11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Altiden

Altiden søger serviceminded IT-supporter til vores kontor i Hjørring

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og har derfor brug for en kollega til at guide og vejlede kollegaer i hele organisationen. Så er du IT uddannet og serviceminded, så er du måske Altidens nye IT-supporter.

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor:

  • Der er stor udvikling og vækst
  • Du får en alsidig hverdag med forskelligartede opgaver
  • Du bliver en del af et humørfyldt team
Altiden
Gem
Altiden

Altiden Bakkebo søger afdelingsledere til vores dagvagtteams

Gilleleje

Vil du være med på rejsen til at udvikle, sikre en høj faglighed og trivsel på Bakkebo ved Gilleleje? Så er du måske Altiden nye afdelingsleder for dagvagterne?

Som afdelingsleder bliver du leder for et team, hvor der er mellem 20-30 beboere. Du får ansvaret for personaleledelsen, hvor du både skal understøtte det faglige og være med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Altiden
Gem
Altiden

Altiden Bakkebo søger SSA'ere og SSH'ere til henholdsvis dag- og aftenvagten

Gilleleje

På Bakkebo har vi en vision om at forbedre kvaliteten af vores tilbud og sikre en høj faglighed i alle vagtlagt. Derfor leder vi efter Social- og sundhedshjælpere og Social- og sundhedsassistenter med en stærk faglig stolthed, der kan se sig selv i denne opgave.

Vi tilbyder bl.a.:

  • En fast stilling enten i dagvagt eller aftenvagt med mulighed for indflydelse på dit vagtrul.
  • En arbejdsplads, hvor vi arbejder aktivt med medarbejdertrivsel, og hvor initiativ, medbestemmelse og inddragelse vægtes højt.
Altiden
Gem
Altiden

Kirkeleddet 8 søger en SSA/Ergoterapeut til 32 timer ugentligt

Græsted

Er du drevet af et højt omsorgsgen? Og ønsker du at gøre en forskel i hverdagen for sårbare borgere?

Botilbuddet Kirkeleddet er et hjem for 8 beboere med fysiske handicap. Beboerne tilbydes en struktureret, stimulerende og aktiv hverdag ud fra deres individuelle behov. Beboerne har et aktivt liv, hvor de bl.a. skal ledsages til aktiviteter. Beboerne holder meget af at blive inddraget i hverdagsaktiviteter og komme ud på tur i lokalområdet.

Altiden
Gem
Altiden

Kirkeleddet 6 søger en socialpædagog på 32 timer ugentligt

Græsted

Drømmer du om et ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor du er med til at præge udviklingen og fagligheden på botilbuddet Kirkeleddet 6 i Græsted?

Motiveres du af nærvær og gode oplevelser? Har du godt kendskab til autismespektrum-forstyrrelser og brænder for at skabe udvikling og trivsel for beboerne? Og være en del af et hus med vægt hjemlighed og et stærkt fællesskab? Så læs videre!

Altiden
Gem
Altiden

Initiativrig servicekoordinator til 25-30 timer ugentligt

Ballerup

Vi flytter i nye kontorfaciliteter og får derfor brug for en kollega til at bistå med diverse servicerelaterede opgaver.

Dine opgaver kan bl.a. indebære let anretning af morgenmad, administrative kontoropgaver eller service i forbindelse med møder.

Derudover ser vi gerne en kollega, som giver en godt indspark god energi og kan spejle sig i vores værdisæt, som omhandler respekt, kundskab, enkelhed og ansvar.

Altiden
Gem
Altiden

Personlig og faglig stærk socialkonsulent/familiebehandler til vores team i Slagelse

Altiden Socialkonsulenter er et professionelt pædagogisk behandlingstilbud, som inspireres af den neuroaffektive udviklingspsykologi og ud fra et ressourceorienteret, løsningsfokuseret og systemisk perspektiv støtter og rådgiver til udvikling i den enkeltes nærmiljø. Vores samlede team består i dag af 27 kollegaer.

Dine opgaver vil have hovedvægt på familiearbejde, kontaktpersonsforløb, efterværn, helhedsorienterede familieindsatser, støttet og overvåget samvær, §85 støtte m.v.

Altiden

Altiden søger tilkaldevikar til vågen nat på botilbuddet Søndersø

Søndersø

Kan du skabe glæde, omsorg og tryghed med din blotte tilstedeværelse, holde hovedet koldt i pressede situationer og er du ikke bleg for at dele ud af din faglighed?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Altiden Akaciegården søger en sygeplejerske til fast aftenvagt

Frederiksberg

Vil du være med til at udvikle Akaciegården sammen med os, så vi kan løfte faglighed og trivsel for alle i huset, så send os en ansøgning.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

SSA SØGES TIL NATTEVAGT PÅ SKOVSMINDE OMSORGSCENTER

Græsted

Vi søger en faglig dygtig og engageret SSA til nattevagt, fordelt på 7-7 i lige uge, som har det store overblik.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV