14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ENABL A/S
Sales Manager for Production Equipment

ENABL A/S, Hedensted

Are you commercially driven, technical interested and eager to contribute to a sustainable future trough-out the entire value chain across the Wind Industry? Then we need you in a newly established position as Sales Manager for Innovative Equipment & Test Solutions for Nacelle & Blade Productions.

The position as Sales Manager in ENABL business unit Production Equipment offers a challenging opportunity to be a part of a group of passionate employees in an industry leading global company in solutions for the wind energy industry. You will be working with stakeholders across the entire value chain at our customers as well as internally in ENABL.

ENABL A/S
ENABL A/S
Maskiningeniør med speciale i FEA

ENABL A/S, Ikast

Er du vild med teknologien i vindindustrien, og kan du lide at blive udfordret af komplekse tekniske løsninger?

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter ingeniører med dybdegående kendskab og erfaring i FEA, hovedsageligt på forskellige stålkonstruktioner. Derfor søger vi flere medarbejdere, der har stor erfaring med konstruktion og komplicerede FEA-analyser.

Hos ENABL er vi drevet af høj faglighed. Vi har et stærkt sammenhold og en åben og ærlig omgangstone, hvor vi hjælper hinanden til at få succes. Som person kan du påtage dig ansvaret, og med din erfaring kan du sikre at projektet kommer helt i mål, lige fra designfasen til færdigt produkt.

ENABL A/S
ENABL
Lead Mechanical Engineer til vindindustrien

ENABL, Ikast

ENABL er I en rivende udvikling, og vi oplever en stor efterspørgsel fra vores kunder på vores ydelser og løsninger. ENABL er en global vidensvirksomhed, og vores kunder er nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder inden for vindindustrien.

Du bliver en fast del af ENABL’s team af specialister, der er dygtige inden for alle dele af vind. I afdelingen arbejder vi enten på kundens projekter, onsite, fra et af vores kontorer, eller på egne interne udviklingsprojekter. Det kan være både enkeltmandsopgaver eller som del af et team.

Miljøet er dynamisk og innovativt. Vi har et stærkt fællesskab og er drevet af høj faglighed, og vi glæder os til at høre, hvad du kan tilføje teamet, og hvad du kan lære os. Vi tager udgangspunkt i din faglighed og dine ønsker for et godt arbejdsliv.

ENABL
ENABL A/S
Maskinkonstruktører med NX-erfaring

ENABL A/S, Ikast

Er du vild med teknologien i vindindustrien, og kan du lide at blive udfordret af komplekse tekniske løsninger?

ENABL er på en kraftig vækstrejse, og vi kommer til at mangle flere dygtige medarbejdere til at løse spændende udviklingsopgaver og projekter indenfor det næste år for at kunne følge med efterspørgslen fra vores kunder inden for vindmølleindustrien.

Vi søger derfor flere medarbejdere, der har stor erfaring med konstruktion og NX. Du kan have en baggrund som maskiningeniør, eller en anden tilsvarende baggrund, hvor det vigtigste er relevant erfaring indenfor konstruktion.

Du bliver en fast del af ENABLs team af specialister, der er dygtige inden for alle dele af ”vind”. I afdelingen arbejder vi enten på kundens projekter, onsite eller fra et af vores kontorer, eller på egne interne udviklingsprojekter, og kan være både enkeltmandsopgaver eller som del af et team.

ENABL A/S
ENABL A/S
Sales Manager for Consulting & Outsourcing

ENABL A/S, Aarhus

Are you commercially driven, technical interested and eager to contribute to a sustainable future trough-out the entire value chain across the Wind Industry? Then we need you in a newly established position as Sales Manager in Consulting & Outsourcing.

As Sales Manager at ENABL you will become a part of a bigger team in ENABL Sales & Marketing BU Consulting & Outsourcing.

In ENABL we have four Sales BUs: Consulting & Outsourcing, Production Equipment, Transport & Installation Equipment and Service.

 • We are in a fast-growing business, why rapid change and adoption of core sales technologies using CRM and following IMS processes is daily part of the execution.
 • You will be taking over an existing sales pipeline, but it is also expected that you bring a solid network to support a continued growth on developing the overall pipeline.
 • Focus efforts across the renewable industry targeting OEMs and Tier1 suppliers.
ENABL A/S
ENABL A/S
Lead Production Engineer med globalt udsyn

ENABL A/S, Hedensted

Har du lyst til at indgå i en bred, international kontaktflade, hvor du skal agere bindeled til Indien og Kina? Og har du kompetencerne og gejsten til at medvirke til fortsat vækst og udvikling indenfor produktions, transport- og løfteudstyr til vindmølleindustrien?

Så er det lige præcis dig, vi søger til stillingen som Lead Production Engineer.

Vi søger en dygtig Lead Production Engineer, der kan sikre høj kvalitet af vores produktionsgrundlag generelt og har evnerne til at være lead på bla. produktmodning og modularisering. Du har dit udgangspunkt i Hedensted med kollegaer placeret i bla. Indien og Kina og bliver en del af et globalt og særdeles dynamisk team.

ENABL A/S
ENABL A/S
Kvalitetsinspektør/SQA med stor faglig viden om leverandøraudit og opfølgning

ENABL A/S, Hedensted

Har du erfaring med kvalitetskontrol og sikring af standarder under fremstillings- og leveringsprocesser?

Hos ENABL A/S vækster vi, og vi har derfor ekstra travlt med udvikling, produktion og servicering af udstyr til vindbranchen. Vi søger nu en kollega, der kan sikre, at kvaliteten af vareleverancer til ENABLs produktion i Europa er i overensstemmelse med de specificerede krav til varernes fysiske egenskaber og den krævede dokumentation.

I stillingen som Quality Inspector/SQA, vil du få ansvaret for følgende opgaver:

 • Styre eksterne samarbejdspartnere indenfor kvalitetssikring af leverancer
 • Kvalificere nye leverandører og udføre løbende inspektion
 • Gennemgå produktionsdokumentation, specielt i henhold til EN 1090-2
ENABL A/S
ENABL A/S
Project Managers for a dynamic wind Company

ENABL A/S, Ikast

At ENABL we are experiencing an increased demand from our customers, who are among the largest and most recognized companies in the wind industry. If you are passionate about Project Management, you can now become part of ENABL. We´re currently hiring in the consultancy and outsourcing part of our business – come join us!

In the Project Manager role at ENABL, you will have an exciting, challenging, and varied workday. You will be working across the wind industry with a large interface into different organizations.

You will experience a great deal of independence as you will be responsible for planning and project execution. You will also be responsible for the project's finance, resources, and schedule in close dialogue with our customers. We emphasize close cooperation with our customers, which is why our Project Managers mainly work at the customer’s office gaining from being close to main stakeholders of the project.

ENABL A/S
ENABL A/S
Debitorbogholder

ENABL A/S, Aarhus

Vi vækster hos ENABL og udbygger atter vores finansorganisation for at komme tættere på forretningen. Har du lyst til at være med os på vores rejse - wherever wind is, som vores nye finansassistent?

Vi er et team på 7 medarbejder, der primært er lokaliseret på vores kontor i Aarhus, men vi sidder også i Hedensted og Ikast, hvorfor det må forventes at kunne arbejde udfra forskellig geografi.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Debitorbogholderi
 • Fakturering
 • Oprettelse af projekter
ENABL A/S
ENABL A/S
Kundeorienteret Product Manager som kan skabe synergi mellem udvikling og forretning

ENABL A/S, Hedensted

Har du indsigt i markedet for produktionsteknologi til vindmølleindustrien, og er du i stand til at hive denne viden med hjem i folden, når du skal understøtte den interne produktudvikling? Er du samtidig en udadvendt og tillidsvækkende person, der er god til at skabe relationer til kunder?

I afdelingen for Product Management udvikler vi produktionsteknologi til vindmølleindustrien (f.eks. Carbon Chamfering Systems, ENABL Mobile Robots etc.). Som Technical Product Manager vil du fungere som specialist og være bindeleddet mellem udvikling og marked.

Det kræver indsigt i vores kunder og forståelse for deres virkelighed og behov. Med denne viden skal du arbejde hen imod værdibaseret udvikling og sikre løsninger på ENABLs markeder. Derudover får du ansvar for porteføljestyringen af udvalgte produkter – nye såvel som gamle – samt varetagelsen af produkterne gennem hele deres levetid.

ENABL A/S
ENABL A/S
R&D Lead Engineer med øje for at udvikle og strukturere tekniske udviklingsprojekter til vindmølleindustrien

ENABL A/S, Hedensted

Kan du lide at mærke vinden i håret, og har du en særlig sans for at skabe tekniske løsninger til transport og installation i vindmølleindustrien? Så er det lige præcis dig, vi søger til stillingen som Research & Development Lead Engineer hos ENABL A/S.

Som R&D Lead Engineer bliver du både ansvarlig for den tekniske del af udviklingsprojektet med stor indflydelse på design og funktionalitet af det endelige produkt, men du kommer også til at arbejde med dygtige og kompetente ingeniørkollegaer og udviklere i Ukraine, Bulgarien, Indien og Danmark.

Som R&D Lead Engineer bliver dine opgaver, at:

 • Prøve dine ideer/løsninger til transport- og installationsudstyr af i praksis
 • Designe og udvikle gangbare projektidéer
 • Teste prototyper og sikre, at de opfylder kravspecifikationen
ENABL A/S
ENABL A/S
Samarbejdsorienteret og resultatskabende R&D Project Manager til produktudvikling

ENABL A/S, Hedensted, Ikast, Aarhus eller Varde

Kan du lide et friskt vindpust, og vil du være med til at udvikle produkter til transport og installation af fremtidens vindmøller samt produktionsudstyr til vindmølleindustrien? Tiltaler det dig at være med til at præge din arbejdsplads og have en meningsfuld rolle ind i opbygningen af en helt ny afdeling? Så er det lige præcis dig, vi søger til stillingen som Research & Development Project Manager hos ENABL A/S.

Som R&D Project Manager bliver du en del af R&D-udviklingsafdelingen, som p.t. beskæftiger 7 ansatte, men med betydelige udvidelser i vente. Vi er teamplayers, som ved, at forskellighed er en styrke, hvorfor vi er nysgerrige på at høre, hvem du er. Vi har et godt sammenhold og mødes gerne til fælles arrangementer - også uden for normal arbejdstid.

ENABL A/S
Gem
Lead Production Engineer til ENABL
Vil du indgå i et bredt, internationalt team og agere bindeled til Indien og Kina?
ENABL A/S, Hedensted
Jobindex
Indrykket:
Lagernmedarbejder til opgaver på Odense Havn, Munkebo
Enabl skal levere et anlæg på Lindø.
ENABL A/S, Munkebo
Jobcenter
Indrykket: