17 job matcher din søgning 17 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Altiden

Altiden søger pædagog til nyoprettet botilbud i Græsted

Græsted

Drømmer du om et ansvarsfuldt og meningsfuldt job, hvor du er med til at præge udviklingen og fagligheden på et nyoprettet botilbud i Græsted?

Fællesskabet er afgørende, når vi skal være der for andre mennesker, som har brug for vores støtte. Hos os bliver du mødt af kollegaer og en ledelse, som tror på dig, din faglighed og din dømmekraft.

Vi arbejder ud fra en Recovery understøttende tilgang samt low arousal og visuel struktureret pædagogik. Borgerne støttes i at kunne agere selvstændigt i egne lejligheder samt at kunne indgå i netværk og venskaber i og uden for botilbuddet.

Altiden
Gem
Altiden

Altiden søger en farmakonom til fuldtidsstilling på hverdage i dagtimerne

Stenlille og Holbæk

Trives du med at arbejde kun på hverdage i dagtimerne? Så er Altiden måske din nye arbejdsplads.

Sundhedsfagligt team Sjælland er en del af Altiden, som varetager sundhedsfaglige opgaver på vores socialpædagogiske botilbud. Sundhedsfagligt team sikrer at den sundhedsfaglig kvalitet og de sundfaglige indsatser til vores borgere lever op til nyeste viden og gældende lovgivning på sundhedsområdet.

Altiden
Gem
Altiden

Vi søger fleksible afløsere til Altidens botilbud i Vendsyssel

Drømmer du om at snuse til socialpædagogikken? Som vores nye tilkaldevikar kan få du få brugbar erfaring evt. i forbindelse med studie, eller som sidebeskæftigelse.

Opgaverne du skal løse, omfatter b.la.:

 • Arbejde med borgernes individuelle indsatsmål
 • Deltage i borgerens daglige aktiviteter, som ture ud af huset og lignende
Altiden
Gem
Altiden

Afdelingsleder til Maglesølund

Tølløse

Er du visionær, en tydelig kommunikator, god til at samarbejde og kan du skabe følgeskab? Så er du måske Altidens nye afdelingsleder på Maglesølund…

Dine opgaver består bl.a. i:

 • I samarbejde med tilbudslederen, at varetage den fulde administrative drift af tilbuddet
 • I samarbejde med tilbudslederen, at have ansvaret for den daglige pædagogiske ledelse
Altiden
Gem
Altiden

Kom og bliv en del af vores fantastiske team på Akaciegården på Frederiksberg

Frederiksberg

Vi er blevet lidt flere på bundlinjen, og derfor har vi brug for flere social- og sundhedsassistenter, som vil bidrage til et højt fagligt niveau og et godt samarbejde både med kolleger og beboere.

Vi tilbyder en stilling i dagvagt på 32t/uge med vagt hver 3. weekend. Du får en grundig oplæring og bliver en del af en arbejdsplads i udvikling med engagerede kolleger, hvor der er fokus på kompetencer og ansvar.

Altiden
Gem
Altiden

Altiden søger en vågen nattevagt til botilbuddet Landerupgaard v. Kolding

Kolding

Besidder du en naturlig ro og evne til at yde omsorg? Og trives du med nattearbejde? Så er du måske Altidens nye vågne nattevagt på Landerupgaard.

Vi tilbyder:

 • En fast stilling som vågen nattevagt
 • Et tværfagligt team, hvor der er fokus på tilgang og metode
Altiden
Gem
Altiden

Ansvarshavende nattevagt til Akaciegården

Frederiksberg

Brænder du for at arbejde om natten og nyder du at have den frihed, det giver at arbejde 7-7? Trives du med at have det overordnede ansvar og to gode kolleger?

Akaciegården er et fantastisk og moderne hus, bygget i og er hjem for 95 beboere. Der er 5. etager/afdelinger og der bor 19 beboere på hver etage. Vi bruger Lean-metoden som giver muligheden for at "udføre arbejdet lidt smartere" og vores hverdag handler om at skabe trygge og glædesfyldte rammer for beboerne og en god arbejdsplads for medarbejderne.

Altiden
Gem
Altiden

Afdelingsleder til botilbuddet Kirkeleddet

Græsted

Er du fyldt med gode idéer til, hvordan vi kan gøre hverdagen endnu mere indholdsrigt og givende for både beboere og medarbejdere? Er du faglig velfunderet, tydelig kommunikator, god til at samarbejde og kan du skabe følgeskab? Så læs videre!

Med udgangspunkt i vores værdier Respekt, Enkelhed, Kundskab og Ansvar søger vi dig, der ligesom os, vil være med til at gøre verden bedre et menneske ad gangen.

Stillingen er for dig, der kan se det spændende i at være en del af et stærkt ledelsesteam, som sammen varetager ansvaret for 2 etablerede afdelinger på Kirkeleddet samt opbygningen af et nyt tilbud.

Altiden
Gem
Altiden

Fribo Holte søger en SSA med ansvarshavende funktion i nattevagt

Holte

Som social- og sundhedsassistent m. funktion som ansvarshavende nattevagt på Fribo Holte kommer du i høj grad til at bidrage til det gode samarbejde - så vi sammen kan sikre en god og tryg nat for vores beboere.

Du bliver en del af et nyt og moderne koncept med personcentreret fokus på den enkelte beboer. Som person er du observant og opsnapper straks, hvis der sker ændringer i beboernes mentale eller fysiske helbred – så du kan give dem præcis den pleje, de har behov for.

Altiden
Gem
Altiden

SSA m. funktion som klyngekoordinator og ansvarshavende

Holte

Brænder du for ældreområdet og har du lyst til at være en tryg samarbejdspartner med dine kollegaer?

Fællesskabet er afgørende, når vi skal være der for andre mennesker, som har brug for vores støtte. Som ansvarshavende kommer du i høj grad til at bidrage til det gode samarbejde - så vi sammen kan sikre en god og tryg hverdag for vores beboere.

Stillingen som social- og sundhedsassistent med funktion som klyngekoordinator og ansvarshavende er i det daglige på 30 timer fortrinsvis i dagvagt med weekendvagt hver 3. weekend og med reference til teamlederen. I weekenderne får du funktion som ansvarshavende.

Altiden
Gem
Altiden

Fribo Holte søger en Teamleder

Vil du være med til at definere kulturen for teamet og få både medarbejdere og beboere til at blomstre i hverdagen? Og kan du se dig selv være en del af et miljø præget af en vision om at gøre verden lidt bedre, ét menneske ad gangen? Så læs videre!

Som teamleder på Fribo Holte kommer du i høj grad til at bidrage til det gode samarbejde i vores ledergruppe - så vi sammen kan sikre det gode hverdagsliv hos beboerne. Du kommer til at stå i spidsen for 3 mindre klynger (afdelinger) med teams bestående af ca. 30 medarbejdere og ca. 35 beboere på Fribo Holte.

Altiden
Gem
Altiden

Fribo Holte søger en social- og sundhedshjælper til aftenvagt

Holte

Kan du se dig selv være en del af et miljø præget af en vision om at gøre verden lidt bedre, ét menneske ad gangen? Og brænder du for at yde en omsorgsfuld pleje og være en del af et stærkt fællesskab? Så læs videre!

Vores beboere skal føle sig trygge og godt tilpas i levet, og det er du med til at lykkes med. Derfor søger vi dig som er tillidsskabende, rolig og fagligt godt klædt på til at yde en god og nærværende omsorg for vores beboere.

Altiden
Gem
Altiden

Skovsminde søger en social- og sundhedsassistent til dagvagt

Græsted

Vi søger dygtigt og engageret social- og sundhedsassistent til at styrke vores team og bidrage til vores mål om at yde den bedst mulige pleje og behandling til vores beboere.

Arbejdsopgaver:

 • Yde pleje og behandling til patienter i overensstemmelse med gældende retningslinjer og protokoller
 • Bidrage til en effektiv og sikker patientbehandling i samarbejde med øvrige sundhedspersonale
Altiden
Gem
Altiden

Tilkaldevikarer søges til botilbud i region Syddanmark

Drømmer du om at snuse til socialpædagogikken?

Vi arbejder ud fra klare socialpædagogiske mål med udgangspunkt i den enkelte borgers individuelle behov og udviklingsmuligheder. Vi skaber rammerne og har fokus på at styrke den enkeltes personlige og sociale kompetencer, så de opnår en højere livskvalitet.

Opgaverne du skal løse, omfatter b.la.:

 • Arbejde med borgernes individuelle indsatsmål
 • Deltage i borgerens daglige aktiviteter, som ture ud af huset og lignende
Altiden
Gem
Altiden

Skovsminde søger social- og sundhedsassistenter til aftenvagt

Græsted

Vi søger dygtig og engageret social- og sundhedsassistent til at styrke vores team og bidrage til vores mål om at yde den bedst mulige pleje og behandling til vores beboere.

Kvalifikationer:

 • Uddannet social- og sundhedsassistent
 • Evnen til at arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et team
 • Evnen til at bevare overblikket i en travl hverdag

Vi går meget højt op i, at vores medarbejdere løbende udvikler sig i den retning, de gerne vil. Derfor vil vi løbende tilbyde dig kurser og invitere dig på udviklingsprojekter.

Altiden
Gem
Altiden

Chr. Have søger en social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Solrød Strand

Søger du nye udfordringer? Brænder du for at arbejde med mennesker? Og trives du bedst om aftenen? Så har vi stillingen til dig!

Vi ønsker, at man skal føle sig hjemme, når man træder ind ad dørene på Christians Have. Vores beboere skal føle sig trygge og godt tilpas i livet, og det er du med til at lykkes med.

Som person er du observant og opsnapper straks, hvis der sker ændringer i beboernes mentale eller fysiske helbred – så du kan give dem præcis den pleje, de har behov for.

Arbejdstid: Aftenvagt 28 timer/ugen og hver 3. weekend.

Altiden
Gem

Søg job uopfordret - Ældreområdet - Altiden

Greve

Vi anbefaler en tydelig beskrivelse af jobfunktion, arbejdstider og geografisk område.

Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV