4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FGU Trekanten S/I Vi søger engageret underviser til Transport & logistik - genopslag

FGU Trekanten S/I, Fredericia

Som underviser på vores Transport & logistik-værksted får du mulighed for at sætte dit eget præg på det helt nyoprettede værksted. Du skal undervise samt koordinere undervisningsaktiviteter under fagbilaget ”service og transport” og PASE. Desuden skal du være kontaktlærer for cirka 15 elever på dit hold. Du skal derfor kunne koble din faglighed med en pædagogisk tilgang, hvor du lytter og inddrager den unge, men samtidig er vedholdende og procesorienteret i dit arbejde.

I får jeres daglige gang ved vores samarbejdspartner i Taulov, hvor der vil være faciliteter til både teoretisk undervisning og praktisk arbejde. Du får til opgave at udvikle, planlægge og koordinere konceptet og hverdagen for dit hold. Du skal derfor kunne samarbejde med både virksomheder, jobcenter, uddannelsesinstitutioner og andre samarbejdspartnere omkring den unge.

FGU Trekanten S/I Buschauffør til vores skole i Vejle

FGU Trekanten S/I

FGU Trekanten søger en buschauffør, der kan transportere vores elever til vores skole på Sandagervej i Vejle hver morgen. Arbejdstiden vil være 12-15 timer om ugen i tidsrummet fra klokken 05.30-08.30.

Vi kan tilbyde en stabil arbejdsplads med gode kollegaer, der brænder for FGU-målgruppen. Det er ikke et krav, at du har kendskab til målgruppen, men du skal have lyst til at arbejde med og blandt vores elever, der er unge mennesker i alderen 15-25 år.

Opgaver

 • Transport af vores elever til vores skole på Sandagervej hver morgen
 • Rengøring af bussen
 • Andre serviceopgaver i forbindelse med bussen
FGU Trekanten S/I Vi søger dedikeret ordblindeunderviser til Middelfart og Fredericia

FGU Trekanten S/I

På FGU Trekanten har ordblindeundervisning stor værdi, og derfor søger vi en kompetent og dedikeret medarbejder, der enten er uddannet ordblindeunderviser eller har erfaring med ordblindeundervisning. Du må også gerne have kompetencer til at undervise i dansk. Hos os kan du være med til at udvikle undervisningens indhold og metode i samarbejde med ledelse og kollegaer. Dit arbejdssted bliver på vores skoler i Middelfart og Fredericia.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til FGU-målgruppen. Vi søger nemlig en medarbejder, der brænder for helhedsorienteret undervisning af FGU-målgruppen. Derudover forventer vi, at du:

 • er uddannet ordblindeunderviser eller har erfaring med ordblinde- og danskundervisning
 • kan samarbejde med elevernes øvrige undervisere om at tilrettelægge helhedsorienteret undervisning, hvor der er samspil mellem praktisk arbejde og undervisning
FGU Trekanten S/I Pedel

FGU Trekanten S/I, Vejle

FGU Trekanten søger en pedel til en alsidig stilling, cirka 20 timer ugentligt. Vi søger en person, som kan have faguddannet håndværksmæssig baggrund og bred erfaring med vedligeholdelsesopgaver, og som samtidigt har lyst til at arbejde i det pædagogiske felt og blandt unge mennesker.

Opgaver:

 • Vedligehold af Boulevarden 19D og 19Cs bygninger indvendigt
 • Varetagelse af opgaver med FGU Trekantens biler (vask, dæk, aftaler med mekaniker, m.m.)
 • Praktiske opgaver i samarbejde med pædagogisk og administrativt personale
 • Mindre konstruktionsopgaver, evt. kontakt til håndværkere
 • Forefaldende opgaver
 • Lejlighedsvis opgaver på FGU Trekantens øvrige afdelinger