44 job matcher din søgning 44 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Norlys
Hos os er kundekonsulenter superhelte!

Norlys, Aalborg

 • Vil du TALE med vores kunder?
 • Vil du skabe værdi for vores kunder?
 • Vil du tage dit afsæt i kundeservice til din udvikling i en spændende branche?
 • Vil du være med?

Vi har en ambition om ikke bare at ’ekspedere’ vores kunder, men derimod at gå ind i hver eneste henvendelse med en oprigtig interesse og med det formål at skabe værdi for begge parter.

Kundekonsulenter i Norlys er hverdagens helte, som sætter sig selv i spil – både overfor kunderne og overfor egen udvikling. Og hos os belønnes denne adfærd.

Norlys
Norlys
Motiverende leder til afdelingen Digital Workplace i Norlys IT

Norlys, Aarhus, Silkeborg, Aalborg eller Esbjerg

Brænder du for ledelse, og er du en dygtig leder, der motiveres af at udvikle Danmarks bedste Digital Workplace-afdeling og gøre dit personale til en kæmpe succes? Ønsker du at blive en del af Danmarks største integrerede energi- og telekoncern, der har en vigtig rolle i forbindelse med Danmarks grønne omstilling? Så er du den nye manager, vi leder efter.

Som manager indgår du i ledergruppen for forretningsområdet IT Service Delivery & Operations, og du har personaleansvaret for ni dedikerede medarbejdere i afdelingen Digital Workplace, som samlet er specialister indenfor user adoption, digital transformation og en række samarbejdsværktøjer. Udover de faste medarbejdere er afdelingen også bemandet med et antal eksterne konsulenter, som ligeledes refererer til dig.

Norlys
Norlys
Assistent der dribler med mange bolde – er det dig?

Norlys, Silkeborg

Drømmer du om at få en større indsigt i forskellige typer af koncernopgaver? Kan du samtidig holde mange bolde i luften, motiveres du af struktur og detaljer, men kan også trives med pludselige opgaver og travlhed, så er du vores nye assistent til Direktionssekretariatet i Silkeborg.

Vi har brug for dig i Direktionssekretariatet, på fuldtid, i det kommende års tid. Det er os, der sørger for, at hverdagen glider nemt for både Norlys’ bestyrelse og direktion, at Norlys’ repræsentantskab er velorienteret og velserviceret, samt at koncernens governance er top in class.

Det betyder også, at du bliver en del af et team med ti ambitiøse kollegaer, der i fællesskab arbejder for at sikre de bedste forudsætninger for Norlys’ øverste ledelse.

Norlys
Norlys
Opsøgende og empatisk Senior Manager til IT Project Execution

Norlys, Silkeborg

Har du lyst til et job i en koncern i rivende udvikling, med gode udviklingsmuligheder og et stærkt økonomisk fundament? Lyder det spændende at blive en del af Danmarks største energi- & telekoncern, og tror du også på, at trivsel og performance går hånd i hånd? Og vil du være med til at sætte retningen for IT-projektledelse i Norlys og skabe de bedste rammer for dine medarbejdere?

Du bliver hurtigt et kendt ansigt i Norlys-organisationen, da snitfladerne er mange. Vi forventer, at du er i løbende dialog med de projektejere og divisions-PMO-kontorer, som efterspørger vores dygtige projektledere.

Du kommer til at agere som en ”konsulentchef”, hvor du og teamet sammen skal sikre, at Norlys IT tilbyder de skarpeste interne kompetencer, når det kommer til IT-projektledelse og programledelse. Du er således med til at sikre, at de rette personer med de rette kompetencer kommer på de rette projekter.

Norlys
Randstad A/S
Network Engineer

Randstad A/S søger for Norlys i Aarhus

Falder det dig naturligt at nørde nye komplekse problemstillinger og teknologier? Vil du være en del af et team med høj faglighed og stort drive?

Som Network Engineer i Norlys får du ansvar for drift og udvikling af datacenter-netværk, ligesom du vil fungere som støtte til virksomheden øvrige divisioner i relation til netværk. Du bliver en del af det velfungerende IP Services team, der samlet består af 13 medarbejdere.

Du kommer til at indgå i projektgrupper på tværs i organisationen, hvor du typisk har ansvaret for netværksdelen af projektet, og derfor er evnen til samarbejde og sparring med kolleger såvel som selvstændig håndtering af dine opgaver, central for at trives i stillingen.

Norlys
Helhedsorienteret programleder med fokus på resultatskabelse og kompetenceudvikling

Norlys, Silkeborg

Har du stor erfaring med komplekse og tværgående projekter i en større organisation? Formår du at facilitere beslutninger i et bredt interessentlandskab? Skaber du tillid, og evner du at udvikle andres kompetencer via en tryg arbejdskultur? Hvis ja, så er du måske ny programleder i Norlys Tele.

Udover en spændende rolle, hvor du virkelig kan gøre en forskel og sætte dit aftryk, kan vi tilbyde dig en plads i vores interne netværk for program- og projektledelse, både I Norlys Tele og på koncernniveau.

I Norlys Tele har vi ansvaret for koncernens fiberinfrastruktur, og til vores afdeling PMO & Transformation søger vi en programleder til at drive et af vores fire strategiske Must Win Battles med fokus på at sikre et strømlinet systemlandskab, forretningsunderstøttende værktøjer og effektive forretningsprocesser.

Norlys
Norlys
Vil du være med til at give vores fiberteknikere den bedste support?

Norlys, Silkeborg

Til vores 1. level support-enhed i Norlys Tele søger vi nu en erfaren og energisk kunde- og supportkonsulent, der har lyst til at yde den bedste support til vores fiberteknikere, der kører i hele landet. Vi hjælper med fejlsøgning, remote fejlretning og screening af fejlsager – samt bookning af teknikere på de fejlsager, som vi ikke kan løse remote.

Vi tilbyder et job i en koncern i rivende udvikling og med et stærkt økonomisk fundament. Hos os er der en naturlig sammenhæng mellem udfordringer, udvikling og succes.

Vi er en organisation med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og konkurrencedygtige ansættelsesforhold. Vi holder hinanden op på vores værdier, og vi tror på, at trivsel og performance går hånd i hånd. Det er vores overordnede ambition, at du udvikler dig og øger din markedsværdi, når du er hos os.

Norlys
Norlys
Kommerciel Product Manager til Norlys Tele

Norlys, Silkeborg

Er du kommercielt tænkende men samtidig evner at sætte dig ind i en teknisk virkelighed? Er du limen der kan få en værdikæde til at hænge sammen og samtidig skubbe til den? Så er du måske vores nye Product Manager i Norlys Tele.

Som Product Manager har du det fulde overblik over dit produktområde – det er dit ansvar, at produktet er attraktivt i markedet og fungerer optimalt gennem hele værdikæden i henhold til de kommercielle aftaler.

I et tæt samarbejde med dine kolleger i salg, udvikling og produktion samt stabsområder som regulering og forretningsudvikling får du markedsvilkår, teknik, regulatoriske rammer og interne processer til at gå op i en højere enhed. Du bliver dermed en værdsat sparringspartner for både organisationen og ledelsen ift. dit produktområde.

Norlys
Norlys
Manager til ny Delivery Management-afdeling i Norlys IT

Norlys, Silkeborg, Aarhus eller Esbjerg

Brænder du for at løfte IT-leverancerne til forretningen til et højere niveau? Er du en erfaren leder indenfor Service Delivery Management? Og ønsker du at blive en del af Danmarks største integrerede energi- og telekoncern? Så er du den nye kollega, vi leder efter.

Vi søger en dygtig afdelingsleder for en nyoprettet Delivery Management-afdeling i Norlys IT. Du bliver leder for en afdeling, der består af 5 kompetente medarbejdere, og som skal vokse over de næste 1½ år.

Som led i en større organisatorisk omlægning og indførelsen af en helt ny IT Operating Model er der skabt en organisation i IT, der skal sikre Service Integrationen og leverancen mod Norlys IT’s kunder. I den forbindelse oprettes der nu en afdeling fokuseret på opbygning og implementeringen af Service Delivery i Norlys på et andet niveau end i dag.

Norlys
Norlys
Manager til ny Service Operation afdeling i Norlys IT

Norlys, Esbjerg

Brænder du for at løfte, udvikle og motivere dine medarbejdere? Er du en erfaren leder indenfor Service Now og Software Management? Og ønsker du at blive en del af Danmarks største integrerede energi- og telekoncern? Så er du den nye kollega, vi leder efter.

Vi søger en dygtig afdelingsleder for en nyoprettet Service Operation-afdeling i Norlys IT. Du bliver leder for en afdeling, der består af 8 kompetente medarbejdere, og som skal vokse yderligere over de næste 1½ år.

Som led i en større organisatorisk omlægning og indførelsen af en helt ny IT Operating Model er der skabt en organisation i IT, der skal sikre opbygning af et kompetencecenter inden for ServiceNow og Software Management samt opbygning af et stærkt fælles datafundament indenfor Service Integration.

Norlys
Norlys
Opsøgende og struktureret Ressource Planner

Norlys, Silkeborg

Har du lyst til et job i en koncern i rivende udvikling, med gode udviklingsmuligheder og et stærkt økonomisk fundament?

Lyder det spændende at blive en del af Danmarks største energi- & telekoncern, og tror du også på, at trivsel og performance går hånd i hånd? Har du mod på at tage ansvaret for, at vi i Norlys IT har overblik over vores udviklingsprojekter, at vi udnytter vores ressourcer bedst muligt, og at vores samarbejdspartnere får aftalte leverancer til tiden? Så er du muligvis vores nye kollega.

Som Ressource Planner er du med til at skabe fundamentet for udviklingen af vores forretning. Du agerer bindeled mellem projektledere, programledere og ledelsen i IT. Du bliver derfor et omdrejningspunkt med mange snitflader, der skal bruges til at frembringe et retvisende billede af vores kapacitet og ressourcesituation.

Norlys
Norlys
Struktureret afdelingsleder til kundeservice

Norlys, Aarhus

Brænder du for at løfte, udvikle og motivere dine medarbejdere? Vil du indgå i et stærkt ledelsesteam for Kundeservice, og ønsker du stor indflydelse og frihed til at løse dine opgaver? Så er du måske vores nye afdelingsleder til kundeservice i Aarhus.

Af vigtige ansvars- og fokusområder kan bl.a. nævnes:

 • Fokus på den totale kundeoplevelse
 • Værdiskabelse for både kunder og forretning
 • At sikre, at de rette kompetencer er til stede i afdelingen
 • At motivere og coache teamet
Norlys
Norlys
Data- & systemstærk studentermedhjælper til HR

Norlys, Aarhus, Silkeborg eller Esbjerg

Du får her mulighed for at komme helt tæt på maskinrummet i HR i en koncern under rivende udvikling. I rollen får du en essentiel påvirkning på onboardingoplevelsen for vores mange nye kollegaer, og der bliver stor fleksibilitet omkring, hvorfra og hvornår dine timer placeres.

Dine opgaver bliver:

 • Oprettelse og ændringer af vores medarbejdere
 • Diverse drifts- og administrationsopgaver
 • Kvalitetssikring af data i vores HR-system
 • Diverse ad hoc-opgaver
Norlys
Gem
Norlys
Bliv butikselev hos Norlys

Norlys, Horsens

Har du flair for at sælge, er udadvendt og god til at samarbejde? Drømmer du om en karriere inden for salg og service, og har du et naturligt talent for face-to-face kundeservice? Brænder du for at se resultater, og har du samtidig gåpåmod og lysten til at lære? Så er du måske vores nye butikselev i Horsens.

Som elev i Norlys bliver du en fast del af et energifyldt salgsteam i Horsens, hvor du vil få 3 kolleger – i en virksomhed med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og en spændende branche i rivende udvikling.

Din uddannelse foregår i vores Stofa-butik i Horsens, hvor du vil stifte bekendtskab med en bred palet af opgaver inden for salgsdisciplinen. Når du er færdigudlært, står du tilbage med en knivskarp og helt unik profil.

Norlys
Norlys
Branddygtig og eksekveringsstærk personaleleder til B-T-B salgssupport-funktion

Norlys, Silkeborg

Er du den bedste personaleleder, der findes? Og er du frisk på at lede et ungt team af dygtige og ambitiøse mennesker, der hver dag sørger for at supportere vores samarbejdspartnere og hjælpe dem med at få løst deres kunders udfordringer? Så er du vores nye Manager!

Du bliver leder for en ung og energifyldt afdeling på 15 medarbejdere, som understøtter den gode kundeoplevelse gennem at yde en god og serviceminded kundesupport. Teamet er delt op i to grupper, hvor den ene gruppe tager sig af 1. level-kundesupport og den anden af kundeservice.

Norlys
Norlys
Kommerciel og udviklingsdrevet Manager med Change Management-erfaring

Norlys, Silkeborg

Er du en knaldhamrende dygtig personaleleder, der hylder fællesskabet og kan skabe relationer på tværs? Og er du vant til at arbejde med kundeoplevelser, procesoptimering og forandringsledelse? Så er det dig, vi leder efter.

Som leder bliver din fornemmeste opgave naturligvis at lede dit team. Sammen med dit team bliver din vigtigste opgave at synliggøre og indfri synergier i vores værdikæde. Dette vil både ske i samspil med dine 3 lederkolleger, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med, og sammen med andre afdelinger i Norlys Tele.

Der skal skabes et fundament og et stærkt samarbejde, der baner vejen for at indfri vores overordnede målsætning om at skabe en fuldendt rød tråd i de forretningsgange, processer og systemer, der vender ud mod kunderne. Alt sammen i sidste ende for at højne kundeoplevelsen.

Norlys
Norlys
PMO Specialist med strategisk fokus til ny afdeling

Norlys, Silkeborg eller i Aarhus

Har du en stærk forretningsforståelse, og evner du at styre vores strategiske projekter, og kan du drive processen med at definere vores nye strategi for Finans frem mod 2030? Så er du måske vores nye PMO Specialist i Norlys Finans.

Som PMO Specialist i Finans skal du være katalysatoren bag eksekveringen af de strategiske projekter. Du bliver bindeled mellem ledelsen, projekterne og alle de øvrige interessenter i Finans og koncernen – herunder bl.a. koncernens øvrige PMO- og Strategi-funktioner og Koncern PPM-kontoret.

Du bliver derfor et omdrejningspunkt med mange snitflader og en afgørende person i sikringen af, at Finans når i mål med den bevægelse, strategien skal skabe.

Norlys
Gem
Norlys
Director for Koncern Facility Management som kan understøtte udviklingen af en stærk fælles kultur

Norlys

Facility Management i Norlys har ansvaret for en bred portefølje af opgaver relateret til vores 10 lokationer, som er fordelt i hele landet.

Vi søger en stærk profil, som kan lede og udvikle ikke mindre end fem teams inden for udvikling og support af vores lokationer, Norlys som arbejdsplads, ejendomme, fysisk sikkerhed og kantine.

Har du ledelseserfaringen og personligheden til at løfte denne spændende opgave på tværs af flere fagområder, så er her en helt unik chance for at komme med på Norlys Facilitys spændende udviklingsrejse.

Norlys
Norlys
Situation Manager med et godt overblik

Norlys, Silkeborg

Kan du kommunikere præcist og effektivt i pressede situationer? Og kan du holde mange bolde i luften? Så er du måske vores nye Situation Manager.

En Situation Manager spiller en central rolle i forbindelse med Major Incidents og kritiske incidents. Sammen med dine øvrige kollegaer sikrer du en hurtig og effektiv genoprettelse af servicen for vores brugere.

Som Situation Manager går du forrest som en ambassadør, og du binder processerne sammen i samspil med stort set alle grupper i Norlys IT. Teamets mål er at sikre, at den påvirkede service stabiliseres så hurtigt som muligt, og at kommunikationen til vores kollegaer er hurtig og informativ, samtidigt med at vi internt sikrer, at vores nære kollegaer og ledelse er fuldt opdateret på den pågående situation.

Norlys
Norlys
Pragmatisk og kommerciel Product Manager

Norlys, Aarhus eller København

Ønsker du et afvekslende job, hvor du som Product Manager dækker hele TV-forretningen på tværs af Norlys? Er du kommercielt orienteret, eksekverende, og motiveres du af resultater og udvikling? Så er du måske vores nye Product Manager…

Som Product Manager vil du sammen med teamet have ansvaret for vores produkter, lige fra koncept til udvikling og efterfølgende drift og optimering. Vi skal sikre, at Norlys har bæredygtige produkter, som efterspørges i markedet og giver høj kundetilfredshed.

Din hverdag varierer meget, og dine primære ansvarsområder bliver:

 • Arbejde med alle Norlys’ TV- og streamingprodukter på tværs af to porteføljer
 • Sikre indsigter som baggrund for produkt- og konceptudvikling, videreudvikling & prissætning
Norlys