11 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

11 jobannoncer

Gem
Statens Serum Institut

Pressekonsulentmedarbejder

København S

Trives du med at være i presseorkanens øje, omsætte forskningsresultater til klart vinklede nyheder og bruge SoMe i pressearbejdet?

I dit daglige arbejde håndterer du pressehenvendelser og indgår i en pressevagtsordning. Du skriver forskningsartikler og pressemeddelelser om aktuelle trusler og sygdomme og koordinerer med andre styrelser og ministerier. Og du omsætter det hele til relevant indhold på de sociale medier.

SSI
Gem

Ph.d.-studerende til projekt om influenzavaccination af diabetespatienter

København S

Afdeling for Epidemiologisk Forskning på Statens Serum Institut søger en ph.d.-studerende til at indgå i et projekt om ”Influenzavaccination...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
SSI
Gem

Statens Serum Institut søger en laborant/bioanalytiker (deltid 30 timer/uge) til laboratoriet for Virus Beredskab

København S

Kunne du tænke dig at arbejde med forskning og udvikling af beredskab, samt forskning i luftvejs- og zoonotiske virus?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
SSI
Gem

Laboranter/bioanalytikere til Prædiagnostisk Center på Statens Serum Institut

København S

Prædiagnostisk Center modtager og registrerer diagnostiske patientprøver.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
SSI
Gem

Studerende til Prædiagnostisk Center på Statens Serum Institut

København S

Har du en god forståelse for mikrobiologiske termer og anatomi og vil du gerne afprøve dine evner fra studiet?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Statens Serum Institut

Studentermedhjælpere (stud. jur.) til Statens Serum Instituts afdeling for Databeskyttelse & Informationssikkerhed

København S

Vil du gerne have praktisk erfaring med databeskyttelse som juridisk område? Er du god til hurtigt at sætte dig ind i nyt stof og kunne du tænke sig at stifte nærmere bekendtskab med borgernes rettigheder efter databeskyttelsesreglerne?

Dine opgaver vil primært bestå i at udfærdige udkast til afgørelser og besvarelse af skriftlige borgerhenvendelser om databeskyttelsesretlige forhold, særligt ift. indsigtsretten og ”retten til at blive glemt”. Derudover vil du skulle oprette sager og journalisere de henvendelser, som afdelingen modtager fra borgerne, og besvare telefoniske henvendelser

Gem
Statens Serum Institut

Genopslag: Sektionsleder til Vaccineudviklingsafdelingen

København S

Kunne du tænke dig at arbejde med ledelse og vaccineudvikling til kliniske forsøg?

I Vaccineudviklingsafdelingen har vi fokus på udviklingen af vacciner imod nogle af verdens største sundhedsproblemer, deriblandt tuberkulose, klamydia og kræft. Afdelingens arbejde er internationalt førende, og der arbejdes i tæt kontakt med danske og udenlandske forskningsmiljøer. Vi er en afdeling bestående af 56 engagerede ansatte, som er organiseret i 4 sektioner.

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer og forskelligartede arbejdsopgaver i et område, som er i konstant udvikling.

Gem
Statens Serum Institut

Medarbejder med interesse i GMP og kvalitetssikring

København S

Vil du løfte en vigtig samfundsopgave? Kan du se dig selv arbejde med optimering af kvalitetssystemer? Har du lyst til at arbejde med kvalificering og validering af udstyr, rum, forsyninger og it-systemer?

Din dagligdag vil bestå af at udarbejde og opdatere forholds tekniktunge SOP’er i samarbejde med specialister og supportere Campus Service med instruktioner og dokumentation.

Du får mulighed for at arbejde inden for kvalitetssikring og for at udvikle dine kompetencer inden for det farmaceutiske og tekniske område.

Gem
Statens Serum Institut

Afsnitsleder for Ordre- og Kvalitetsafsnittet

København S

Vil du være med til at spille en afgørende rolle i forsyningen af livsvigtige vacciner til hele Danmark? Kom med os på denne vigtige rejse, hvor du vil gøre en reel forskel i samfundet ved at sikre, at vacciner når frem til dem, som har mest brug for dem.

Nogle af dine primære arbejdsopgaver bliver at sikre daglig drift ved ressourceplanlægning, problemløsning og beslutningstagen samt at lede forandringer og sikre smidig overgang ved implementering af nye processer.

Gem
Statens Serum Institut

Laborant eller bioanalytiker til screening af nyfødte

København S

Vil du være med til at gøre en gøre en forskel for nyfødte og deres forældre? Ønsker du at anvende din faglighed på en meningsfuld måde?

Du kommer til at arbejde med det landsdækkende screeningsprogram for nyfødte (også kaldet hælblodprøven eller PKU-kortet), hvor vi dagligt modtager mellem 100-400 prøver, som vi analyserer og fremsender svar på.

Vi har en afslappet og jovial omgangstone og sætter stor pris på de personlige relationer hinanden imellem.

Gem
Statens Serum Institut

Laboranter eller bioanalytikere til diagnostisk laboratorie

København S

Vil du arbejde med spændende opgaver inden for diagnostik, overvågning og forskning? Har du mikrobiologisk erfaring, gerne med særlig fokus på bakterier? Eller en stor erfaring med PCR/DNA baserede analyser?

I Afdelingen for Tuberkulose og Mykobakterier udfører vi mykobakterie diagnostik for hele det Danske Kongerige og er engageret i nationale og internationale projekter og rapportering. Din rolle vil i starten være præget af rutinearbejde, hvor du oplæres i sikkerhedsklasse 3 arbejde og lærer en omhyggelig håndtering af patientprøver. Efter grundig oplæring vil der komme flere analyser på, hvilket medfører en mere alsidig hverdag.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV