9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
Norlys
Erfaren og selvstænding kommunikationspartner med stærke kompetencer inden for forandringsledelse

Norlys, Silkeborg

Kan du varetage kommunikation på både strategisk, taktisk og operationelt niveau? Kan du samtidig støtte ledelsen i at gennemføre en succesfuld transformation i et stort forretningsområde? Har du evnen til hurtigt og sikkert at opnå en dyb forståelse for den forretning, du er en del af og menneskerne i den?

Så er du måske den nye kommunikationspartner for teledivisionen i landets største integrerede energi- og telekoncern.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • At varetage divisionens interne og eksterne kommunikation
  • At identificere og analysere forandringer i forretningen
  • At sparre med linjeledere ift. forandringsledelse og understøtte, at vores forandringsrejse kommer ud i både ben, hjerne og hjerte
Norlys
Norlys
Afdelingsleder til Tele-udviklingsafdeling

Norlys, Silkeborg

Motiveres du af at lede andre mennesker med fokus på udvikling af den enkelte? Er du en stærk motivator? Kan du lede og arbejde sammen med tekniske specialister, herunder omsætte deres færdigheder til at sikre succesfuld udvikling med fokus på netværksteknologi i teleforretningen? Så er det dig, vi mangler.

Du får ansvaret for et team bestående af et hold dygtige specialister. Sammenholdet er godt, og omgangstonen er uformel og imødekommende. Du vil som leder få en stor berøringsflade og et tæt samarbejde med ledere i Tele, Digital og Opennet samt projektledere på tværs af forretningen.

Du vil få stor indflydelse og frihed til at løse dine opgaver samt ledelsen af din afdeling.

Norlys
Norlys
Talstærk økonomiassistent

Norlys, Silkeborg

Er du talstærk helt ud i fingerspidserne, og er du god til at holde overblik? Trives du med afstemninger, og er du en haj til bogføring? Drives du af både faglige og personlige udfordringer, og vil du med på holdet i en tele- og energikoncern i rivende udvikling?

Må vi så ikke byde dig velkommen i team Likvid? Vi søger en økonomiassistent til en fast stilling, som kan hjælpe os med at holde styr på alt fra bogføring til månedsafstemninger og årsafslutning på vores bankkonti.

I løbet af din arbejdsdag kommer du bl.a. til at beskæftige dig med opgaver som:

  • Bogføre og afstemme ind- og udbetalinger
  • Afstemme interimskonti og banker
  • Supportere kundeservice ved eftersøgninger af indbetalinger
Norlys
Norlys
HR-konsulent

Norlys, Silkeborg

Vil du supportere og give sparring til ledere og bidrage til Norlys-organisationens fortsatte udvikling? Er du en dygtig og engageret HR-profil med en naturlig fremdrift og en god evne til at sikre tillidsfulde samarbejdsrelationer? Vil du arbejde med ledersparring og bidrage til, at HR-processerne i organisationen gennemføres med fokus på effektivitet og kvalitet?

Nogle af dine hovedopgaver er at:

  • Varetage hele rekrutteringsprocessen i samarbejde med rekrutterende leder
  • Sparre med ledere ift. konkrete personalesager samt juridiske problemstillinger
  • Gennemføre divisionsspecifikke HR-initiativer og -projekter
Norlys
Norlys
Serviceminded og udadvendt opvasker (deltid)

Norlys, Silkeborg

Trives du i et job, hvor du er i kontakt med mange kolleger hver dag? Kan du lide fysisk krævende arbejde? Er du udadvendt, smilende og positiv? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger lige nu en frisk opvasker til kantinen i Silkeborg.

Du bliver en del af et team med højt til loftet, en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø, der gør det sjovt at gå på arbejde. Din arbejdsdag vil være alsidig og aldrig kedelig! Hver dag vil du møde ind i et dynamisk og socialt miljø.

Vores personalekantine i Silkeborg laver hver dag sund og lækker mad til cirka 400 medarbejdere. Hertil kommer gæsteforplejning og anretning af forplejning til mødeaktiviteter og særlige arrangementer. Sammen med det øvrige team i kantinen skal du sikre, at de daglige opgaver i kantinen løses med høj kvalitet og godt humør. Dine primære opgaver vil være opvask og mødeforplejning.

Norlys
Norlys
Ambitiøs Android-udvikler

Norlys, Tranbjerg J.

Vil du være med til at lave fremtidens medieplatform? Vil du arbejde på en unik platform, som er den eneste af sin slags i Danmark? Har du interesse i streaming, og vil du være med til at sikre en enestående oplevelse for slutbrugeren?

I afdelingen udvikles TV- og streamingløsninger til både apps og browsere. Vores dygtige backend og frontend udviklere arbejder hver dag sammen i teams, hvor der skabes nye og bedre muligheder til slutbrugerne.

Du vil blive en del af et stærkt og velfungerende team med kompetente kolleger i en kultur, som er præget af entusiasme og nysgerrighed for systemer og teknologier. Der er en synlig ledelse, som formår at give frihed under ansvar videre til teamet.

Norlys
Norlys
Løsnings- og resultatorienteret energistyringskonsulent

Norlys, Aalborg

Har du erfaring med datakommunikation, hjemtagning og behandle data? Brænder du for at finde de gode løsninger og skabe resultater? Trives du i en hverdag, hvor tæt dialog og sparring med sælger og kunde er centrale elementer? Så er du måske vores nye energistyringskonsulent i Energi.

Som energistyringskonsulent vil du få en central rolle i det salgsunderstøttende arbejde i vores afdeling Energy & Climate Optimization under Business Sales. Her vil du indgå i tæt dialog og sparring med sælger og kunde med henblik på at afdække tilbud og leverancer primært til B2B-markedet og offentlige kunder.

Du vil tilbringe størstedelen af din tid på kontoret sammen med energistyringsteamet, og resten af tiden arbejder du med implementering og kundebesøg. Du har øje for mersalg og interesse for at dyrke netværk. Samtidig har du lyst til at være med til at videreudvikle forretningsområdet.

Norlys
Norlys
Senior Commercial Product Manager til Norlys Tele

Norlys, Tranbjerg J.

Har du indgående kendskab til engrosydelser på det danske Telco-marked? Er du ambitiøs og kommerciel til fingerspidserne, og brænder du for at få teknik, lovgivning og interne processer til at gå op i en højere enhed omkring din produktgruppe? Så er du med stor sandsynlighed vores nye Product Manager!

Vi søger nu en ny kollega til vores Product Management-team, der kan være med til at sikre, at vores produkter til hver en tid er konkurrencedygtige og lever op til de serviceaftaler, som vi har med vores indholdsudbydere.

Vores team er ikke stort, men dybt dedikeret og tæt på forretningen. Du vil få et klart mandat, opbakning fra organisationen og frihed til at handle i produktets bedste interesse.

Norlys
Norlys
Erfaren QA Lead

Norlys, Aarhus

Brænder du for at arbejde i en lead-rolle indenfor test og kvalitetssikring, hvor kundeoplevelsen er i fokus? Vil du arbejde med bl.a. Set-top boks, Android & iOS Streaming Apps, Chromecast & Apple Tv? Så er her en unik mulighed for dig!

I QA-teamet etableres og gennemføres detaljerede test- og kvalitetssikringsprocesser, som dokumenteres og implementeres. Du får en central rolle i udviklingen af såvel nye som allerede eksisterende quality assurance-processer og testcases med stigende fokus på automatiserede tests.

Du vil opleve et roligt arbejdsmiljø, hvor nye idéer og initiativer påskønnes, og hvor der er god sparring og opfølgning fra såvel din nærmeste leder som fra dine kolleger andre steder i organisationen.

Norlys