6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Gem
Industri Beton A/S

Lagerformand (afd. Byggebjerg i Agerskov)

Agerskov

Industri Betons afdeling i Agerskov i Sønderjylland søger en lagerformand, som har bevis til betjening af traverskran over 8 T, kørekort B og truckcertifikat samt erfaring med læsning af lastbiler.

Arbejdsopgaverne er hovedsageligt disponering af lagerpladsen, læsning af elementer i kranbane samt læsning af lastbiler med truck.

Du har flair for IT, da det kan komme på tale, at du også skal træde til i planlægning af læs/ændringer til læssetidspunkter og øvrige aftaler med vognmændene.

Industri Beton A/S
Gem
Industri Beton A/S

Produktionsmedarbejdere

Agerskov

Industri Betons afdeling i Agerskov i Sønderjylland søger produktionsmedarbejdere til vores betonelementproduktion. Aktuelt mangler vi medarbejdere til både armering og støbning.

Hvis du har specialviden på armeringsområdet, kan der blive tale om et formandsjob, og for den rette medarbejder til støbehallen kan der evt. aftales en uddannelse som betonmager.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med præfabrikerede betonelementer, men det er ikke et krav. Anden relevant håndværksmæssig erfaring er meget velkommen, men vi sørger naturligvis for grundig oplæring. Dine arbejdstider forventes at være på daghold.

Industri Beton A/S
Gem
Industri Beton A/S

Produktionsmedarbejdere

Kolind

Industri Beton, afdeling Perstrup søger produktionsmedarbejdere til vores betonelementproduktion. Aktuelt mangler vi formopstillere, støbere m.v.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonelementproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et uhøjtideligt, tværfagligt og til tider hektisk miljø samt lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

Industri Beton A/S
Gem
Industri Beton A/S

Formbygger/tømrer/snedker til egen formbygafdeling

Ringkøbing

Vi søger en faglært/tillært tømrer eller snedker til vores formbygafdeling i Ølstrup ved Ringkøbing. Vi bygger forme i træ til vores betonelementproduktion af trapper, reposer m.v. ud fra færdige elementtegninger.

Din primære opgave vil være ombyg af forme i støbeafdelingen, og har du tid i overskud, skal du hjælpe med at bygge forme i formbygafdelingen.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonelementproduktion.

Industri Beton A/S
Gem
Industri Beton A/S

Produktionsmedarbejdere søges til betonelementproduktion

Ringkøbing

Aktuelt mangler vi medarbejdere til både armering og støbning. Det er en fordel, hvis du har erfaring med præfabrikerede betonelementer, men det er ikke et krav.

Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter fleksibilitet, godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonelementproduktion.

Industri Beton A/S
Gem
Industri Beton A/S

Kvalitetsansvarlig søges

Agerskov

Til Industri Betons afdeling i Agerskov i Sønderjylland søger vi til snarlig tiltrædelse en kvalitetsansvarlig til vores betonelementproduktion. Du har evt. erfaring fra betonbranchen og kender til fremstilling af betonelementer og sammensætning af recepter.

Arbejdsopgaver

  • Daglig kvalitetskontrol og kontrolopmåling af elementer
  • Beton- og armeringskontrol
  • Ansvar for recepter
Industri Beton A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV