3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

System TM A/S
Klejnsmed

System TM A/S, Odder

Da System TM fortsat er i en positiv udvikling, søger vi en klejnsmed til vores produktionsafdeling. Som klejnsmed kommer du til at indgå i vores team for fremstilling af dele til projektmontagen.

Arbejdet vil bestå af klargøring og opsvejsning af maskindele. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job. Det forventes desuden, at du kan arbejde selvstændigt, har en god tegningsforståelse, og at du lægger vægt på den håndværksmæssige udførelse.

System TM A/S
System TM A/S
2-3 mekaniske maskinmontører søges til montagegrupper

System TM A/S, Odder

Da System TM fortsat er i en positiv udvikling, søger vi flere montører til vores montagegrupper.

Som maskinmontør inden for mekanik kommer du til at indgå i en montagegruppe, hvor dine arbejdsopgaver består i at deltage i bygning af maskiner og maskindele og efterfølgende at montere disse i et samlet anlæg samt evt. at deltage i el-montagen. Du vil med tiden komme til at deltage i test af anlæg i virksomheden samt i installation og indkøring af anlæg hos virksomhedens kunder verden over.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job, at du har en faglig uddannelse som klejnsmed, maskinarbejder, mekaniker eller lignende, samt at du har gode sprogkundskaber.

System TM A/S
System TM A/S
Service Support Engineer

System TM A/S, Odder

Da System TM A/S fortsat er i en positiv udvikling, har vi behov for at udvide og styrke vores serviceafdeling, og vi søger derfor Service Support Engineer til vores serviceafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i:

  • Onlinesupport på PLC, pc-styringer samt HMI- og SCADA-løsninger.
  • Almindelig telefonsupport.
  • Behandling af garantisager.

Der kan forekomme rejseaktivitet i forbindelse med akutte supportsager eller opgraderingsopgaver.

System TM A/S