12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 12 af 12 resultater.
Kemp & Lauritzen A/SVVS/Sprinkler-Projektleder søges til Odense

Kemp & Lauritzen A/S

Vores entrepriseafdeling i Syddanmark er i rivende udvikling, og vi sørger derfor en engageret projektleder inden for Vvs- og Sprinkler faget, der vil bidrage til den forsatte vækst og sikre høj faglighed.

Med base på vores kontor i Odense får du en unik mulighed for at træde direkte ind i et meget velfungerende team. Dette team håndterer mange separate aftaler, bl.a. fagentrepriser og tværfaglige teknikentrepriser.

I rollen som vores nye projektleder, vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bl.a. inkludere følgende:

 • At sætte den gode kunderelation højt
 • At sikre, at Kemp & Lauritzen i hele byggeperioden leverer anlægsydelserne til den aftalte tid og kvalitet
 • At følge op på, at opgaveløsningen er baseret på de enkelte opgaver
Kemp & Lauritzen A/SSprinklertekniker i Syd- og Sønderjylland

Kemp & Lauritzen A/S

Til Kemp & Lauritzens afdeling i Esbjerg og Kolding søger vi en erfaren sprinklertekniker til snarest mulig tiltrædelse.

Et af vores fokusområder er sprinkler-segmentet, og du vil derfor arbejde med både installation og service af sprinklerinstallationer. Opgaverne kan således være mangeartede. Der kræves derfor et bredt kendskab til sprinklerfaget, sammen med evnen til at kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for, at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

Kemp & Lauritzen A/SElektriker til vores afdeling i Midtjylland

Kemp & Lauritzen A/S, Silkeborg og Viborg

Til Kemp & Lauritzens afdeling i Midtjylland søger vi lige nu en alsidige elektriker, der har lyst til at arbejde med spændende og afvekslende serviceopgaver.

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores kunder i Midtjylland.

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores mange private og offentlige kunder i Midtjylland. Stillingen er med udgangspunkt i Silkeborg og Viborg.

Kemp & Lauritzen A/S
Servicechef til Brand & Sikring Fyn

Kemp & Lauritzen A/S, Odense

Vi søger en erfaren og målrettet Servicechef til vores Brand & Sikring afdeling i Odense, som er dedikeret til at sikre høje faglige standarder for vores kunder og medvirke i udviklingen af den strategiske platform for vores team og forretning på tværs af Fyn.

Er du servicechefen, som med sin målrettede indsats, samt faglige og menneskelige erfaring, kan påtage sig rollen som ansvarlig chef for vores dygtige ansatte på Fyn.

I rollen som vores nye servicechef, vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver inkludere følgende:

 • Drift og daglig ledelse af Serviceledere
 • Bidrage til at skabe engagement og motivation i teamet
 • Udvikle løsninger og effektivisering af processer
Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Kontorassistent til Brand & Sikring i Tilst

Kemp & Lauritzen A/S

I Brand & Sikring Tilst søger vi en kontorassistent til vores Backoffice-team. Brænder du for en travl hverdag med en bred vifte af administrative opgaver inden for fakturering, løn og sagsadministration?

Som vores nye kollega i Backoffice, vil du få et bredt ansvarsområde, hvor overskrifterne vil være at sikre effektiv, korrekt og rettidig fakturering, korrekt løn til vores kollegaer, at sikre den daglige drift på kontoret med div. ad hoc-opgaver, samt at supportere vores teknikere såvel som vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil mere specifikt inkludere følgende:

 • Fakturering – herunder kreditering, aconto og kontrol samt opfølgning på dækningsgrader og omkostninger
 • Forberedelse, rettelse og godkendelse af løn
 • Besvare kundehenvendelser vedrørende fakturering
Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Stærk projektlederprofil søges til NAU

Kemp & Lauritzen A/S, Aalborg

Vi søger en erfaren og målrettet projektleder til vores Entrepriseafdeling, der kan sikre høj kvalitet for vores kunder og projektet.

Med base på vores kontor Aalborg, men pt. på vores projektkontor på Aalborg Nye Universitetshospital (NAU), får du en unik mulighed for at træde direkte ind i et meget velfungerende projektteam.

I rollen som vores nye projektleder, vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver inkludere følgende:

 • At sætte den gode kunderelation højt
 • At sikre, at Kemp & Lauritzen i hele byggeperioden leverer anlægsydelserne til den aftalte tid og kvalitet
 • At følge op på, at opgaveløsningen er baseret på de processer, der er aftalt i kontrakten
Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til Pharma Ventilation

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

I Kemp & Lauritzen Pharma søger vi projektledere til vores ventilationsteam. I rollen som projektleder vil du få muligheden for at arbejde på komplekse ventilationsprojekter indenfor medicinalindustrien og samtidig samarbejde med kollegaer på tværs af el, vvs, ventilation og indregulering i vores tværfaglige organisation.

Dit ansvarsområde og dine nøgleleverancer

 • Ledelse og gennemførelse af ventilationsprojekter fra ordreindgang til færdig aflevering hos kunden.
 • Samarbejde med kalkulation i tilbudsfasen omkring vurdering af opgaverne, herunder prissætning af ekstraarbejde på projekter.
 • Ledelse af egne og indlejede montører, og evt. projekteringsstab.
Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/SVVS-Sprinkler Montør til Teknikhus Fyn

Kemp & Lauritzen A/S

Vi søger en VVS-sprinkler Montør til vores Teknikhus Fyn, til snarest mulig tiltrædelse, som vil få mulighed for at arbejde med udførelse af vores mindre VVS og sprinkler projekter.

Ideelt har du en baggrund som faglært VVS Montør. Du har et bredt kendskab til VVS og sprinkler faget, og erfaring med mindre VVS og sprinkler projekter. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

Kemp & Lauritzen A/SABA-Tekniker til Brand & Sikring Odense

Kemp & Lauritzen A/S

Vi søger en erfaren ABA-tekniker med lyst til at servicere brandtekniske installationer for vores kunder på Fyn.

Vi er en moderne arbejdsplads, som sætter medarbejderen i højsædet. Som medarbejder i Kemp & Lauritzen bliver du en del af en veletableret virksomhed i konstant udvikling og et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Vi tilbyder dig

 • Et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, plads til forskellighed og et velfungerende team med gode kolleger, og et godt sammenhold
 • En god og rummelig arbejdsplads med masser af mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Mulighed for at starte dagen fra din private adresse
Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen i Midtjylland søger en Serviceleder til vores El-afdeling med henblik på at videreudvikle vores nuværende aktiviteter

Kemp & Lauritzen A/S

I stillingen som Serviceleder i afdelingen får du mulighed for at præge den positive udvikling i Kemp & Lauritzens afdeling i Midtjylland.

Du vil blive en del af vores eksisterende team af service- og projektledere. Teknikhus Midtjylland arbejder med både el, vvs, sprinkler, køl & ventilation. Derfor vil tværfaglighed, og samarbejde på tværs af faggrupper være en fast bestanddel af hverdagen.

Dine arbejdsområder og ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Ledelse af el-opgaver, serviceopgaver og mindre projekter
 • Projektering, kalkulation og udførelse af egne opgaver
 • Daglig ledelse og udvikling af teknikere
Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/STil vores afdeling i Tilst søger vi en dygtig og engageret serviceleder til Køl

Kemp & Lauritzen A/S

Ventilations- og køleafdelingen er en del af Teknikhus Midtjylland, og består af ca.50 medarbejdere hvoraf de 15 medarbejdere sidder i Køleafdelingen og dækker opgaver i hele Region Midtjylland.

Med fokus på serviceaftaler og entrepriser for eksisterende kunder samt udbud til vores Entreprise afdeling, skal du, med udgangspunkt i Tilst, være med til at videreudvikle vores serviceforretning inden for køl, overfor vores kunder, der stiller høje krav til vores evne til at rådgive dem med de rette tekniske løsninger samt vores tekniske indsigt og erfaring.

Dine arbejdsområder og ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Ledelse af køleopgaver
 • Projektering, kalkulation og udførelse af egne opgaver
Kemp & Lauritzen A/SEn spændende praktikstilling

Kemp & Lauritzen A/S, Aalborg

Er du interesseret i et praktikophold hos Kemp & Lauritzen? Eller har du lyst til at få afprøvet din teoretiske viden i det virkelige arbejdsliv? Måske du har en idé eller et tema til et eksamensprojekt, som kunne være til gavn for både dig og Kemp & Lauritzen at få belyst?

Vi søger praktikanter til Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU), hvor Kemp & Lauritzen udfører både Vandtågeanlæg samt Luftarter og Gasser. Nyt Aalborg Universitetshospital bliver på 170.000 m2, i forskellige etager og med funktioner der spænder fra serviceområder til operationsstuer. Der er tale om en stor byggesag, hvor du får mulighed for at indgå i samtlige faser der er tilstede i udførselsdelen på et byggeri, lige fra projektering til idriftsætning og aflevering.