8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Zeppelin Danmark A/S Pricing Analyst

Zeppelin Danmark A/S, Brøndby eller Skejby

Vil du være en del af teamet, som forhandler og er servicepartner for et af verdens stærkeste brands?

Med fokus på optimering og sikring af markedskonforme prisfastsættelsesstrategier i Danmark vil du komme til at arbejde tæt sammen med forskellige interessenter på tværs af vores to forretningsområder Zeppelin Construction Equipment og Power i Danmark. De to selskaber har forskellige profiler og stiller forskellige krav til analyser og prisfastsættelsesstrategier.

Zeppelin Danmark A/S

Vi tilbyder en stilling med attraktive ansættelsesvilkår i et dynamisk arbejdsmiljø med mulighed for faglig og personlig udvikling. Yderligere vil du blive en del af et uformelt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer.   

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Zeppelin Danmark A/S Mekaniker

Zeppelin Danmark A/S, Skejby og Brøndby

Som mekaniker står du for service og reparation af Caterpillars produkter. Vores servicemekaniker er kendt for at være branchens bedste, og du bliver en vigtig brik på holdet. Du er med til at levere en høj servicestandard og er hele tiden et skridt foran for at hjælpe kunden bedst mulig.

Zeppelin Danmark A/S

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Service og reparation af maskiner og motorer
 • Klargøring af nye maskiner ved spidsbelastninger
 • Daglig timerapportering

Du vil få et selvstændigt arbejde i et uformelt arbejdsmiljø og blive en del af en travl hverdag med kompetente, engagerede og hjælpsomme kollegaer.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Career
Ansvarsfuld og kvalitetsbevidst udemontør

Career søger for Zeppelin Danmark A/S i Brøndby

Interesserer du dig for mekanik og store entreprenørmaskiner? Kunne du tænke dig at arbejde for Danmarks førende forhandler af Caterpillar i Danmark? Vil du være en del af en niche inden for entreprenørmaskiner i et team, der dagligt har fingrene i maskinen? Så det dig, vi søger!

Du vil i jobbet som udemontør have din daglige gang ude ved kunderne, hvor du vil stå for service og reparation af Caterpillars produkter. Du bliver en del af en serviceafdeling, hvor alle er specialiserede mekanikere inden for mekanik, hydraulik og styring. Teamet arbejder hver dag på at levere en høj kvalitet og høj servicestandard.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Service og reparation af maskiner og motorer
 • Reparation og fejlfinding af hydrauliksystemer
 • Rapportering af reservedele og timerapportering
Career
Supply Chain Analyst

Career søger for Zeppelin Danmark A/S i Esbjerg

Har du flair for data, tal og analyser? Brænder du for Supply Chain management, lageroptimering og udviklingsopgaver? Har du stærke kommunikationsevner, og kan du lide at arbejde selvstændigt i et energisk miljø? Så er stillingen her måske lige noget for dig!

Du vil i jobbet som Supply Chain Analyst blive en del af Supply Chain teamet, som sørger for at de rigtige varer er tilgængelige, når dine kollegaer skal hjælpe Zeppelins kunder i Danmark og udlandet. Som Supply Chain Analyst har du kontakt til mange forskellige kollegaer og arbejder i tæt relation med Zeppelins OEM Caterpillar.

Der er tale om en selvstændig og udfordrende stilling, hvor du skal være omstillingsparat og trives med et højt ansvarsniveau for tre forskellige lagerlokationer i Danmark. En attraktiv stilling, som kan præges af den rette person.

Zeppelin Danmark A/S Værktøjsansvarlig

Zeppelin Danmark A/S, Aarhus

Som arbejdsmand er du ansvarlig for reparation og vedligeholdelse af værktøj, samt løbende kontrol af, at alt fungerer som det skal.

Zeppelin Danmark A/S

Du er ligeledes ansvarlig for kontrol af løftegrej og bestilling af service på kraner og porte.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et selvstændigt arbejde.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Zeppelin Danmark A/S Klargøringsformand

Zeppelin Danmark A/S, Skejby

Er du god til at planlægge, skabe overblik og kan du lide at gøre en forskel? Så er det måske dig vi mangler som vores nye Formand i Zeppelin Danmark A/S.

Med reference til servicechefen skal du lede et team af dedikerede og fagligt meget stærke klargøringsmekanikere, som til dagligt har ansvaret for klargøring af Caterpillar entreprenørmaskiner – ét af verdens mest anerkendte brands.

Zeppelin Danmark A/S

Du er et vigtigt omdrejningspunkt for organisationen. Du skal bl.a. stå for planlægning af mekanikerens daglige arbejde, sørge for, at de solgte maskiner bliver leveret til tiden via god planlægning og udarbejde tilbud internt/eksternt.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Zeppelin Danmark A/S Onsite Support Engineer

Zeppelin Danmark A/S, Brøndby

Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner og motorer til skibsbranchen.

Som On-site Support Engineer vil du have medansvar for drift- og supportopgaver samt brugeradministration for ca. 300 brugere fordelt i hele landet, og dine daglige opgaver vil bl.a. være:

JOBBET:

Zeppelin Danmark A/S
 • Brugersupport på lokationerne for både software- og hardware relaterede opgaver.
 • Håndtering af indkomne henvendelser, enten via telefon, personlig henvendelse eller via vores sagssystem (Efecte).
 • Implementering, troubleshooting og vedligeholdelse af systemer og hardware som f.eks. desktops, laptops, mobiltelefoner, tablets, printere, netværk og lign.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Career
Entreprenørmekaniker

Career søger for Zeppelin Danmark A/S i Brøndby

Har du erfaring med reparation og service af store maskiner og motorer? Vil du arbejde med hydraulik og mekanik samt sikre optimale løsninger og service af høj kvalitet? Så det dig vi søger!

Som mekaniker hos Zeppelin Danmark står du for service og reparation, af Caterpillar produkter på værkstedet i Brøndby. Du bliver en del af et erfarent og engageret mekanikerteam, der dagligt beskæftiger sig med opgaver indenfor vedligehold, fejlfinding, reparation og montering. Sammen i teamet sørger I hver dag for, at levere et højt kvalitets- og serviceniveau.

 Dine primære arbejdsopgaver

 • Fejlfinding, reparation og service af Caterpillar maskiner og motorer
 • Hydraulik og elektronisk fejlfinding
 • Rapportering af reservedele og timerapportering

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV