2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Zeppelin Danmark A/S
Service Coordinator - Værksted

Zeppelin Danmark A/S, Brøndby

Ledelse af værksted * Entreprenørmaskiner * Verdens stærkeste brand

Med reference til servicechefen skal du lede et team af dedikerede og meget fagligt stærke entreprenørmekanikere, som til dagligt har ansvaret for reparation og klargøring af Caterpillar-entreprenørmaskiner – ét af verdens mest kendte brands.

Du er et vigtigt omdrejningspunkt for organisationen. Du skal tage imod henvendelser fra kunder og sælgere, stå for den gode planlægning og sammen med mekanikerne få analyseret fejl, mangler og mulige mersalgsmuligheder samt udarbejde præcise tilbud og bestille de helt rigtige reservedele i Danmark eller i udlandet.

Effektivt afdækker du kundens behov, afstemmer kundens forventninger og skaber den gode og professionelle kundedialog i telefonen og på mail. Ligeledes sikrer du kvaliteten i arbejdet hos mekanikerne og ringer maskinerne klar til kunder eller de ansvarlige sælgere.

Zeppelin Danmark A/S
Zeppelin Danmark A/S
Business Controller

Zeppelin Danmark A/S, Brøndby

Til vores afdeling i Brøndby søger vi en ambitiøs Business Controller så hurtigt som muligt. Vi er 10 engagerede medarbejdere i Finance som arbejder for vores forretningsenheder Construction Equipment, Power Systems, Rental samt SITECH Danmark A/S.

Du sætter dig ind i og forstår forretningen, og for den rette kandidat er det en spændende stilling med et miks af faste og varierede opgaver, som du i meget høj grad får lov til selv at præge.

Opgaverne er mangeartede - herunder

  • Rapportering og opfølgning på projekter og omkostninger – herunder proaktiv support til ledere omkring budgetopfølgning og omkostningskontrol.
  • Analyse af operationelle og financielle KPI'er.
  • Ad hoc-rapportering og udvikling af komplekse analyser.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S