3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hyldgaard & Larsen ApS
Vi søger 3 pædagogiske medarbejdere til vores botilbud i Hoven

Hyldgaard & Larsen ApS, Tarm

Skal vi sammen løfte det enkelte menneske til et meningsfuldt liv?

Har du lyst til at bringe både dine faglige og menneskelige kompetencer i spil i dit daglige arbejde og være en del af en spændende arbejdsplads i udvikling?

Se video om Hyldgaard & Larsen ApS som arbejdsplads

Vi søger dygtige medarbejdere, som brænder for at skabe en meningsfuld hverdag for vores borgere. Du trives med at have ansvar for de daglige opgaver og har lyst til og erfaring med at samarbejde tæt på tværs af fagområder. Derudover bidrager du naturligvis med at skabe et positivt, godt og lærerigt arbejdsmiljø.

Blandt dine opgaver er:<(p>

  • At arbejde målrettet med borgernes drømme og ønsker - i tæt samarbejde med tværfagligt team.
  • Fokus på systematisk dokumentation og opfølgning.
  • Sundhedsfaglige opgaver.
Hyldgaard & Larsen ApS
Hyldgaard & Larsen ApS
Pædagogiske medarbejdere

Hyldgaard & Larsen ApS, Aalestrup

Se video om Hyldgaard &amp; Larsen ApS som arbejdsplads

Er du uddannet pædagog, social- eller sundhedsassistent eller har du lignende uddannelse og bred erfaring med vores målgruppe, gerne fra et andet socialpædagogisk bosted eller psykiatrien. Og har du lyst til at bringe både dine faglige og menneskelige kompetencer i spil i dit daglige arbejde og være en del af en spændende arbejdsplads i udvikling?

Vi udvider vores botilbud og søger derfor 6 nye kollegaer til botilbuddet Aalestrup. Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Vil du være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores borgere? Trives du med at have ansvar for de daglige opgaver og har du lyst til og erfaring med at samarbejde tæt på tværs af fagområder? I botilbuddet Aalestrup bliver du del af et velfungerende team, hvor du bidrager med at skabe et positivt, godt og lærerigt arbejdsmiljø.

Hyldgaard & Larsen ApS
Hyldgaard & Larsen ApS
Vi søger snarest muligt en vikar til vores botilbud

Hyldgaard & Larsen ApS, Tarm

Som vikar skal du være med til at give vores borgere den nødvendige tryghed, støtte og hjælp, når det er nødvendigt. Vi søger medarbejdere, som brænder for at skabe en meningsfuld hverdag for vores borgere og har øje for den enkeltes trivsel og udvikling.

Hyldgaard & Larsen ApS

Du trives med at have ansvar for de daglige opgaver, har lyst til og erfaring med at samarbejde tæt på tværs af fagområder. Vi sørger selvfølgelig for, at du får den nødvendige oplæring! Så hvis du er pædagogisk orienteret.

Du kan være ufaglært, pædagogisk assistent, social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller andet. Erfaring fra lignende opgaver er en fordel. Kan arbejde selvstændigt, er handlekraftig og engageret. Har en motiverende og anerkendende tilgang til både borgere og kollegaer.

Hyldgaard & Larsen ApS