2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fonden Drive - School Of MotivationMotiverende pædagog til specialskole

Fonden Drive - School Of Motivation, Billund

Er du en dygtig og robust pædagog med et playful mindset, der tænker undervisningsassistance på en ny måde? Så er du måske lige den, vi leder efter!

Vi søger en pædagog, der vil gøre en forskel for børn og unge, der kæmper personligt, socialt eller fagligt. Vores elever har psykiske diagnoser som fx ADHD, ADD, OCD eller ASF. Rigtig mange af dem har mistet motivationen for både skole og deltagelse i fællesskaber.

Vores drive er at gøre en forskel for den enkelte elev og hjælpe ham eller hende med at genfinde motivationen. Vi mener ganske enkelt, at elever har krav på at få forløst deres potentiale og finde deres eget drive. At nå så langt som muligt med de kompetencer, de har.

For at trives i Drive skal du tro på, at leg og samskabelse rummer uanede muligheder, når det kommer til arbjedet med børn og unge – for det gør vi! Derudover skal du have lyst til at medskabe en relativt ny skole.

Fonden Drive - School Of MotivationLærer til innovativ specialskole

Fonden Drive - School Of Motivation, Billund

Er du en dygtig lærer med et playful mindset, der tør tænke specialskole og -undervisning på en ny måde? Så er du måske lige den, vi leder efter!

Vi er på udkig efter en dygtig lærer, der vil gøre en forskel for børn og unge, der kæmper personligt, socialt eller fagligt. Vores elever har psykiske diagnoser som fx ADHD, ADD, OCD eller ASF. Rigtig mange af dem har mistet motivationen for både skole og deltagelse i fællesskaber.

For at trives i Drive skal du tro på, at leg og samskabelse som didaktiske principper rummer uanede muligheder – for det gør vi! Derudover skal du have lyst til at medskabe en ny specialskole.

Vores skole er elevernes skole. Den bygger på solid praksis og teoretisk erfaring fra de voksne, som er omkring eleverne. Et af vores vigtigste mål i forhold til vores elever er at se dem trygge og glade, og i personlig trivsel i fællesskab med familie og skole.