4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Kemp & Lauritzen A/S

Køletekniker - Tilst

Tilst

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdspladsVil du sikre velfungerende køleløsninger for vores mange forskellige kunder? Og vil du være en del af et tæt fællesskab fuld af udviklingsmuligheder?

Som Køletekniker i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Kemp & Lauritzen A/S
Academic Work søger for Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Academic Work

Udbuds- og Markedsanalytiker

Albertslund

Er du en skarp kommunikator med en passion for at omsætte komplekse informationer til letforståelige budskaber og analysere samt håndtere udfordrende markedssituationer? Trives du med at navigere i tekniske landskaber og bygge bro mellem tekniske teams og kunder? Brænder du for at kickstarte din karriere i en dynamisk organisation, hvor du kan få lov til at præge din hverdag?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, søger vi nu en dedikeret Udbuds- og Markedsanalytiker til Kemp & Lauritzen. Ansøg i dag, og bliv en del af en spændende rejse mod at skabe varige forbindelser mellem teknologi og Kemp & Lauritzens kunder!

Academic Work
Gem
Kemp & Lauritzen A/S

HR Support Konsulent

Albertslund

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdspladsHos Kemp & Lauritzen bliver du en del af et engageret team, der hver dag arbejder for at gøre en forskel. Hvis du har lyst til at være en del af et team, hvor din indsats anerkendes, og hvor du dagligt kan se effekten af dit arbejde, så læs videre.

I rollen som HR Support Konsulent hos Kemp & Lauritzen er du med på medarbejderens rejse fra ansættelse til fratrædelse. Du er med til at sikre at vores medarbejdere er ansat på de rigtige vilkår, og at vi følger de overenskomster og love, der er gældende for Kemp & Lauritzen og vores medarbejdere.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S

Projektleder til Petrokemi & Industri i Fredericia

Kan du lægge den solide slagplan for store og små projekter inden for rør, tankrenovering og stålarbejde? Sætter du pris på godt købmandskab, og har du en stærk ledelsesbaggrund?

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdsplads

Du får mulighed for at udfolde dine tekniske evner, samtidigt med at du fastholder afdelingen i igangværende projekter, som leveres i høj kvalitet. Du vil være det daglige omdrejningspunkt for medarbejderne i hverdagens udfordringer, ligesom du også vil være kundens kontaktperson i projektudvikling samt efterfølgende udførelse.

Du vil opleve en høj grad af frihed i rollen, når blot du fastholder de gode relationer til kunden.

Kemp & Lauritzen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV