18 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

18 jobannoncer

Gem
Norlys

IT Senior Project Manager – Play a key role in implementing a new billing solution

Aalborg

Do you have a proven track record within IT project management, and do you want to become part of the implementation of a strategically important billing system in Norlys Energi? Do you want to support a modern and innovative organization in bridging business needs and IT? And are you excited about joining a market leader within energy and telecommunications?

The project will take place over the next 2 years with a location in Aalborg. We have a work environment where flexible working conditions, knowledge-sharing and professional respect make it both exciting and meaningful to go to work.

Norlys
Gem
Norlys

Salgsprofiler til eMobility – Vær med til at udvikle ladeinfrastrukturen

Virum

Er du en ambitiøs og skarp salgsprofil med en passion for eMobility?

Du vil træde ind i en nyoprettet stilling i en nyoprettet afdeling, hvor du i høj grad får mulighed for at påvirke indholdet af din stilling samt bidrage til udvikling af eMobility-området.

Dit overordnede ansvarsområde centreres omkring løsningssalg til erhvervskunder i tæt samarbejde med dine kollegaer. Du skal sikre fremdrift og salgsaktiviteter i dit ansvarsområde, som ligger indenfor SME-segmentet. Du får desuden en væsentlig rolle i forbindelse med etablering af koncepter og pipelinelister med snitflader på tværs af Norlys Energi.

Norlys
Gem
Norlys

Support Advisor (B2B) med passion for kunderejsen og værdiskabelse

Esbjerg N

Er du klar til at tage det næste skridt i dit arbejdsliv? Vil du være med til at forstærke værdien for vores erhvervskunder hos Norlys, en førende dansk energi- og telekoncern? Har du teknisk flair, og evner du at oversætte det og gøre kundens oplevelse positivt? Så er her måske en mulighed for dig.

Du vil være vores stemme og ansigt udadtil. Du vil få ansvaret for at besvare kundehenvendelser både telefonisk og via e-mail. Din rolle omfatter teknisk fejlsøgning, rådgivning og vejledning af kunder fra private bruger til virksomheder med store IT-løsninger, hvor du arbejder sammen med teamet for at sikre en ensartet og værdiskabende kundeoplevelse.

Norlys
Gem
Norlys

Manager til eMobility Technical Support – Vil du være med til at påvirke fremtidens ladeoplevelser?

Aalborg

Har du den lækre kombination af erfaringer med drift, udvikling af teams, forretningsforståelse, tekniske kompetencer, lyst og vilje til at skabe succesfuld fremdrift krydret med et værdisæt som matcher Norlys’?

Du vil blive ansvarlig for personaleledelse af 10 Technical Supportere, hvor I sammen sikrer en enestående support og rådgivning til vores kunder og teknikere inden for opladning. Du vil være en nøgleperson i vores 24/7-funktion og vil spille en central rolle i at opretholde og udvikle vores høje standarder for service og teknisk ekspertise.

Norlys
Gem
Norlys

Director, Head of DataHub – bring our analytical support to the next level

Silkeborg

Are you ready to take our analytical support function to the next level by creating companionship? Do you love data and analysis as much as we do?

We can offer you an exciting job in your further career journey where you will get the opportunity to show your leader skills and proven track record within analysis, problem solving and people development to safeguard the continuous value creation with data.

Norlys
Gem
Norlys

Product Specialist til barselsvikariat – Vær med til at sikre, at vores værditilbud står skarpt

Silkeborg eller Aalborg

Har du lyst til at blive en del af et stærkt Product Management-team, hvor du arbejder på tværs af hele organisationen og spænder over en bred vifte af opgaver og fagområder?

Som Product Specialist får du en stor snitflade i hele organisationen. Du får et bredt kendskab til hele vores produktpalet og er med i udviklingen og kommunikationen af denne ud mod kunderne og internt til vores kollegaer.

- Kaja Cramer Almdal, Product Specialist
Norlys
Gem
Norlys

Automation Developer – Skab værdi med Microsoft Power Platform hos Norlys IT

Aalborg

Er du klar til at spille en fremtrædende rolle i udviklingen af automatiserede løsninger hos Norlys IT?

Vi søger en forretningsorienteret Automation Developer, som kan udnytte Microsoft Power Platforms kapaciteter til fulde og drive vores digitale effektivisering.

Dine evner til at skabe forretningsværdi gennem intelligent automatisering er nøglen til succes i denne rolle.

Norlys
Gem
Norlys

Automation Developer (RPA): Bidrag til effektivitet og innovation hos Norlys IT

Aalborg

Er du klar til at sætte dit præg på den digitale fremtid hos Norlys IT?

Vi søger en dygtig Automation Developer, som brænder for at udvikle avancerede automatiseringsløsninger, der optimerer og forbedrer vores forretningsprocesser.

Deltag i et miljø, hvor din ekspertise med de nyeste teknologier bidrager til en smartere og mere effektiv hverdag. Gør en mærkbar forskel hos Norlys IT og vær med til at udforme fremtidens digitale arbejdsplads.

Norlys
Gem
Norlys

Outbound Sales Consultant – Boost dine salgsskills og skab gode kundeoplevelser

Aalborg

Vil du være med til at gøre en forskel for vores privatkunder? Og kunne du tænke dig at være en del af et team med et stærkt sammenhold og stor fokus på udvikling?

Noget af det første du vil opdage i vores team er det sammenhold, fællesskab og den venskabelige konkurrence, der dagligt giver os energi til at møde vores kunder med samme energi og smil i stemmen. Du vil opleve fællesskabet og energien i den måde, vi sammen går til opgaverne på og de sjove tiltag, som er en del af vores hverdag. Vi vil være gode til at fejre os selv og hinanden – hver dag.

Norlys
Gem
Norlys

Implementation Manager – Sæt retningen for implementering på tværs af eMobility's forretningsområder

Silkeborg, Aalborg eller Virum

Kan du se dig selv opbygge og drive processer indenfor implementering af produkter, projekter og kontrakter i forbindelse med den videre udvikling af ladeløsninger i hele Danmark? Så har du nu mulighed for at blive en del af en spændende forretning i vækst.

Kulturen i eMobility er kendetegnet af en entreprenørånd, og der vil være rig mulighed for at sætte sit eget præg på både kultur og arbejdsgange. I teamet er der stor fokus på at fastholde denne entreprenørånd, samtidig med at trivsel, personlig udvikling og selvbestemmelse vægtes højt.

Norlys
Gem
Norlys

Studentermedhjælper i Norlys – Sales and Operations Planning (S&OP)

Silkeborg

Er du klar til at tage din teoretiske viden med ind i praksis? Vil du være en del af en afdeling, der spiller en afgørende rolle i at sikre en effektiv og strømlinet drift? Så er det her, du skal være!

Du vil blive en del af vores Sales and Operations Planning (S&OP)-team, hvor vi arbejder på at optimere vores forsyningskæde og sikre, at vores produkter og tjenester leveres med høj kvalitet og effektivitet. Du vil blive en del af et engageret team, der brænder for at levere resultater af høj kvalitet.

Norlys
Gem
Norlys

GRC Specialist – vær med til at skabe rammerne om et mere sikkert Fibernet

Silkeborg

Bliver du helt varm ved tanken om et job, hvor compliance og risikostyring er dit omdrejningspunkt? Og hvor du får mulighed for at være med til sammen med forretningen at sætte standarden for, hvordan vi sikre et mere sikkert Fibernet?

En del af din succes i rollen er, at du i samarbejde med teamet har opbygget et stærkt ISMS, således der kan gennemføres kontroller, og du på baggrund af rapporteringer fra ISMS kan udarbejde beslutningsgrundlag til initiativer for forretningen.

Norlys
Gem
Norlys

Application Operations Specialist – du er med til at sikre kvaliteten i vores CRM-løsning

Silkeborg eller Aalborg

Brænder du for at gøre en forskel for forretningen gennem support af systemer? Er du god til at sætte dig ind i systemsammenhænge samt at identificere og løse tekniske udfordringer?

Du kommer til at indgå i et meget velfungerende team med en uformel omgangstone. Vi skal i fællesskab lykkes med vores høje ambitioner, og derfor er videndeling en vigtig del af vores hverdag.

Norlys
Gem
Norlys

Sales & Delivery Coordinator – Fremdrift og service hos Norlys, Digital Erhverv

Esbjerg N

Har du en pragmatisk tilgang og en skarp sans for at få tingene til at ske?

Hos Norlys, Digital Erhverv søger vi en Sales & Delivery Coordinator, der kan kombinere et skarpt kundefokus med en effektiv procesforståelse.

Vi tilbyder dig en central rolle i et ambitiøst arbejdsmiljø, hvor du kan gøre en reel forskel og udvikle dig i takt med vores vækst.

Norlys
Gem
Norlys

Programme Director til CIO Office – skab stærk eksekveringskraft for vores IT-udviklingsinitiativer

Silkeborg

Har du gennemslagskraft kombineret med godt lederskab og teknisk indsigt? Er du dygtig til at styre såvel interne som eksterne samarbejdspartnere og leverandører? Og vil du dele din stærke programleder-kunnen med os?

Hos os vil du få en helt central rolle i Norlys-koncernen med spændende faglige og personlige udviklingsmuligheder i en virksomhed med en usædvanlig fordelagtig markedsposition, der udvikler og implementerer den digitale transformation for hele tiden at kunne understøtte den grønne omstilling.

Norlys
Gem
Norlys

Risk Manager – Sæt retningen for risikostyring i Norlys Energi

Aalborg

Kunne du tænke dig at opbygge og forme risikofunktionen i Norlys Energi? Vi søger en Risk Manager, der vil få ansvaret for at tegne risikobilledet og sætte standarden for risikostyring, der understøtter vores strategiske beslutninger.

Du får ansvaret for, at Norlys Energi opererer i overensstemmelse med risikopolitikken og risikoinstruksen. Du vil desuden løbende arbejde med at identificere, overvåge og rapportere på Norlys Energis risici.

Norlys
Gem
Norlys

Butikskonsulent – Mød vores kunder i Norlys' spritnye og lækre butik midt i Horsens

Vil du være den første vores kunder møder? Og vil du være en del af en resultatorienteret kultur med fokus på værdibaseret salg? Finder du det motiverende, at du kan præge stillingen og hverdagen i den nye butik? Så har vi jobbet til dig!

Det er en fantastisk arbejdsplads, med skønne kollegaer med et godt sammenhold, og en dygtig ledelse der gør, at man trives i hverdagen.

- Medin Bukvic, Butikskonsulent, Teamkoordinator
Norlys
Gem
Norlys

Butikskonsulent – Mød vores kunder i butikken i Aarhus

Aarhus C

Vil du være den første vores kunder møder?

Og vil du være en del af en resultatorienteret kultur med fokus på værdibaseret salg?

Motiveres du af salg, en hverdag der ikke er magen til dagen før og hvor du selv er med til at forme og lave nye kundeaktiviteter i og uden for butikken, så er jobbet i Norlys butikken noget for dig.

Norlys

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV