2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for House Nordic ApS i Søndersø

Projektleder – digitalisering af forretningskoncept

Implementering af ny IT-infrastruktur der løfter værdikæden til næste niveau

Vi søger en profil, der kan tænke ud over det tekniske og se muligheder i forretningen, herunder koble den forretningsmæssige udvikling til både IT, salg og kunder.

Din opgave bliver således at etablere en ny fælles platform, der bl.a. medfører implementering af en ny IT-infrastruktur bygget op omkring Dynamics 365 Business Central, som skal styrke hele virksomhedens Supply Chain.

Hele forretningen skal løftes til et nyt digitaliseringsniveau, der både skal understøtte den nytænkning og fremsynethed, der hersker i virksomheden og samtidig sikre, at virksomheden forbliver kundernes foretrukne samarbejdspartner.

House Nordic ApSVi vækster og har brug for flere lagermedarbejdere

House Nordic ApS, Søndersø

Kan du lide at have travlt? Kan du bidrage til en fortsat høj kvalitet og høj service overfor vores kunder, og vil du bidrage til endnu mere vækst? Så er det dig vi har brug for på vores lager!

Du får en unik mulighed for at blive del af et effektivt team, som er ansvarlig for modtagelse og udsendelse af varer. Du får en dagligdag i et godt arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og socialt.

Dine primære opgaver bliver:

  • Pluk og pak af varer til forsendelse.
  • Deltage i modtagelse af varer.
  • Varekørsel mellem vores lagre, og evt. også levering til kunder.