4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
VKST

Dygtige planteavlsprofiler til konsulentstillinger

Aakirkeby, Nykøbing F eller Sorø

Har du den plantefaglige værktøjskasse i orden? Og trives du godt i en hverdag, der starter i marken og slutter på kontoret?

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være udarbejdelse af gødningsplaner og EU-ansøgninger, rådgivning i marken samt optimering af kundernes bundlinje.

Vi lover, at du får en hverdag med masser af afveksling, og at dine kompetencer vil blive sat i spil over for nogle dygtige og ambitiøse kunder, der forventer rådgivning på højt niveau.

VKST
Gem
VKST

Revisorassistent til team med fokus på trivsel

Sorø og Nykøbing F

Er du skarp til tal, regnskab og økonomi, og ønsker du en hverdag, hvor alle går på arbejde for at give kunderne den bedste rådgivning og service?

Vi leder lige nu efter flere dygtige og engagerede regnskabsmedarbejdere, hvis vigtigste funktion er at sørge for, at kunden har overblik over sine tal. Du arbejder selvstændigt med din egen kundeportefølje, men alle opgaver udføres naturligvis med sparring fra dine dygtige kolleger.

VKST
Gem
VKST

Kan du lede en af landets bedste forsøgsafdelinger inden for planteavl?

Holeby

Er du en visionær leder med struktureret overblik over både marker, maskiner og mennesker? I VKST driver vi landets største forsøgsvirksomhed inden for planteavl, og vi sigter altid efter at være de bedste. Vi søger nu en engageret og vidende forsøgsleder.

Du får du muligheden for at stå i spidsen for forsøgsholdet i Holeby og dermed være med til at skabe det afgørende vidensgrundlag for både planteavlskonsulenter og kunder i VKST.

VKST
Gem
VKST

Brænder du for at rådgive inden for natur og miljø?

Sorø

Har du den rette natur- og miljøfaglige værktøjskasse til at optimere husdyrproduktion med respekt for miljøet?

Du får en udfordrende stilling i en vækstende virksomhed, hvor du har mulighed for at præge udviklingen af fremtidens natur- og miljørådgivning. Vores afdeling består i dag af fire natur- og miljørådgivere, der alle nærer stor passion for at tilbyde rådgivning fra øverste hylde.

VKST

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV