4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sundhedsstyrelsen

Enhed for Uddannelse søger fuldmægtig/specialkonsulent

København S

Interesserer du dig for krydsfeltet mellem sundhed, uddannelse og politik? Vil du arbejde med udvikling af rammerne for sundhedsprofessionelles efter-/videreuddannelser for landets øverste sundhedsmyndighed?

Dit primære arbejdsområde vil være på uddannelsesområdet, hvor du kan forvente opgaver vedrørende de sundhedsfaglige videreuddannelser, for bl.a. læger, sygeplejersker, tandlæger mfl. Der vil være en god blanding af opgaver inden for drift og projektarbejde.

Sundhedsstyrelsen

Økonomimedarbejder

København S

Brænder du for at være med til at løse nogle af de store udfordringer, sundheds- og ældreområdet står over for i fremtiden? Har du lyst til at bidrage til sundhedsområdet og styre økonomien i en af Danmarks kerneinstitutioner på sundhedsområdet?

Du bliver en del af økonomienheden, som en travl og ambitiøs enhed af engagerede medarbejdere, der har ansvaret for at drive Sundhedsstyrelsens strategiske økonomi- og ressourcestyring.

Du vil få et tæt samarbejde med de sundhedsfaglige enheder, hvis aktiviteter er finansieret af et miks af basisbevillinger, politiske aftaler og forskellige former for indtægter i form af eksempelvis gebyrer.

Sundhedsstyrelsen

Kontorfunktionær til Enhed for Sygehusplanlægning

København S

Har du lyst til at arbejde med udviklingen af sundhedsvæsenet, bidrage til løsninger på mange forskellige opgaver inden for sygehusplanlægning og have kontakt til mange forskellige aktører?

Enhedens kerneopgave er at sætte rammer og retning for sygehusene og psykiatrien, og vi har store ambitioner for udviklingen af sundhedsvæsenet i Danmark. Vi sætter en ære i at finde de bedste løsninger for patienterne og sundhedsvæsenet i tæt dialog med regionerne, de faglige miljøer og patientorganisationer.

Du vil arbejde tæt sammen med vores anden sekretær og med flere af enhedens teams. Vi har mange forskellige opgaver, og du vil få indflydelse på dine egne områder og opgaver.

Praktikanter til Sundhedsstyrelsen

København S

Har du lyst til at se, hvordan Sundhedsstyrelsen arbejder indefra, og er du klar til at bruge fem måneder på at omsætte din viden fra studiet og få praktisk erfaring?

Indrykket:
Hentet fra Djøf Jobunivers

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV