3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Solar Danmark A/S
Løn- og personaleassistent

Solar Danmark A/S, Vejen

Vil du være en del af en solid dansk virksomhed? Har du lyst til at arbejde med lønadministration for ca. 900 medarbejdere – både timelønnede og funktionærer? Er du struktureret, og trives du med at vide, hvilke opgaver du skal løse i morgen, ligesom du også klarer uforudsete opgaver? Er du vant til at håndtere fortrolige opgaver? Så er du måske Solars nye løn- og personaleassistent.

Der arbejdes primært indenfor Industriens Overenskomst og Industriens Funktionæroverenskomst.

Der vil selvfølgelig være en grundig oplæring, inden du bliver ansvarlig for dine egne faste opgaver.

Solar Danmark A/S
Solar Danmark A/S
Account Manager - Data Centre & Cabling

Solar Danmark A/S, Brøndby

Brænder du for salg og forretningsudvikling indenfor office cabling og har du kendskab til datacenterbranchen? Vil du have masser af ansvar og har du flair for gode kunderelationer? Så kan dit næste karriereskridt være hos Solar!

Vi søger en person, der drives og motiveres af salg – Og med ”salg” mener vi, du er proaktiv, du udfordrer vores kunder fagligt, og du har altid fokus på at skabe værdi for både kunden og Solar.

Som Account Manager – Data Centre & Cabling vil du få ansvaret for at udvikle og skabe vækst hos vores nuværende kunder samt videreudvikle din kundeportefølje.

Solar Danmark A/S
Solar Danmark A/S
Marketing Lead

Solar Danmark A/S, Vejen

Motiveres du både af at drive dit eget område og af at arbejde tæt med kollegaer på tværs af funktioner? Og kan du lide både at arbejde strategisk/taktisk og operationelt med aktiviteter, der både styrker salget og brandet? Hvis du samtidig er stærk til stakeholder management, så leder vi efter dig!

I rollen som Marketing Lead er du med til at drive dit eget kundesegment herunder at understøtte salg og styrke Solar-brandet på tværs af Danmark, Sverige, Norge og Holland. Du er med til at identificere kundebehov, markedet, planlægger aktiviteter, eksekverer og følger op på resultaterne af disse indsatser i samarbejde med dine kollegaer.

Solar Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV