4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Actona Company A/S
Key Account Manager

Actona Company A/S, Holstebro

Er du ambitiøs, drives du af selvstændigt salgsansvar, har erfaring med B2B-salg og samtidig er god til at skabe langvarige relationer. Så er du måske vores nye Key Account Manager for en af vores større kunder med et omsætningsansvar på op mod et trecifret millionbeløb årligt.

Her er en unik mulighed for at blive en del af et succesfuldt møbelhus i vækst, vi designer, producerer og sælger møbler til mere end 90 lande verden over. Du vil blive en del af vores dedikerede eksterne globale salgsteam og vil arbejde i et tæt samarbejde med øvrige afdelinger i Actona Company.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Salg og relationsarbejde til markedsledende kunde
  • Deltage aktivt i produktudvikling til kunden
  • Koordinere og projektstyre kundeaktiviteter på tværs af organisationen
Actona Company A/S
Actona Company A/S
E-COMMERCE TRAINEE MED INTERESSE FOR ONLINE HANDEL

Actona Company A/S, Holstebro

Er du stærk, når det kommer til digitale løsninger og interesser du dig for online handel? Og har du høje ambitioner for din fremtidige karriere? Actona Company er en af verdens mest attraktive leverandører af moderne møbler, og for at vi kan fortsætte med at være en international topspiller, har vi brug for at tiltrække morgendagens stjerner - og det gør vi gennem vores traineeprogram og/eller praktikforløb. Er du vores næste stjerne?

Du skal bringe din viden og teori i spil, når du sammen med resten af teamet skal udvikle og drifte vores internationale online kunder, som blandt andet inkluderer Amazon. Hvis du brænder for salg og begreber som SEO, content creation, og online marketing ikke blot er en del af dit ordforråd, men du også kan bruge dem aktivt i din arbejdsdag, så kan vi tilbyde et spændende job med mange udviklingsmuligheder i et ambitiøst E-commerce team.

Actona Company A/S
Actona Company A/S
ELEVER MED HØJE AMBITIONER FOR FREMTIDIG KARRIERE

Actona Company A/S, Holstebro

Er du klar til at bane vejen for din fremtidige karriere? Som elev hos én af verdens mest attraktive møbelleverandører, kommer du helt tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab.

Hos Actona Company tager vi udgangspunkt i dine ønsker og kompetencer, når vi tilpasser elev-uddannelsen til dig. Du vil blive tilknyttet et team, hvor du vil tage del i de daglige opgaver på lige fod med dine kolleger. Du bliver udfordret og får ansvar, men vi sørger også for at din rygsæk fyldes med viden og kvalifikationer, så du kan varetage de opgaver, som skal udvikle dig fagligt og personligt. Det er en unik mulighed for at skabe en karriere inden for international handel.

Actona Company A/S
Actona Company A/S
AMBITIØSE TRAINEES DER SPRÆNGER RAMMERNE

Actona Company A/S, Holstebro

Sprænger du rammerne, når nogle prøver at putte dig i en kasse? Har du høje forventninger til din fremtidige karriere, og er du klar til at sætte høje mål? Actona Company er en af verdens mest attraktive leverandører af moderne møbler, og for at vi kan fortsætte med at være en international topspiller, har vi brug for at tiltrække morgendagens stjerner - og det gør vi gennem vores traineeprogram.

Hos Actona Company er dine kompetencer og mål udgangspunktet for et individuelt tilpasset traineeprogram, som forløber over en 2-årig periode. Du kommer tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab, hvad end du interesserer dig mest for salg eller indkøb. Vi skaber rammerne, udfordrer dig og sørger for, at din rygsæk fyldes med relevant viden og erfaring, som er essentiel for din fremtidige karriere.

Actona Company A/S