3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Maskincenter A/S
Sælger

Dansk Maskincenter A/S, Jelling

Har du lysten og evnerne til at drive salgsindsatsen i dit eget distrikt hos en af Danmarks førende leverandører af maskiner og udstyr til entreprenører?

Se video om Dansk Maskincenter A/S som arbejdsplads

Du bliver en vigtig del af en markedsledende virksomhed i sund vækst, hvor du vil opleve, at vores værdier: hjælpsomhed og sammenhold, faglighed og viden, tillid, humor og arbejdsmoral afspejler måden vi arbejder. Vores medarbejdertrivsel er i top, og vi investerer løbende i vores dygtige medarbejdere.

Du ved, du har succes i jobbet, når det lykkes dig at identificere kundeemner, opsøge og gennemføre direkte salg af Dansk Maskincenters produkter og serviceydelser til entreprenører i dit område.

Dansk Maskincenter A/S
Dansk Maskincenter A/S
Servicemontør til landbrugsmaskiner til Dansk Maskincenter i Rimmerhus

Dansk Maskincenter A/S, Videbæk

Har du teknisk snilde, og stortrives du med at yde den bedste service og rådgivning for kunder hver dag? Så har du muligheden for at blive en del af vores serviceteam i Rimmerhus.

Du bliver en del af vores serviceteam, hvor vi udfører serviceopgaver af enhver slags på alle typer landbrugsmaskiner. Vi er autoriseret forhandler af Massey Ferguson, og vi er også forhandler af Lemken, Danfoil, Kverneland, BVL og Bogballe, ligesom vi er servicepartner af Grimme kartoffelmaskiner.

Vi søger en servicemontør, som har interesse for landbrugsmaskiner og gerne vil specialisere sig inden for dette område. Du vil naturligvis få grundig oplæring.

Dansk Maskincenter A/S
Dansk Maskincenter A/S
Værkstedsleder til en af Danmarks førende leverandører af maskiner

Dansk Maskincenter A/S, Toftlund

Har du lysten og evnerne til at lede og udvikle værkstedet hos en af Danmarks førende leverandører af maskiner og udstyr til professionelle landmænd? Og motiveres du af at have indflydelse og en bred kontaktflade både internt og eksternt?

Så kom og hjælp os med at lede værkstedet hos Dansk Maskincenter A/S i Toftlund.

Med reference til vores adm. direktør, Charlotte, får du ansvaret for driften af vores værksted i Toftlund. Du får den daglige ledelse af otte montører, en værkstedsassistent og tre lærlinge.

Dansk Maskincenter A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV