25 job matcher din søgning 25 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Norlys
IT Cost Analyst - gå i dybden med IT-omkostninger

Norlys, Silkeborg

Vil du supportere vores IT-organisation med økonomistyring?

Du vil blive tilknyttet vores IT-organisation sammen med to kollegaer, som allerede er godt i gang med opgaven – dem vil du komme til at arbejde tæt sammen med.

Stillingen en nyoprettet, og som vores nye IT Cost Analyst vil du specialisere dig indenfor vores IT-omkostninger.

Norlys
Norlys
Set the direction as our new Senior Data Governance Specialist

Norlys, Silkeborg, Esbjerg or Aalborg

Are you passionate about Data Governance?

You will be a part of IT Data, Integration & Automation, who creates tools that automate and exhibit data to use for insights and AI.

We offer a job in a company with rapid development and a strong financial foundation.

Norlys
Norlys
Kreativ og nytænkende Commercial Manager til Erhverv

Norlys, Tranbjerg J.

Bliv en del af en nyetableret afdeling i Norlys Erhverv, som er sat i verden for at skabe magi i spændingsfeltet mellem salg, marketing, strategi og product management.

Har du kommerciel erfaring, og gør din baggrund dig i stand til at omdanne ideer til salgsbare og bæredygtige forretningskoncepter indenfor en teknisk, IT-tung og abonnementsbaseret erhvervsforretning?

Så er det dig, vi leder efter. Du kommer til at spille en afgørende rolle for vores vækstambitioner indenfor i serviceydelser til erhvervslivet.

Norlys
Norlys
Vice President for Enterprise Architecture and Data

Norlys, Silkeborg

Norlys is looking for a key leader to strengthen our journey becoming truly data-driven.

As our new Vice President you have a solid experience in architecture and data, and you can bring Norlys to the next level making data driven decisions in all business areas across Norlys.

Our new VP will be responsible for setting the direction for the future of Norlys within the enterprise architecture and data area and be the leader in making Norlys truly data-driven.

Norlys
Norlys
Produkt Specialist – Gør det nemt at være energikunde i Norlys

Norlys, Silkeborg eller Aalborg

Du har nu mulighed for at blive en del af vores stærke Product Management & Development-afdeling i Norlys Energi, hvor du arbejder på tværs af hele organisationen og spænder over en bred vifte af opgaver og fagområder.

Vi søger en ny kollega i vores Product Specialist-team, som kan være med til at sikre, at vores produkter kommer ud over rampen og lander godt hos kunderne. I et tæt samspil med vores team af Product Managers er vi med i hele processen fra udvikling til lancering af produkterne – altid med brugeren i centrum og med fokus på den gode kommunikation ud mod kunderne og indad til vores kollegaer.

Norlys
Norlys
Project Manager – Gør det nemt at være elbilist i Danmark

Norlys, Virum

Er du på udkig efter jobbet, hvor du kan være med til at skabe måden, vi gør tingene på? Er du projektleder med stort P, og brænder du for det eltekniske område? Så er du måske vores nye kollega.

Dine opgaver bliver først og fremmest at drive små som store projekter. Du bliver desuden involveret i at supportere vores sælgere, når de har tekniske spørgsmål til installation af ladestandere – primært i projekteringsfasen. Du bliver ansvarlig for udarbejdelse af teknisk udbudsmateriale til samarbejdspartnere og leverandører.

Norlys
Norlys
Projekteringstekniker – Bliv elfagligt fyrtårn indenfor ladeløsninger

Norlys, Silkeborg, Virum eller Aalborg

Drømmer du om en selvstændig rolle som fagligt fyrtårn i en fremadstormende afdeling indenfor eMobility? Og kan du omsætte kundernes ønsker og behov til tekniske løsninger? Så er det måske dig, vi har brug for.

Dine primære opgaver i jobbet bliver at dimensionere, projektere og beregne elektriske anlæg. Du skal bistå vores sælgere i salgsfasen overfor forhandlere og slutkunder. I salgsfasen er du faglig og teknisk backup for kunder og sælgere, hvilket indebærer, at du deltager i salgsmøder internt i Norlys samt hos kunder.

Norlys
Norlys
Project Manager – strengthen your skills among good colleagues

Norlys, Silkeborg

Do you want to manage IT projects in close collaboration with experienced colleagues? Will you support a modern and innovative organization in bridging business needs and IT? And are you excited about joining a market leader within energy and telecommunications?

“This is an amazing opportunity to get a very exciting position that reaches far and wide and covers both large and small projects. You will take on a broad range of tasks aimed at bridging the link between business and IT,” explains Senior Manager Jacob Fisker, who will be your manager.

Norlys
Norlys
System Engineer – automatisering og modernisering af operationel teknologi

Norlys, Tranbjerg J.

Tænk hvis du havde muligheden for at dyrke din passion for teknologi, hvor du i dit arbejde med modernisering og forenkling af data baseret på ITIL-processer var med til at understøtte den grønne omstilling i etableringen af os som Service Provider med højhastigheds services til alle i Danmark.

System Operations består i dag af 6 medarbejdere, og måske skal du være den syvende og vores nye kollega? Ved os vil du opleve en stærk kultur og et tæt fællesskab med fokus på, at teamet deler ansvaret, og vi hjælper hinanden i løsning af opgaverne.

Norlys
Norlys
Kom tæt på koncernledelsen i dit sabbatår

Norlys, Silkeborg

Drømmer du om at få en større indsigt i forskellige typer af koncernopgaver? Kunne du tænke dig at jonglere med mange forskelligartede opgaver i en tempofyldt hverdag, få dem i mål og dermed sikre en god og stabil støtte til både kollegaer og koncernledelse? Så har vi jobbet til dig!

Dine opgaver vil bl.a. blive:

  • Ansvarlig for mødeopdækning og mødeforplejning til møder tilknyttet Direktionssekretariatet
  • Support på kalenderstyring og booking af møder for flere kalenderejere
  • Praktisk og administrativ assistance på afdelingsaktiviteter, herunder håndtering af materialer til større møder og håndtering af Norlys’ Seniorklubber
Norlys
Norlys
Salgskonsulent – 'Godt du ringer, lad os finde det rigtige til dig'

Norlys, Tranbjerg J.

Vil du være den første vores kunder møder? Og vil du være en del af en performancekultur med fokus på fællesskab og udvikling?

Noget af det første, du vil opdage i vores salgsafdeling, er det sammenhold, fællesskab og den venskabelige konkurrence, der dagligt giver os energi til at møde vores kunder med samme energi og smil i stemmen.

Vi vil være gode til at fejre os selv og hinanden – hver dag.

Norlys
Norlys
Kvalitativ praktikant til efterårssemestret 2023 i Customer Insights i København

Norlys

Vi er på udgik efter en kvalitativ praktikant til efterårssemestret, som kan være med til at understøtte kundeundersøgelser i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern – er det dig?

Som en del af praktikforløbet hos Norlys får du en fast mentor/vejleder på kontoret i København på Langebrogade, som du vil følge tæt under hele forløbet. Mentoren er med til at sikre din faglige udvikling og trivsel, og at dine opgaver gennem forløbet vil variere, så du hele tiden lærer noget nyt.

Resten af teamet sidder i Aarhus, så du skal forvente ture indimellem hertil, hvor vi vil have fælles afdelingsmøder eller sociale arrangementer.

Norlys
Norlys
Software Quality Assurance Lead – Shape our processes for QA and test

Norlys, Silkeborg

Are you ready to play a key role in building a software quality assurance function in Norlys IT? And would you like to be part of an IT department that delivers solutions and projects to all business units across Norlys? If so, this is your opportunity!

“You can really make a difference and create an impact in this position and help set the direction in a completely new QA unit in Norlys IT. You will be involved from the very beginning and get the opportunity to work with some of the leading QA and test managers in Denmark,” explains Jacob Fisker, who will be your manager.

Norlys
Norlys
Bliv Controller Trainee i et 2-årigt læringsforløb med et unikt mix af opgaver inden for økonomi

Norlys, Silkeborg

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du får muligheden for at udvikle dig gennem praktisk og teoretisk viden inden for økonomi? Så behøver du ikke lede mere, vi har den til dig lige her!

Igennem et unikt mix af praktiske opgaver vil vi i et 2-årigt forløb lære dig om økonomiens forskellige aspekter i en spændende og foranderlig organisation.

Dette læringsforløb er en enestående mulighed for at dygtiggøre sig indenfor økonomi ved at kombinere praksis med teori. Sideløbende i din ansættelse i finans er det forventningen, du læser HD 2.del, som er en del af vores attraktive ansættelsespakke.

Norlys
Norlys
Business Analyst – du analyserer dig frem til forbedringer og driver dem i mål

Norlys, Silkeborg

Kan du hurtigt sætte dig ind i forretningsmodeller og værdikæder? Og er du god til at se kritisk på data og nøgletal og koble dem til forretningsudviklende tiltag og muligt forbedringspotentiale? Så har vi drømmejobbet til dig lige her.

Din opgave bliver at kigge på tværs af vores leverancekæde og analysere vores evne til at levere rette kvalitet til rette tid og sted og selvfølgelig vores evne til at overholde de økonomiske rammer. Ud fra dine analyser kommer du med forslag til, hvordan vi kan optimere vores leverancekæde – og det er også dig, der driver forbedringsaktiviteterne succesfuldt i mål.

Norlys
Norlys
Salgskonsulent – "Godt du ringer, lad os sammen finde en løsning'

Norlys, Brønderslev

Vil du være den forskel, der gør, at vores kunder bliver hos os? Måske endda endnu bedre dækket ind, end da de ringede første gang.

Noget af det første du vil opdage i vores Retention-teams, er det sammenhold og fællesskab, der dagligt giver os energi til at møde vores kunder med den samme af slagsen.

Helt lavpraktisk vil du opleve fællesskabet og energien i den måde vi sammen går til opgaverne og de sjove tiltag, som vi aktivt putter ind i vores hverdag.

Det kan f.eks. være din egen selvvalgte video på storskærmen, hver gang du laver et ”save”. Et ring med en klokke eller en klapsalve. Vi vi fejre os selv og hinanden – hver dag.

Norlys
Norlys
Outbound Manager – Sæt retningen for teamet

Norlys, Aalborg

Drømmer du om at skrive eMobility på CV’et? Er du en stærk og tydelig leder, der mestrer at motivere og udvikle dine medarbejdere? Så får du her muligheden for at sætte retningen for Outbound Sales i Norlys Energi.

Outbound Sales er et strategisk vigtigt fokusområde. Vores ambitioner er store, og vi brænder for at skabe stærke kunderelationer gennem salg og mersalg til nye og eksisterende kunder – privat- såvel som erhvervskunder. Og vi gør det allerede ved at indgå i strategiske partnerskaber. Foruden outbound salg og fastholdelse af eksisterende kunder arbejder teamet med udvikling og optimering af salget.

Norlys
Norlys
Campaign Manager – Sæt dit aftryk på kampagnerne i Norlys Energi

Norlys, Aalborg

Har du en projektleder gemt i maven? Og har du lysten og evnerne til at analysere data samt koordinere og eksekvere kampagner? Så er du måske vores nye Campaign Manager.

Du bliver først og fremmest ansvarlig for at udarbejde samt drive kampagner – herunder lave statistikker og rapportering med henblik på opfølgning og optimering af kampagnerne. Du finder det nemlig naturligt løbende at optimere på igangsatte aktiviteter. Du ved, hvilket indhold der virker og hvorfor, ligesom du har en opdateret viden om, hvordan vi bedst rammer målgrupperne med relevante budskaber.

Norlys
Norlys
Butikskonsulent – Mød vores kunder i Aarhus

Norlys

Kan du se dig selv i vores flotte Norlys-butik, i færd med at skabe den gode kundeoplevelse?

Som en del af vores team i butikken vil du opleve hvordan vi, i fællesskab, lykkes med de daglige opgaver. Vi har en professionel tilgang til vores kunder og er bevidste om, hvordan vi kan løfte den klassiske butiksoplevelse til et højere niveau.

Den gode kundeoplevelse opstår især, når vi kan give kunden den gode rådgivning i vores produktsortiment og tilpasse vores salg til kundens behov. Derfor mødes vi på daglig basis omkring vores resultater og mål – og skyder indimellem gang i en konkurrence.

Norlys
Norlys
Contract Manager – Vil du udvikle dine juridiske og kommercielle kompetencer hos Norlys?

Norlys, Tranbjerg J.

Har du lyst til at påbegynde din rejse som specialist inden for et spændende juridisk fagområde? Og ønsker du samtidig en stilling i centrum af vores salgsorganisation, hvor du får indsigt i mere en bare juraen, og mulighed for at sidde med ved bordet i forhandlinger, der har en reel betydning for vores forretning?

Vi tilbyder et job i en koncern i rivende udvikling, hvor der er en naturlig sammenhæng mellem udfordringer, udvikling og succes. Vi ved, at vi arbejder inden for et snævert juridisk område og ønsker derfor at investere i din udvikling mod at blive specialist inden for teleindustrien.

Norlys

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV