3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

alles Lægehus A/S
Selvkørende konsultationssygeplejerske til almen lægepraksis

alles Lægehus A/S, Esbjerg

Ønsker du en hverdag, der er uforudsigelig? En hverdag med gode muligheder for at lære nyt og udvikle dig som sygeplejerske? Så er jobbet som konsultationssygeplejerske lige noget for dig.

Vi arbejder målrettet mod, at vores lægehuse skal være et rart og trygt sted, hvor vi har fokus på at sikre god kvalitet, nærhed og respekt for både patienter og medarbejdere. I Esbjerg driver vi to klinikker, hvor vi personalemæssigt hjælper hinanden, hvorfor arbejdstiden kan forekomme i begge klinikker.

Vi søger en sygeplejerske, der på stedet tager del i den faglige udvikling, hvor der bl.a. er stort fokus på opgavefordeling og kompetenceudvikling. Der vil være en høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, men du vil også indgå i et fagligt samarbejde samt have kontinuerlig sparring med dine kolleger i lægehuset.

alles Lægehus A/S
Gem
alles Lægehus A/S
Praksisleder assistent søges til lægepraksis

alles Lægehus A/S

Som praksislederassistent vil du blive tilknyttet vores klinikker i Storkøbenhavn og være med til at assistere i klinikkerne og i driften. Du vil løbende få ansvaret for at planlægge og koordinere i lægehusene med fokus på udvikling, samt styrke og udvikle medarbejderne og sikre kvalitet, nærhed, og respekt blandt kollegaer, så vi kan levere den bedste service til vores patienter.

Du vil som praksislederassistent hos os være med til at gøre en forskel indenfor sundhedssektoren. Du vil være med til at være tovholder på f.eks. implementering af nye instrukser, oplæring, vagtplanering, udviklingssamtaler, personalemøder og introduktion af nye medarbejdere samtidig med du er med i den daglige drift.

alles Lægehus A/S
alles Lægehus A/S
Selvkørende konsultationssygeplejerske til almen lægepraksis

alles Lægehus A/S, Taastrup

Ønsker du en hverdag, der er uforudsigelig? En hverdag med gode muligheder for at lære nyt og udvikle dig som sygeplejerske, så er jobbet som konsultationssygeplejerske lige noget for dig.

Dine opgaver er bl.a.:

  • Telefonvisitation, tidsbestilling, rådgivning i telefon og ved personligt fremmøde.
  • Svar på diverse prøver, e-mail besvarelser, receptfornyelser.
  • Selvstændige sygeplejekonsultationer og kronikerkontroller.
  • Halspodninger, urinundersøgelser, CRP, INR.
alles Lægehus A/S