5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SEGES Innovation DIGITAL/IT PROGRAM MANAGER

SEGES Innovation, Aarhus

Har du erfaring med at lede strategiske projekter og ønsker du at være med til at transformere den danske landbrugssektor?

Som Program Manager vil du have ansvaret for at lede strategiske forandringsprojekter i SEGES Digital.

Som Program Manager i SEGES Digital vil du få en enestående mulighed for at arbejde med nogle af de mest spændende og innovative projekter og organisationer i den danske landbrugssektor.

SEGES Innovation KOMMUNIKATIONSKONSULENT TIL INTERN OG EKSTERN KOMMUNIKATION

SEGES Innovation, Aarhus

Vil du være i centrum for den gode fortælling om innovation i verdensklasse, der skal sikre en bæredygtig landbrugs- og fødevaresektor?

Vi har drømmejobbet til dig, der har styr på den kommunikative værktøjskasse og kan arbejde strategisk med at sikre budskaber på tværs af kanaler og formater. Hvis du synes, at innovation til gavn for en bæredygtig landbrugs- og fødevareproduktion er både spændende og vigtigt, har du muligheden for at blive del af et stærkt hold med en mission!

SEGES Innovation KONSULENT I BIOGAS & BIORAFFINERING

SEGES Innovation, Aarhus

Vil du være med til at finde fremtidens løsninger for dansk fødevareproduktion? Har du viden om og erfaring med biogas? Så er jobbet som konsulent måske lige noget for dig.

Som konsulent i Biogas & Bioraffinering skal du bl.a. løse rådgivningsopgaver for biogasanlæg, industripartnere og myndigheder og udvikle, ansøge og lede innovationsprojekter om biogas.

SEGES Innovation WATER ENVIRONMENT OFFICER WITH A FLAIR FOR DATA AND MODELLING

SEGES Innovation, Aarhus

Would you like to work with water quality data, setting up and run models that focus on water and nutrient transport in catchments and fjords?

You will have the opportunity to work with colleagues who are passionate about their work and making a difference. Your first task will be "SWAT+" catchment modelling in collaboration with Aarhus University.

SEGES Innovation Mælkekvalitetsrådgiver

SEGES Innovation, Aarhus

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team inden for mælkekvalitet? Vil du være med til at opbygge en specialiseret rådgivning, som sikrer, at de danske mælkeproducenter leverer mælk af allerhøjeste kvalitet?

Du bliver en del af et team, som sælger rådgivning til landmænd i hele Danmark. Det handler om at løse landmandens problemstillinger for at sikre og forbedre mælkens kvalitet, yversundhed og dyrevelfærd på de danske mælkebedrifter.

Løsningerne kræver viden inden for det tekniske og procesmæssige område, men i høj grad også evnen til at kommunikere med ejer og ansatte på bedrifterne. Alle vores opgaver er ikke defineret på forhånd, så opsøgende salg er også en del af jobbet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV