30 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

30 jobannoncer

Gem
Norlys

Student Assistant

Aalborg

Drømmer du om at blive en del af en professionel People & Culture-afdeling og få indblik i mange forskellige opgaver?

Dine opgaver vil centreres omkring at understøtte rekruttering og Employer Branding, men der kan også opstå andre opgaver, som du og vi ser, at du kan byde ind på.

Arbejdstiden er cirka 10 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder og mulighed for flere timer ved spidsbelastninger.

Norlys
Gem
Norlys

IT-Miljøminister med fokus på infrastruktur, sikkerhed og integrationer

Aalborg

Har du forståelse for systemlandskaber og processer, og kan du se det store billede?

Dit største fokus vil være infrastruktur, sikkerhed og integrationer samt end to end i testmiljøerne med henblik på at understøtte testdata, automatisering og test af varme miljøer. Dit primære ansvarsområde omfatter således at sikre, at vores systemmiljøer er opdaterede og anvendelige.

Norlys
Gem
Norlys

Jurist med bredt funderet værkstøjskasse

København K

Har du solid erfaring med at arbejde med en bred vifte af juridiske opgaver? Leder du samtidig efter et job, hvor du kan fortsætte din læringskurve, og kunne du tænke dig en rolle som betroet rådgiver på alle niveauer, hvor vi altid sætter kunden i fokus?

Hvis det også er vigtigt for dig at være del af et hold, hvor ordet ”vi” har meget større værdi end ”jeg”, og du derudover gerne vil have stort ansvar for egne opgaver, fleksibilitet og en sund work-life balance – ja, så har du lige fundet dit drømmejob.

Norlys
Gem
Norlys

Jurist med passion for Grøn Energi og e-Mobility

Aalborg eller Tranbjerg J

Har du solid erfaring med at arbejde med en bred vifte af juridiske opgaver? Leder du samtidig efter et job, hvor du kan fortsætte din læringskurve, og kunne du tænke dig en rolle som betroet rådgiver på alle niveauer, hvor vi altid sætter kunden i fokus?

Hvis det også er vigtigt for dig at være del af et hold, hvor ordet ”vi” har meget større værdi end ”jeg”, og du derudover gerne vil have stort ansvar for egne opgaver, fleksibilitet og en sund work-life balance – ja, så har du lige fundet dit drømmejob.

Norlys
Gem
Norlys

Transformations Agent til Norlys' Digital Transformation Office

Silkeborg

Norlys er i fuld gang med en ambitiøs digitaliseringsstrategi, og vores Digital Transformation Office (DTO) er det drivende kraftcenter for denne forandring. DTO har til formål at accelerere den digitale transformation og støtte implementeringen af vores digitaliseringsstrategi.

I takt med at vi forstærker vores indsats inden for digital transformation, søger vi en dygtig Transformations Agent, der kan være med til at facilitere anvendelsen af agile metoder og understøtte vores teams i deres fortsatte udvikling. Du vil spille en central rolle i at forme den agile kultur og praksis inden for organisationen.

Norlys
Gem
Norlys

Join Our Dynamic Sourcing Team: Opportunities for All Experience Levels

Silkeborg

Do you possess a strong business acumen and have a keen interest in strategic sourcing?

Are you skilled at building and maintaining excellent collaborative relationships and managing stakeholders?

If so, we have an opportunity where you will be responsible for leading and executing sourcing activities.

Norlys
Gem
Norlys

Change Manager til Norlys' Digital Transformation Office

Silkeborg

Vil du være med til at sikre den digitale fremtid hos Norlys? Og ønsker du at spille en central rolle i implementeringen af vores nye digitale strategi? Så har vi her en god mulighed for at blive en nøglespiller i at drive den digitale forandringsdagsorden.

Vi tilbyder en nøglerolle i en organisation, der er i fuld gang med en betydelig og betydningsfuld digital transformation. Du får en unik mulighed for at arbejde med et dedikeret og tværfunktionelt team, og du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads med rum til personlig og professionel vækst.

Norlys
Gem
Norlys

Agile Coach til Norlys' Digital Transformation Office

Silkeborg

Norlys er i fuld gang med en ambitiøs digitaliseringsstrategi, og vores Digital Transformation Office (DTO) er det drivende kraftcenter for denne forandring. DTO har til formål at accelerere den digitale transformation og støtte implementeringen af vores digitaliseringsstrategi .

I takt med at vi forstærker vores indsats inden for digital transformation, søger vi en dygtig Agile Coach, der kan være med til at facilitere anvendelsen af agile metoder og understøtte vores teams i deres fortsatte udvikling. Du vil spille en central rolle i at forme den agile kultur og praksis inden for organisationen. 

Norlys
Gem
Norlys

Billing & Collection Specialist

Tranbjerg J

Brænder du for at gøre en forskel indenfor digitalisering med henblik på at sikre den gode kundeoplevelse? Og motiveres du af at omsætte forretningsprocesser til at spille ind i en kompleks IT-verden? Så har vi måske jobbet til dig!

Dine arbejdsopgaver centrerer sig om procesforbedringer indenfor billing, betaling og inddrivelse. Det kan resultere i forbedringsinitiativer til vores nye system men kan også være udvikling af diverse kontrolrapporter gennem dataudtræk.

Norlys
Gem
Norlys

Student Assistant – gain experience within strategy and business change

Silkeborg

Are you searching for a way to combine your studies with practical knowledge and experiences? Are you studying communications, strategy & leadership, business development or another type of business degree? Then we have a great opportunity for you!

Within our team, you will have 6 colleagues who all are looking forward to meeting you. We are a small team, and we value an open and informal working environment. You will learn that helping each other is a cornerstone of our culture, and we are driven by our values communality, innovative thinking, and responsibility.

Norlys
Gem
Norlys

Sales Consultant – Skab værdi og resultater med Norlys Digital Erhverv

Esbjerg N

Er du klar til at forvandle dit salgstalent til reel værdiskabelse?

Hos Norlys Digital Erhverv søger vi en Sales Consultant, der brænder for relationssalg og ønsker at blive en del af en resultatorienteret og energisk kultur. Med et stærkt fokus på teamwork og personlig udvikling tilbyder vi ikke bare et job men en karriere, hvor dine færdigheder og ambitioner kan blomstre.

Træd ind i en verden, hvor dit arbejde gør en forskel for både kunder og kolleger.

Norlys
Gem
Norlys

Senior CRM Manager – Skab øget kundeengagement og værdi gennem data

Tranbjerg J

Vil du være med til at skabe gode, engagerende kundeoplevelser? Er du god til at sikre en sammenhængende kommunikation, og er du vant til at arbejde strategisk med automation, personalisering og krydssalg?

Du bliver en nøglemedarbejder i forhold til at sikre, at vi har en sammenhængende kontaktstrategi på tværs af vores forretningsområder. Du skal være med til at løfte brugen af personalisering gennem AI og data, så vi kan skabe en øget relevans og loyalitet for forskellige kundesegmenter.

Norlys
Randstad A/S søger for Norlys
Gem
Randstad A/S

Senior strategikonsulent

Har du solid erfaring med strategiudvikling? Kunne du tænke dig at være en del af det største integrerede tele- og energiselskab og være med til at drive en digital og grøn omstilling?

Som strategikonsulent vil du spille en central rolle i at forme og implementere Norlys’ strategiske initiativer. Du vil arbejde tæt sammen med ledelsen og andre nøgleinteressenter for at udvikle strategier, der driver vækst, forbedrer effektiviteten og styrker Norlys’ markedsposition.

Randstad A/S søger for Norlys
Gem
Randstad A/S

Junior strategikonsulent

Aarhus

Har du en stor interesse for strategiudvikling og IT? Kunne du tænke dig at være med til at drive en digital og grøn omstilling samt bidrage til at forme en bæredygtig og innovativ fremtid med Norlys?

Som strategikonsulent vil du have en operationel og supporterende rolle, og du bliver en del af deres CDO Office, som bl.a. består af projektledere, proces- og PMO specialister, Change Managers m.m. Du kommer til at være med til at forme og implementere Norlys’ strategiske initiativer og arbejde tæt sammen med din leder og andre nøgleinteressenter.

Gem
Norlys

Project Manager

Silkeborg eller Virum

Er du på udkig efter jobbet, hvor du bliver en del af den grønne omstilling og kan være med til at skabe måden, vi gør tingene på? Er du projektleder med stort P, og brænder du for det el-tekniske område?

Dine opgaver bliver først og fremmest at drive små som store projekter. Du bliver desuden involveret i at supportere vores sælgere og vores support, når de har tekniske spørgsmål til installation af ladestandere. Du bliver også involveret i tekniske løsninger, udviklingsprojekter og procesarbejde.

Norlys
Gem
Norlys

IT Specialist

Silkeborg

Vil du være en del af Danmarks største energi- og telekoncern, der arbejder for at styrke digitalisering og grøn omstilling?

Er du nysgerrig og videbegærlig og ønsker at arbejde i en innovativ organisation, hvor man kontinuerligt arbejder med nye teknologier og finder smartere løsninger, og vil du være med til at påvirke Norlys’ fremtidige interne IT platform?

Norlys
Gem
Norlys

Service Manager – Be the link between our commercial business and IT

Tranbjerg J

Are you looking for your next career opportunity in the space between our commercial business and our IT department? Do you thrive in a role, where you have the opportunity to speed our processes up and ensure deliveries for the good of our customers? Then we have the job for you.

The role of a Service Manager in Norlys Digital is a versatile one. You will join a team of Service Managers and Project Managers. Together we have the responsibility to take in all new technical tasks which requires IT development and bring them from good ideas to new features released into our IT landscape.

Norlys
Gem
Norlys

Enterprise Architect

Silkeborg

Vil du være central spiller i at udvikle og implementere den nye IT-strategi i Norlys Fibernet, og sætte retningen for fremtidens IT-arkitektur i Danmarks førende fibernet-forretning?

Du bliver en del af et fagligt stærkt fællesskab i en afdeling, som står overfor en spændende udvikling. Selvom vi arbejder dedikeret med vores opgaver, så dyrker vi også det sociale i afdelingen, idet vi stiler efter at skabe en sammentømret arkitekturafdeling.

Norlys
Gem
Norlys

Ambitiøs HR-profil til strategisk kultur- og ledelsesudvikling i Norlys

Silkeborg eller København

Vil du være en del af vores ambitiøse team og være med til at sætte agendaen for kultur og ledelse på tværs af selskaberne i Norlys-koncernen? Og vil du sammen med den øverste ledelse være med til at indfri Norlys’ fulde potentiale? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en udviklingsprofil, der kan navigere på group-niveau i Norlys-koncernen. Du har et skarpt øje for fremtidens arbejdsplads og de seneste ledelsestrends. Og du forstår sammenhængen i selskaberne, hvori det skal bringes i spil.

Norlys
Gem
Norlys

Dynamisk Financial Controller med styr på detaljerne til Norlys Group Finance

Silkeborg og Tranbjerg J

Vi tilbyder et job, hvor ingen dag er den samme og en karriere, der udfordrer og udvikler dig både personligt og fagligt. Bliv en del af vores ambitiøse koncern, hvor nye faglige udfordringer og komplekse opgaver er en del af hverdagen. Bliv en del af et team, hvor din ekspertise er nøglen til vores fælles succes.

Du vil blive en del af et miljø, hvor vidensdeling og jobglæde er i højsædet, og hvor kollegaerne vil stå klar til at sikre en smidig integration i din nye rolle. Du kan forvente en ledelsesstil, der fremmer åbenhed og ansvar, og som opmuntrer til engagement.

Norlys

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV