3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler Trainee til Sydsjælland og Øerne

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra vores erfarne ejendomsmæglere.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler til Sydsjælland og Øerne søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger en dygtig ejendomsmægler til Sydsjælland og Øerne, der kan indgå i vores erfarne team.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger, og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med.

Vi tilbyder en stærk pakke, en positiv kultur og gode udviklingsmuligheder samt en attraktiv fast løn og en stærk kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder.

Brikk Gruppen ApSSagskoordinator/Sagsbehandler

Brikk Gruppen ApS, København

Som sagskoordinator hos Brikk bliver du en del af et mindre sagskoordinatorteam, hvor du får mulighed for at lære og arbejde sammen med andre både mere og mindre erfarne sagskoordinatore samt at sætte dit præg på hvordan arbejdsgangene er i virksomheden. Samtidig får du et arbejde som er fleksibelt med mulighed for at arbejde hjemmefra nogle dage om ugen.

Vi søger den strukturerede, kundeservicebevidste og positivt indstillede sagskoordinator

  • En person som kan arbejde struktureret, også når omgivelserne er dynamiske.
  • En person som har lyst til og kan hjælpe virksomheden med yderligere af de relevante sagsbehandlingsprocesser.
  • En person som har let ved at forstå og sætte sig ind i nye systemer.