6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Accura Advokatpartnerselskab
Er du vores nye sekretær i afdelingen for Konkurrence- og Udbudsret?

Accura Advokatpartnerselskab, Hellerup

Er du en dynamisk, energisk og humoristisk person? Stortrives du i en koordinerende rolle? Kan du lide at have overblik, koordinere og arrangere? Og har du mod på en spændende og travl hverdag, hvor tingene går hurtigt og hvor vi fejrer sejre for fuld musik?

Så har vi et job til dig som sekretær i afdeling for Konkurrence- og Udbudsret med tiltrædelse hurtigst muligt!

Du vil være en central figur i forhold til koordinering af møder, arrangementer og rejser, du vil være en vigtig spiller i forhold til administrative sager. Du får en afgørende rolle i forhold til korrektur og styring af møde-materiale, og du skal have lyst til at kunne begå dig godt på både dansk og engelsk.

Accura Advokatpartnerselskab
Accura Advokatpartnerselskab
Erfaren fuldmægtig eller advokat til Corporate & Commercial

Accura Advokatpartnerselskab, Hellerup

Er du erfaren fuldmægtig eller advokat med erfaring inden for selskabsret og M&A? Trives du i et dynamisk miljø, hvor du arbejder både projektorienteret og med enkeltstående opgaver?

Accuras afdeling for Corporate & Commercial er et team på mere end 20 personer. Vi yder rådgivning både internt og eksternt til bl.a. Accuras M&A-afdeling, Accuras faste ejendomsafdeling og Accuras klienter i relation til selskabsret, aftaler, generel erhvervsret og compliance-forhold.

Som en del af teamet vil du bl.a. løbende skulle assistere Accuras M&A-teams, men også husets øvrige afdelinger.

Accura Advokatpartnerselskab
Accura Advokatpartnerselskab
Financial controller med flair for tal og optimering

Accura Advokatpartnerselskab, Hellerup

Er du struktureret og effektiv, har du erfaring med bl.a. afstemninger til månedsafslutninger og månedsrapportering, og har du lyst til at være en del af et af de stærkeste og mest dynamiske hold i den danske advokatbranche? Så hører vi gerne fra dig!

Vi søger en dygtig controller til Accuras økonomiafdeling, der dagligt yder en høj service til vores jurister og øvrige medarbejdere. Som en naturlig del af Accuras vækst, søger vi en controller som kan indtræde i vores finansteam.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Månedsafslutningsprocessen
  • Månedsrapporteringen
  • Øvrig intern rapportering
Accura Advokatpartnerselskab
Accura Advokatpartnerselskab
Sagsadministrator til advokatkontor i Aarhus

Accura Advokatpartnerselskab

Er du en dynamisk, grundig og initiativrig person med stor økonomiforståelse og flair for tal og IT? Kan du lide at have overblik, indflydelse og ansvar?

Accura søger en sagsadministrator til vores nyetablerede afdeling i det centrale Århus nær Bruuns Galleri med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi kan love dig en arbejdsplads med god energi og internationalt islæt. Vi kan også tilbyde, at du bliver en del af et engageret team, hvor trivsel vægtes højt. Vi er på udkig efter en dygtig og serviceminded sagsadministrator, som skal hjælpe vores ambitiøse team i Aarhus bestående af ca. 40 danske og internationale medarbejdere.

Accura Advokatpartnerselskab
Accura Advokatpartnerselskab
Fuldmægtig til Private Equity, Investment Funds & Alternatives

Accura Advokatpartnerselskab, Hellerup

Har du interesse for og et ønske om at specialisere dig inden for fund formation, private equity og alternative investeringer? Er du erfaren advokatfuldmægtig/cand.merc.(jur.) eller har tilsvarende erfaring? Vi har travlt med mange spændende sager og søger derfor endnu en advokatfuldmægtig eller erhvervsjuridisk fuldmægtig, da vi ekspanderer og styrker vores dygtige team.

Du vil blive tilknyttet vores afdeling for Bank & Finans, men vil blive særligt tilknyttet det team, der arbejder med private equity i form af kapitalfondsoprettelse og alternative investeringer. Som fuldmægtig, advokat eller cand.merc.(jur.), vil du arbejde tæt op mod seniorjuristerne i teamet, som sikrer, at du får en grundig oplæring, sparring og målrettet udvikling, således at du bliver specialist inden for private equity, kapitalfondsoprettelse og alternative investeringer.

Accura Advokatpartnerselskab
Gem
Studentermedhjælpere til Fast Ejendom
Accuras afdeling for Fast Ejendom er førende i Danmark og er i alle internationale guides ranket i den absolutte top som et "first tier firm".
Accura, Hellerup
Accura
Indrykket: