22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Norlys
Energifyldt Controller Trainee med lyst til at lære

Norlys, Silkeborg, Tranbjerg J. eller Esbjerg

Brænder du for at udvikle din praktiske og teoretiske viden inden for økonomi? Så har du her muligheden for at få et unikt miks af praktiske opgaver, hvor du vil blive udfordret inden for økonomiområdets forskellige aspekter.

Du bliver tilknyttet en uddannelsesansvarlig vejleder, som udarbejder en uddannelsesplan og sørger for, at der løbende bliver fulgt op på din uddannelse og udvikling. Du vil stifte et bredt kendskab til økonomi og regnskabsudarbejdelse.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab
 • Udarbejdelse af budget
 • Ad hoc-opgaver
 • Opfølgning og afstemning for alle vores selskaber
Norlys
Kleven & Partners Rekruttering ApSProjektleder til stort OneERP-program

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Norlys i Silkeborg

 • Vil du være med på implementeringen af et nyt ERP-system i Danmarks største energi- og telekoncern?
 • Er du en stærk og eksekverende projektleder?
 • Kan du lede forandringer og motivere folk omkring dig?

Din rolle er delt mellem at være Track Lead for HR & Løn-sporet og at være ansvarlig for tværgående opgaver i Program Office, for eksempel omkostningsstyring og ressourceoverblik. I rollen som Track Lead vil du som projektleder indgå i en trojka med en Business Architect fra Norlys og en Lead Consultant fra Scales. Som Track Lead er du ansvarlig for workshops, møder og at sikre fremdrift og samarbejde på dit spor.

Norlys
Solution-arkitekt til Tele

Norlys, Tranbjerg J.

Kunne du tænke dig at omsætte strategier og krav til aktiviteter, der skaber værdi? Udvikle og tilføre nye kapabiliteter til forretningen? Udvikle og eksekvere på roadmap i samarbejde med forretningen? Få en vigtig rolle i Danmarks største energi- og telekoncern, hvor du får stor indflydelse på opgaverne?

Som Solution-arkitekt vil du referere til Norlys’ Director for Tele Netværks udviklingsafdeling. Sammen med dine kollegaer i Tele Udvikling bliver du ansvarlig for Norlys Teles forretningsarkitekturprincipper og arkitektur-governance.

Du får mulighed for at skabe arkitekturmodeller, der understøtter og viser hvordan produkter, driften og systemer interagerer med organisationen. Du kommer også til at agere sparringspartner for infrastrukturejere, service providere og teleforretningen som helhed og aktivt at drive digitaliseringen og automatiseringen af processer.

Norlys
Norlys
Struktureret og udadvendt Compliance Consultant til Category Management-funktion

Norlys, Silkeborg

Er du dygtig til at finde overblikket og skabe struktur i kompliceret materiale? Har du erfaring med at følge opgaver til dørs i en større forretning og dokumentere effekten? Og trives du i en udadvendt rolle, hvor du skal implementere nye compliance-processer i samarbejde med vores forretning? Så har vi en plads til dig i vores nyetablerede compliance-funktion i Category Management i Norlys.

Vi kan tilbyde en plads i et professionelt og udviklingsorienteret Category Management-team, hvor du vil få rig mulighed for at sætte dit præg og gøre en forskel.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Etablere og drifte årshjulet for leverandørstyring og compliance i Category Management i samarbejde med Compliance Officer
 • Implementere årshjul og tilhørende aktiviteter i forretningen og i Category Management
Norlys
Norlys
Motiveret sælger, der kan skabe og sælge løsninger til gavn for kunderne med fælles mål for øje

Norlys, Esbjerg

Har du salgserfaring, og brænder du for at sælge? Ønsker du at bringe dit salgstalent til næste niveau i Danmarks største integrerede tele- og energikoncern, hvor ambitionerne er høje? Vil du være en del af et godt team, hvor hovedopgaven er at ringe ud til vores kunder (outbound), men hvor der samtidig er plads til sjov? Så er det dig, vi søger!

Dit ansvarsområde bliver erhvervssalg til virksomheder i SMB-markedet, hvor der vil være et stort fokus på salg af erhvervsinternet samt telefoniløsninger. Du har en særlig nysgerrighed på at forstå kundens behov og brænder for at køre salget i hus.

Herunder vil dine arbejdsopgaver indebære:

 • Håndtering af kundehenvendelser, der omhandler salg
 • Proaktivt mersalg og krydssalg
 • Fastholde eksisterende erhvervskunder
 • Tilbudsopfølgning og ordreudarbejdelse
Norlys
Norlys
Er du klar til at tage din del af ansvaret for support til Norlys' bestyrelse og repræsentantskab?

Norlys, Silkeborg

Brænder du for arbejdet med de øverste ledelsesniveauer, og tænder du endnu mere på at arbejde i et moderne andelsselskab? Kan du lide at have fingeren på pulsen? Har du en god forretningsforståelse, strategisk tilgang og politisk tæft?

Vil du være med til at sikre en stærk drift og udvikling af arbejdet med bestyrelse og repræsentantskab, og synes du, at et koncernperspektiv er topspændende? Så har vi stillingen til dig!

Du får ansvaret for arbejdet med vores repræsentantskab, og i tæt samarbejde med en kollega skal du lykkes med at sikre, at vi fastholder et højt informationsniveau til vores ejerrepræsentanter, og at møderne har høj kvalitet i indhold og effektivitet.

Norlys
Norlys
Butikskonsulent med stort drive

Norlys, Ishøj

Vil du gå forrest og være med til at sikre succes i vores nye Stofa-butik? Brænder du for salg og service samt face-to-face kundeservice? Så er du måske vores nye butikskonsulent…

Din vigtigste opgave bliver at rådgive, fremvise og sælge vores spændende produkter og ydelser inden for TV, internet og energi på en unik og oplevelsesrig måde, så vores kunder får en god oplevelse og kommer igen.

Du får et spændende job i en fremtidsorienteret butik, hvor der bliver stillet krav til dig og din performance. Du skal være med til at sætte rammer ift. den daglige drift og den måde, vi optimerer vores salg og service på.

Norlys
Norlys
Teknisk dygtig og nytænkende erhvervssupporter

Norlys, Esbjerg

Brænder du for at arbejde med tekniske problemstillinger? Synes du, at det er fedt at kunne give den bedste kundeoplevelse? Vil du gerne udfordres og være med til at præge din hverdag? Så er det dig, vi søger – vores afdeling skal vækste, og vi har brug for dig! Så hop med på rejsen!

Din hovedopgave bliver at vejlede, rådgive og fejlsøge på de henvendelser, du får fra kunden, enten via telefon eller igennem mailkorrespondance, og dette sker i tæt samarbejde med dine kollegaer. Du er garant for, at kunderne får en unik service og en god oplevelse af samarbejdet med virksomheden.

I jobbet vil du også sidde med administrative opgaver, såsom opsigelser, eskalering, proaktiv udringning og andre ad hoc-opgaver.

Norlys
Norlys
Ambitiøs kok med stor interesse for sit fag til kantinen i Aalborg

Norlys

Du er knivskarp i et køkken, brænder for gastronomi, den gode smag, bæredygtighed i form af økologi, reduktion af madspild og bliver høj af at arbejde med grøntsager?

Din glæde for at lave god mad smitter af på alle omkring dig – det gælder dine kollegaer i køkkenet og de ca. 250-300 spisende kollegaer, der kommer i Aalborg-kantinen hver dag. Du bliver en del af et team på 6, og du forventes at være en stærk, faglig stemme i køkkenet, som kan og tør gå forrest for vores ”Norlys Madkultur”.

Du vil opleve succes i jobbet, når du:

 • kontinuerligt søger at udvikle din faglighed
 • kan dine tilberedningsmetoder
 • har fokus på udviklingen af den gode smag
Norlys
Norlys
Selvstændig og struktureret netplanlægger søges til nyoprettet stilling

Norlys, Kolding

Har du praktisk erfaring og brænder for at projektere fiber? Så har vi jobbet til dig!

Som netplanlægger i Norlys bidrager du til, at vores kunder altid får leveret tv og internetprodukter af høj kvalitet og til tiden.

Dette sker gennem et tæt samarbejde mellem Norlys´ afdelinger og altid med kunden i centrum gennem hele processen. Arbejdet med netplanlægnings-opgaverne skal sikre, at vi er på forkant med den udvikling, der konstant sker både teknologisk og i markedet generelt.

Hverdagen byder på mange forskellige arbejdsopgaver; alt fra at deltage i planlægning og projektering af fiberløsninger til slutdokumentationen.

Norlys
Norlys
Data Specialist med interesse for energibranchen

Norlys, Aalborg

Har du en passion for data, og har du lyst til at arbejde med data management og forbedring af datakvalitet, så kan denne stilling være noget for dig. Hvis du vil med på rejsen imod at give vores kunder de bedste og mest trygge oplevelser i en organisation i god udvikling, så læs videre.

Vi søger en kollega, der i tæt samarbejde med de øvrige kolleger får ansvaret for at arbejde med og optimere kvaliteten af vores forretningsdata.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Datamanagement
 • Analyse af data
 • Løbende optimering og vedligeholdelse af data
 • Datadrevet procesoptimering
Norlys
Norlys
Erfaren projektleder med teknisk flair

Norlys, Silkeborg

Har du lyst til at spille en helt central rolle i udbygningen, opgraderingen og vedligeholdelsen af netværksinfrastrukturen i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern?

Er du teknisk skarp, struktureret, og brænder du for at skabe fremtidens netværksinfrastruktur i hele Danmark? Så er vi sikre på, at vi kan tilbyde dig de helt rette faglige udfordringer!

I Kapacitet og Planlægning er du som projektleder med til at udbygge telco-netværket, der skal understøtte fiber-husstandende i vores forsyningsområde samt hos vores partnere. Vores primære rolle er at sikre, at vores netværksinfrastruktur når frem til rette sted, på rette tid og på rette måde.

Norlys
Norlys
Studentermedhjælper med interesse for berigtigelse og kontering

Norlys, Silkeborg

Til assistance med berigtigelse og kontering søger vi en studentermedhjælper til et job i Norlys IT ca. 15-18 timer om ugen.

Som studentermedhjælper vil du blive tilknyttet afdelingen Enterprise Applications, men du vil have opgaver på tværs af afdelingerne i området Development & Business Services i Norlys IT.

Development & Business Services er det område i IT, hvor vi har samlet vores udviklings- og applikationsafdelinger. Vi har desuden et stort leverandøransvar, og vi har brug for en studentermedhjælper til at berigtige og kontere de fakturaer, vi modtager.

Norlys
Norlys
Systematisk PMO-konsulent med en god værktøjskasse indenfor porteføljestyring

Norlys, Silkeborg

Har du lyst til et job i en koncern i rivende udvikling med gode udviklingsmuligheder og et stærkt økonomisk fundament? Lyder det spændende at blive en del af Danmarks største energi- & telekoncern, og tror du også på, at trivsel og performance går hånd i hånd? Vil du være med til at udvikle og styrke projekt- og porteføljestyringen i Norlys IT? Motiveres du af at optimere processer, styrke vores rapportering og have indflydelse på IT’s PMO?

Norlys IT er en vigtig katalysator for, at vi lykkes med den digitale udvikling, og det er essentielt, at vi arbejder på de rette projekter. Som Project Management Office (PMO)-konsulent får du en central rolle i at understøtte projektprioriteringen i Norlys IT og følge op på større strategiske initiativer. Du brænder for at arbejde med porteføljestyring og har samtidig interesse for processer og rapportering.

Norlys
Norlys
Vil du stå i spidsen for "Norlys Madkultur" og kan du lede vores kantine i Aarhus?

Norlys, Tranbjerg J.

Du er knivskarp i et køkken, brænder for gastronomi, bæredygtighed i form af økologi, reduktion af madspild og bliver høj af at arbejde med grøntsager? Du ved lige nøjagtigt, hvad værtskab og god service er, motiveres derfor af mennesker, og kan lede vores kantineteam i Aarhus.

Din glæde for at lave god mad smitter af på alle omring dig – det gælder også de ca. 240 spisende kollegaer, der kommer i Aarhuskantinen hver dag. Du bliver et kendt ansigt udadtil og tør at gå forrest for vores ”Norlys Madkultur”.

Der er både et drifts- og ledelsesansvar, der skal løftes i køkkenteamet, som består af 4 dygtige medarbejdere.

Norlys
Norlys
Forretningsorienteret Manager M&A med gode analytiske evner

Norlys, Silkeborg

Brænder du for at præge fremtiden for Danmarks største integrerede energi- og telekoncern, der tilmed er en koncern i rivende udvikling? Har du en stærk forretningsforståelse, analytisk flair, og evner du at formidle det komplekse på en forståelig måde? Sætter du en ære i altid at levere på et højt niveau? Så er du måske vores nye Manager i Norlys.

Som Manager i M&A og Forretningsudvikling, der varetager M&A og arbejder med strategiske business cases i hele Norlys-koncernen, udarbejder og præsenterer du analyser, beregninger og beslutningsoplæg til bestyrelser, direktionen og divisionsledelserne ift. centrale beslutninger vedrørende investeringer og køb/salg af virksomheder/aktiviteter inden for alle vores forretningsområder. Oftest har du en ledende rolle på projekterne.

Norlys
Norlys
Er du vores nye ambitiøse Business Intelligence Consultant med god systemforståelse?

Norlys, Silkeborg

Er du drevet af at nørde i data og af performance- og procesoptimering – samtidig med at du forstår forretningen? Så får du hos os mulighed for at arbejde med store mængder af data fra alle vores forretningsområder i Norlys.

Vi søger en BI-konsulent til Silkeborg-kontoret, som brænder for at forstå, indsamle og optimere forretningens data og som arbejder for høj validitet i sit arbejde.

Du kommer til at arbejde bredt inden for BI, samtidig med at du får mulighed for at specialisere dig inden for et eller flere områder af Microsofts BI-værktøjer.

Norlys
Norlys
Motiverede kundeservicekonsulenter til vores lokation i Aarhus

Norlys

Sætter du en ære i at yde en unik og engageret kundeservice? Er du en eminent kommunikatør, som formår at behovsafdække? Motiveres du af at kommunikere med folk på mange forskellige niveauer? Besidder du et højt tempo, og sætter du en ære i at levere gode resultater og i at yde fremragende kundeservice i en branche under konstant udvikling? Så er her en mulighed for dig…

Vi har rygende travlt, og vi søger de stærkeste holdspillere. Du bliver en del af et dynamisk miljø i vores kundecenter, hvor alle brænder for at servicere vores kunder med fokus på medansvar, loyalitet og troværdighed.

Du vil blive en del af et stærkt og erfarent team, der glæder sig til at møde dig. Du vil hver dag møde ind på en arbejdsplads, hvor omgangstonen er uformel, humøret er højt, og hvor trivsel og den gode kundeoplevelse er i fokus.

Norlys
Norlys
Data Analyst & Developer med interesse for BI

Norlys, Aarhus

Hvis du brænder for at arbejde med data, forretningen og Business Intelligence, så får du i denne nyoprettede stilling mulighed for at få en central rolle i Norlys Digitals afdeling for Analyse og Rapportering.

Her vil du i høj grad få mulighed for at få indflydelse på og bidrage til beslutningsprocesserne samt at interagere på mange forskellige niveauer i organisationen.

Din primære opgave bliver at udvikle rapporter, vedligeholde det eksisterende miljø samt understøtte afdelingens øvrige funktioner. Det betyder, at du både vil komme til at drifte det eksisterende, men i lige så høj grad at udvikle nyt der skal driftes inden det bliver automatiseret.

Norlys
Norlys
Faglig stærk kommunikator og storyteller søges til spændende studenterstilling

Norlys, Silkeborg

Brænder du for at formulere budskaber, som bliver læst, hørt og forstået? Finder du det interessant at gøre lidt nørdet teknisk stof og information relevant for en bredere skare? Og formår du at finde vinklingen i en historie, så den bliver husket? Så læs videre her…

Til assistance i vores IT-strategi og PMO-afdeling søger vi en dygtig studentermedhjælper, som kan hjælpe os med kommunikations- og koordineringsopgaver.

Dit arbejde vil bestå af en række forskellige opgaver, herunder:

 • Producere content i skrift og billeder til nyhedsbreve – herunder kontakt til relevante inputgivere og journalistisk bearbejdning
 • Diverse ad hoc- og kommunikationsopgaver
 • Opsøgende research
Norlys