6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Jobindex A/S
Leder til Fribo Holte

Jobindex A/S søger for Altiden

Er du klar til at stå i spidsen for et komplet nybygget friplejehjem, hvor du driver konceptet, sætter holdet og skaber rammerne?

”Nu har du muligheden for at bruge dine erfaringer og kompetencer til at skabe de bedste rammer om Fribo Holte,” fortæller Velfærdschef Karin Kappel.

Lyder det som noget for dig, så læs meget mere om Fribo på side 18-19 i vores brochure.

Jobindex A/S
Altiden Omsorg A/S
Altiden hjemmepleje ”RIGA” søger kollegaer

Altiden Omsorg A/S, Rødovre, Ishøj, Glostrup og Albertslund

Altiden hjemmepleje ”RIGA” søger lige nu kollegaer, der kan støtte op i en midlertidig periode. Det kan være som deltidsansat eller timelønnet. Vi er fleksible!

”I vores gruppe betyder hver enkelt medarbejders indsats noget – vi sætter pris på dig, og vi har stor respekt for hinandens forskellige kompetencer og personlige egenskaber” fortæller din kommende leder Anja Mietke.

I Altiden hjemmepleje har vi fået mulighed for at varetage en række plejeopgaver i forstadskommunerne, hvor vi kører ud og hjælper kommunens borgere. Det har vi, fordi vi er dygtige til vores fag, og vi tager gerne et ekstra skridt for de mennesker, vi er ansvarlige for.

  • Når du er ude hos dine borgere, har du forståelse for deres individuelle behov, og du møder dem med empati og omtanke.
  • Du kører ud i en af vores firmabiler og løser dine opgaver selvstændigt og i samarbejde med gode kolleger.
Altiden Omsorg A/S
Omsorgspersonale – tid til den enkelte borger

Altiden Omsorg A/S, Græsted

Har du en sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund? Og vil du arbejde på et af vores velfungerende bosteder, hvor du kan sætte beboernes behov i forreste række i tæt samarbejde med dygtige og hjælpsomme kolleger?

Du bliver en fast del af beboernes dagligdag, når du:

  • giver den fysiske og mentale støtte, som de har brug for
  • hjælper med personlig pleje og planlægning af hverdagen
  • deltager i planlægningen og afholdelse af aktiviteter – fx koncerter, fester eller gåture i vores naturskønne omgivelser
Altiden Omsorg A/S
Altiden Omsorg A/S
Altiden Netværk søger ny kollega med socialfaglig baggrund

Altiden Omsorg A/S, Korsør

Drømmer du om et meningsgivende job, hvor du hver dag bidrager med indhold til en god dag for vores beboere? Er du ambitiøs, og kan du sætte den enkelte beboer i centrum og finde løsninger?

Altiden Netværk søger en dygtig kollega til vores botilbud Halsebyvej 33, 4220 Korsør til en fast stilling 37 timer ugentligt. Du skal brænde for at skabe en meningsfuld hverdag for beboerne med øje for den enkeltes livskvalitet og udvikling, samt kunne skabe og fastholde en tydelig struktur til gavn for den enkelte beboer.

Botilbuddet Altiden Halsebyvej 33 henvender sig til borgere over 18 år med autismespektrum-forstyrrelser, opmærksomhedsforstyrrelser og tilknytningsforstyrrelser. Ud over diagnoserne kan beboerne have et større støttebehov grundet problemskabende adfærd. Beboerne har alle brug for trygge og individuelt strukturerede rammer for at kunne overskue hverdagen.

Altiden Omsorg A/S
Socialpædagog til socialpsykiatrisk botilbud

Altiden Omsorg A/S

Vil du støtte unge voksne med psykiske udfordringer i at skabe det bedst mulige liv? Har du stærke pædagogfaglige og relationelle kompetencer, og arbejder du inddragende med beboerne?

… Så synes vi, du skal søge jobbet som kontaktperson i vores afdelinger på Valby Langgade. Lige nu søger vi pædagogisk personale til en specialiseret indsats med 1:1-støtte, der kræver erfaring fra psykiatriområdet. Vi søger dig, der har en solid faglig værktøjskasse, og formår at arbejde både selvstændigt og tæt koordineret med teamet.

Valby Langgade 229 og Valby Langgade 231 er to botilbud med i alt 19 pladser. Afdelingerne er begge godkendt som midlertidigt botilbud til voksne (§ 107) og almindeligt socialpædagogisk opholdssted (§ 66 stk. 1, nr. 5). Afdelingernes målgruppe er unge og voksne i alderen 15-28 år med socialpsykiatriske problemstillinger.

Altiden Omsorg A/S
Ergoterapeut til hverdagsrehabilitering

Altiden Omsorg A/S, Gribskov

Vil du være med til at gøre verden lidt bedre et menneske ad gangen? Og vil du være med i et fællesskab, hvor høj faglighed, omsorg for den enkelte og godt kollegaskab er i centrum? Hos os vil vi gerne gøre en forskel for vores borgere hver dag, og vi har brug for endnu en dygtig kollega til at være med. Er det dig?

Gribskov Kommune har stort fokus på forebyggelse og der henvises flere og flere borgere til vores hverdagsrehabiliteringstilbud ”Styrk Hverdagen”. Vi opnormerer derfor med endnu en ergoterapeutstilling på 30-37 timer. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Du vil få grundig introduktion, og en mentor du kan sparre med, ligesom du vil blive ”føl” hos en af de erfarne terapeuter.

Altiden Omsorg A/S