

På det lønadministrative område vil der være et tæt samarbejde om udviklingsopgaven med vores tre payroll-specialister, der varetager den daglige drift. Du bliver ansvarlig for at bidrage til udvikling af vores administrative processer i tæt samarbejde med kollegerne i det samlede HR-team.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV