14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
Bravida Danmark A/S
Kontorassistent

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Vi søger nu en erfaren og dygtig kontorassistent til vores kontor i Tilst, som værdsætter høj kvalitet.

Du vil primært komme til at arbejde med opgaver med udgangspunkt inden for vejbelysningsområdet og bl.a. omfatter administration, dokumentation, kvalitetssikring.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • Udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Bid Writer/regionskoordinator med kommerciel tæft til Region Specialer

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Bravida søger en Bid Writer/regionskoordinator med kommerciel tæft, der kan påtage sig rollen som ansvarlig for tilbudsskrivning og koordinering i Region Specialer.

Som Bid Writer vil du deltage i og støtte regionsdirektøren og afdelingscheferne i den overordnede organisering og koordinering af de mange nuværende og kommende opgaver og tilbudsprocesser.

Du vil primært arbejde fra vores hovedkontor i Brøndby, hvorfra du vil koordinere og samarbejde med vores bidteam, hvilket udover dig inkluder beregner, afdelingschef, projektleder og øvrige samarbejdspartnere i hele landet.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
CTS beregner

Bravida Danmark A/S, Aarhus

Vil du med på vores hold – Og være CTS beregner i en anerkendt CTS virksomhed i rivende udvikling?

I kraft af den stigende efterspørgsel og øgede aktivitet søger vi en dygtig beregner, der vil indgå i vores kompetente team i bygningsautomatik afdelingen i Tilst.

 • Kalkulation og beregning af CTS opgaver.
 • Indhentning af tilbud fra leverandører og underentreprenører.
 • Deltagelse i besigtigelser og møde hos rådgivere/bygherre.
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Frisk VVS montør til Trekantsområdet

Bravida Danmark A/S, Kolding/Fredericia

Mulighederne og arbejdsopgaverne er alsidige hos os, hvilket er medvirkende til at vi nu kikker efter endnu en god kollega til VVS serviceafdelingen i Kolding/Fredericia. Du vil blive del af et stærkt samarbejdende team, hvor faglige udfordringer, kvalitet og udvikling er væsentlige parametre.

Som VVS servicemontør vil du få en hverdag der er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger
 • Gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Køleteknikerlærling

Bravida Danmark A/S, Esbjerg

Fremtidens job! Kølebranchen er i rivende udvikling og Bravida mangler dig! Så hvis du er klar til at smøge ærmerne op og tage fat på en uddannelse med rigtig gode fremtidsmuligheder, så har vi lærepladsen til dig!

Som medarbejder i Bravida skal du være med til at sikre, at vores kunder og dine kollegaer opfatter dig som værende fleksibel, pålidelig, innovativ og engageret.

Du vil blive en del af et uhøjtideligt og uformelt arbejdsmiljø i en lille virksomhed. Du vil igennem dit elevforløb blive støttet og vejledt gennem en bred uddannelse indenfor køleområdet.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Ventilationstekniker

Bravida Danmark A/S, Esbjerg

Fremtidens job! Ventilations branchen er i rivende udvikling og derfor har vi brug for en dygtig ventilationstekniker, der har mod og lyst til at arbejde med ventilation. Så hvis du er klar til at smøge ærmerne op og tage fat i en stilling, med rigtig gode fremtidsmuligheder, så har vi jobbet til dig!

Bravida Esbjerg søger en ventilationstekniker. Vi søger hurtigst muligt en dygtig ventilationstekniker til vores afdeling i Esbjerg, som kunne tænke sig en spændende hverdag. Man skal både have et luftteknisk kendskab, såvel som et indgående kendskab til el-teknik og elektronik. Der vil være tale om et varierende arbejde, under gode ansættelsesforhold.

Dine arbejdsopgaver:

 • Opstart, test og indregulering af ventilationssystemer.
 • Montage- og projektinstallationer.
 • El- og CTS fejlfinding etc.
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Erfaren serviceleder til CTS afdeling i Tilst

Bravida Danmark A/S, Tilst

Vil du være en del af succesen hos en af Danmarks største installationsvirksomheder? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag?

Til vores CTS afdeling i Tilst søger vi nu en CTS serviceleder. Vi er dygtige og engagerede kollegaer med høj faglig stolthed. Med markedets bredeste vifte af kompetencer håndterer vi alle typer avancerede CTS-systemer og vi har mere end 20 års erfaring inden for området.

Ansvarsområderne vil primært være:

 • God og effektiv ledelse af serviceteknikerne.
 • Teknisk support ved daglige akutte serviceopgaver.
 • Servicering og mersalg hos nye og eksisterende kunder.
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Rutineret Serviceleder til vores ventilationsafdeling i Odense

Bravida Danmark A/S, Odense

Vil du være en del af succesen hos Bravida og få en masse dygtige kollegaer? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund og erfaring med Ventilations-service? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Som serviceleder får du med reference til afdelingslederen det overordnede sagsansvar, hvilket omfatter det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar. Du trives direkte ude ved kunderne hvor du skaber nye kontakter, ser muligheder og kan lave kundetilpassede løsninger.

Du får ansvaret for:

 • God og effektiv ledelse af vores fælles dygtige serviceteknikere.
 • Teknisk support ved daglige akutte serviceopgaver.
 • Servicering og mersalg hos nye og eksisterende kunder.
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Kvalitetsbevidst og serviceorienteret sprinklertekniker

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Vi har mange sprinklerserviceopgaver og -serviceaftaler og søger derfor en sprinklertekniker til sprinklerafdelingen i Brøndby. Dine arbejdsopgaver vil være sprinklerserviceopgaver, vedligehold og årlig eftersyn af sprinklercentraler.

Sprinklerområdet er et af Bravidas helt store fokus- og udviklingsområder - hvilket er en prioritering, du tydeligt vil mærke i hverdagen. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • En afdeling med højt til loftet og en humoristisk og uformel tone.
 • Vi interesserer os for hinanden og prioriterer at have glade og motiverede medarbejdere.
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
VVS-projektleder til sundhedsteknisk fakultet, Odense

Bravida Danmark A/S, Odense

Har du evnen til at koordinere på højt plan, tage ansvaret og via en stærk relaterende tilgang til både kollegaer og samarbejdspartnere, være en central spiller på en af vores spændende komplekse teknikentrepriser i Odense?

Med reference til afdelingschefen for VVS og i samarbejde med andre af vores kompetente og inspirerende projektledere, får du ansvaret for at sikre, at VVS entreprisen på vores store og komplekse projekter, kommer godt i mål. Det kræver at du gør dig umage og bringer al din ekspertise og erfaring i spil. Har du derfor den erfaringsplatform vi leder efter, vil du præcis vide hvad der ligger i jobbet.

Et udpluk af dine opgaver:

 • Daglig ledelse og faglig sparring med medarbejdere
 • Styring af udførelsen og sikring af fremdriften på pladsen helt frem til aflevering
 • Tidsplansstyring og indkøb på projektet.
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Teknisk serviceleder til Landskundecenter i Kolding

Bravida Danmark A/S, Kolding

Trives du med at blive udfordret på et bredt teknisk område, og hvor du er med til at skabe værdi både til dine interne og eksterne kunder gennem din evne til at få enderne til at mødes?

Via vores stærke servicekoncepter vil du have en tæt dialog med vores nationale tværgående kunder og herigennem være med til at stå i spidsen for en smidig teknisk servicekoordinering.

Som serviceleder i Bravidas LKC vil du sammen med dine dygtige og engagerede kollegaer i Kolding, håndtere kontrakter for kunder, der har lokationer geografisk placeret i hele Danmark. Kontrakterne er både på service med fast interval og tilkaldsopgaver, samt online overvågning af forbrug og tekniske installationer. Kontrakterne dækker over hele Bravidas brede vifte af fag kompetencer.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Elektrikere til signalprojektet på Sjælland og Fyn

Bravida Danmark A/S

Til Signalprojektet søger vi nu dygtige elektrikere til installation af det nye signalanlæg på Sjælland og Fyn. I jobbet bliver du en del af teamet på arbejdspladsen, hvor samarbejdet vægter højt.

Vi arbejder struktureret og er drevet af at levere professionelle og kvalitetsbevidste el-løsninger til vores gode og langvarige kunder, hvilket vi håber du kan genkende i dig selv. Derfor forventes det, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.

Vi tilbyder et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål. Du indgår i et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede teknikere.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Akkordelektrikere til stor byggesag i Odense

Bravida Danmark A/S

Vi søger nu akkordelektrikere til stor byggesag i Odense. Byggeriet kører over de næste par år. Der vil være opstart løbende fra nu og frem til sommerferien 2021.

Hvis du søger spændende udfordringer både udførelsesmæssigt samt teknisk, skal du søge dette job. Det er et komplekst byggeri, som bliver udført efter den nyeste teknologi ift. 3D- og 5D-byggemodeller helt ud i produktionen.

Vi tilbyder dig:

 • Et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede elektrikere
 • En afvekslende og selvstændig arbejdsdag
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Afdelingsleder til el-projektafdeling i Kolding

Bravida Danmark A/S

Har du evnen til at koordinere på højt plan, tage ansvaret og via en stærk relaterende tilgang til både medarbejdere og kunder, være den der skal stå i spidsen for afdelingen og vores el-projekter?

Du kan blive en aktiv del af Bravidas vækstrejse og med fokus på at have det bedste team i branchen sikre at skabe de helt rigtige kundetilbud og effektivt eksekverer på leverancerne.

Som afdelingsleder for vores el-projekter i Bravida Kolding refererer du til afdelingschefen for El Kolding, der er en del af Bravidas Region Syd. Du får en bred og ansvarsfuld rolle med økonomisk, ledelsesmæssigt og teknisk ansvar for afdelingens medarbejdere bestående af i alt 3 funktionærer samt 22 timelønnede.

Bravida Danmark A/S