3 job ads

Your search

Filter your search

Category

3 job ads

Save
Familieretshuset

BI-dataspecialist med data-, proces- og systemforståelse

København SV

Lyder data til ledelsesinformation og optimering af processer interessant? Har du erfaring med formidling og oversættelse af data til virkelighed? Så er du måske vores nye kollega.

Som BI-dataspecialist hos Familieretshuset bliver du en nøglespiller i at omsætte data til værdifulde indsigter, der understøtter strategiske beslutninger på tværs af organisationen. Du vil være ansvarlig for at designe, udvikle og vedligeholde business intelligence-løsninger, der giver ledelsen og forretningsenheder de nødvendige data til at optimere drift og processer.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Familieretshuset

Funktionsleder til Børn og forældreansvar

Ringsted

I jobbet er der et stort ledelsesrum, selvstændigt ansvar og mulighed for selv at præge jobbet sammen med din nærmeste lederkollega i Ringsted og dit øvrige lederteam i Børn og forældreansvar.

Som funktionsleder vil du få en bred opgaveportefølje. Du vil fungere som daglig personaleleder og faglig sparringspartner for vores medarbejdere. I samspil med din lederkollega vil du medvirke til at sikre planlægning og opgavefordeling, ligesom du vil indgå i samarbejdet med funktionslederne i de andre kontorer.

Check the job satisfaction:
Published:

Dygtig og selvstændig kontorfunktionær til et barselsvikariat

Højbjerg

Har du lyst til at være en del af et engageret team?

Check the job satisfaction:
Published:
Retrieved from Jobcenter

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV