8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Statens Serum Institut

AC-fuldmægtig, special- eller chefkonsulent

København S

Interesserer du dig for organisering og styringsaktiviteter i den offentlige sektor? Og har du samtidigt lyst til at specialiserer dig og udvikle din viden om, hvordan offentlige organisationer arbejder med at sikre opretholdelse af fortrolighed, integritet og tilgængelighed af organisationens informationer? Så har vi lige nu en ledig stilling i afdelingen for Databeskyttelse og Informationssikkerhed.

Du vil komme til at arbejde med i de krav og standarder, offentlige myndigheder skal leve op til indenfor informationssikkerhed og du vil få erfaring med, hvordan krav og standarder oversættes og masseres ind i en stor og kompleks organisation som Statens Serum Institut.

Statens Serum Institut

Forsker med dyrlægebaggrund til Infektionsberedskabet - Sektion for Veterinær Virologi

København S

Har du lyst til at arbejde med diagnostik samt forsknings- og udviklingsopgaver relateret til veterinær virologi og det veterinære beredskab? Besidder du høj faglighed, og har du lyst til at levere et førsteklasses arbejde omkring beredskab, diagnostik og forskning inden for alvorlige virussygdomme i husdyr i Danmark?

Du kommer til at indgå i overvågningsprojekter og forskningsaktiviteter relateret til det veterinære beredskab for vigtige anmeldepligtige husdyrsygdomme såsom afrikansk og klassisk svinepest, mund- og klovesyge og rabies. Derudover forventes det, at du deltager i myndighedsbetjening samt i visitering, håndtering og besvarelse af veterinærdiagnostiske sager.

SSI
Gem

Bioanalytiker/laborant til bakteriologisk laboratorium på Statens Serum Institut

København S

Vi mangler en kollega med stor interesse og erfaring inden for klassisk mikrobiologi.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
SSI
Gem

Dygtig jurist med interesse for databeskyttelsesret til Statens Serum Institut

København S

Interesserer du dig for databeskyttelsesret, sundhedsret og forvaltningsret, og brænder du for at sætte din viden i spil og...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
SSI
Gem

Studentermedhjælper (stud. jur.) til Statens Serum Instituts afdeling for Databeskyttelse & Informationssikkerhed

København S

Vil du gerne have praktisk erfaring med databeskyttelse som juridisk område?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
SSI
Gem

Akademiker søges til akkreditering af Danmarks Nationale Biobank

København S

Danmarks Nationale Biobank (DNB) på Statens Serum Institut er en af de mest avancerede i verden og rummer over 13 millioner biologiske prøver.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
SSI
Gem

Senior Scientist in Human Immunology Center for Vaccine Research

København S

Center for Vaccine Research (CVR) is a division housing a world-leading vaccine research and clinical development programme directed against...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
SSI
Gem

Academic Position for laboratory analyses and data handling at the High-Capacity Laboratory, Statens Serum Institute - 1 year...

København S

Are you passionate about laboratory work and data handling in an automated high-capacity automated laboratory processes for effective pandemic preparedness?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV