6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Randers

For dig, som kan servicere kunder og gennemføre et salg, tilbyder vi en succesfuld karriere inden for køkkenbranchen. Her hos Vordingborg Køkkenet har vi travlt, og vi har brug for din hjælp. Vi søger derfor en køkkenkonsulent til vores flotte butik i Randers!

Teamet i vores butik i Randers består af 3 sælgere samt 1 butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Randers og omegn.

Hos os sætter vi en stor ære i, at vi yder den bedste service. Dette gøres ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i vores kunder. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene.

VORDINGBORG KØKKENET
VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Hillerød

Vi har drøntravlt i Nordsjællands flotteste køkkenbutik, og vi søger derfor to nye kollegaer som vil blive en del af et vinderteam. For dig, der har styr på salgsteknikkerne, tilbyder vi en succesfuld karriere inden for køkkenbranchen.

Som køkkenkonsulent ved Vordingborg Køkkenet i Hillerød får du, sammen med et godt salgsteam og din butikschef, ansvaret for en køkkenbutik, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Hillerød og omegn.

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i vores kunder. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Din motivation er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar. Du deltager aktivt i at nå salgstallene og kender vigtigheden heraf.

VORDINGBORG KØKKENET
VORDINGBORG KØKKENET
Sælger

VORDINGBORG KØKKENET, Næstved

Er du til succes og glade kunder?

Vordingborg Køkkenet har travlt, og vi har brug for din hjælp. Vi søger dig som køkkenkonsulent til vores flotte og 1.000 m2 store butik i Næstved.

Teamet i vores butik i Næstved består af 8 køkkenkonsulenter og 1 butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Næstved og omegn.

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Din motivation er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar.

VORDINGBORG KØKKENET
VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Kongens Lyngby

Er du til succes og glade kunder?

Vi har rygende travlt! Vi søger derfor en ny kollega til vores fantastiske team i vores butik i Lyngby. Er DU en energisk og tillidsfuld sælger, så er det måske dig vi står og mangler, som vores nye køkkenkonsulent?

Teamet i vores butik i Lyngby består af 2 sælger, 1 souschef og 1 butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Lyngby og omegn.

Hos os sætter vi en stor ære i, at vi yder den bedste service. Dette gøres ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene.

VORDINGBORG KØKKENET
VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Roskilde

Er du til succes og glade kunder?

Vordingborg Køkkenet har travlt, og vi har brug for din hjælp. Vi søger en køkkenkonsulent til vores store og flotte butik i Roskilde.

Holdet i Roskilde består i dag af 5 køkkenkonsulenter og vores butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Roskilde og omegn.

Hos os betyder kundeservice alt. Ved hjælp af smil på læben og oprigtig interesse i vores kunder giver vi ´Danmarks bedste betjening".

Arbejdsdagene ligner ikke hinanden, og der kan være perioder med travlhed. Motivationen i arbejdet er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar. Hos os deltager vi alle aktivt i at nå salgstallene og kender vigtigheden heraf. Vi er en succesfuld afdeling, hvor humøret er i top.

VORDINGBORG KØKKENET
VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Valby

Brænder du for succes og glade kunder?

Vordingborg Køkkenet har travlt, og vi har brug for din hjælp. Vi søger derfor en køkkenkonsulent til vores flotte butik i Valby!

Teamet i vores butik i Valby består af 3 sælgere og 1 butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Valby og omegn.

Hos os sætter vi en stor ære i, at vi yder den bedste service. Dette gøres ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene. I teamet har vi en fri omgangstone, og vi vægter det sociale fællesskab højt.

VORDINGBORG KØKKENET