5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Orkla Danmark

Tekniker

Kunne du tænke dig at være en teknisk nøgleperson, og brænder du for at blive en del af et engageret team i en af Danmarks stærkeste fødevarevirksomheder? Så er du måske vores nye kollega i teknisk afdeling.

Du bliver en del af teknisk afdeling, der består af 10 medarbejdere, dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Udføre forebyggende vedligeholdelse på produktionsanlæg og udstyr
  • Identificere og løse tekniske problemer ved hjælp af passende værktøjer
Orkla Danmark

Operatør

Ansager

Kunne du tænke dig at være en del af Orkla Danmark? Og kan du li’ en dagligdag med alsidighed og hvor der sker en masse, så er du måske vores nye kollega i produktionen i Skovlund.

Opgaverne består i:

  • Koordinering med kollegaer i forbindelse med opstart, afvikling og afslutning af de enkelte produktionsordrer; herunder forberede og klargøre til næste produktion.
  • Rengøring af produktionslinjer og udstyr, så det til enhver tid lever op til hygiejne- og kvalitetskrav.
Orkla Danmark

Salgskonsulent

Vallensbæk Strand

Som salgskonsulent overtager du en eksisterende portefølje af kunder der dækker varehuse og supermarkeder i hele distriktet. Du får ansvaret for hele vores produktportefølje lige fra rådgivning, salg og indtjeningsoptimering til brug af moderne POS-materialer og eksekvering af salgskampagner ligesom du:

  • tager ansvar for salget og butiksarbejdet over for kunderne i dit eget område.
  • er kundernes professionelle sparringspartner med fokus på salg, udvikling, markedsandele samt rådgivning i kategorierne.
Orkla Danmark

Produktudviklingschef til Orkla Danmark

Vallensbæk Strand

Har du dyb indsigt i udvikling af fødevarer og sætter du altid god smag over alt andet? Har du samtidig forståelse for forbrugerdrevet innovation – og ledererfaring?

I så fald kan det være dig vi leder efter som vores nye produktudviklingschef, der gennem nytænkning, handlekraft og samarbejde driver udviklingen af nogle af Danmarks stærkeste fødevarebrands.

Orkla Danmark

Projektleder

Vallensbæk Strand

Vil du være med til at udvikle fremtidens fødevarer til familien Danmark, og kan du drive den næste store fødevareinnovation hele vejen fra idé til lancering?

Du styrer projekter med fast hånd og med en analytisk og systematisk tilgang kan drive flere projekter på tværs af brands og kategorier. Du bliver bindeleddet på alle dine projekter og er ansvarlig for at både drive og lede projektet fra opstart til lancering.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV