2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

alles Lægehus A/S
Kompetente konsultationssygeplejersker søges til almen lægepraksis

alles Lægehus A/S, Thisted

Alles Lægehus vokser og er en virksomhed i udvikling. Derfor søger vi dygtige sygeplejersker, gerne med erfaring fra almen praksis til stillinger på mellem 28-37 timer ugentlig.

Som sygeplejerske i almen praksis vil du kunne arbejde med høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, men du vil også indgå i et fagligt samarbejde, samt have kontinuerlig sparring med dine kolleger i lægehuset.

Du vil tage del i klinikkernes faglige udvikling i en organisation med fælles ensrettede retningslinjer og målsætninger, hvor der bl.a. er stor fokus på opgavefordeling og kompetenceudvikling. Vi arbejder meget målrettet mod, at vores lægehuse skal være et rart og trygt sted for både vores patienter og medarbejdere. Dine opgaver vil, ud over egne konsultationer og forløb, kunne indebære både administrative og akutte opgaver.

alles Lægehus A/S
alles Lægehus A/S
Dygtig og serviceorienteret lægesekretær eller SSA søges til lægepraksis

alles Lægehus A/S, Thisted

Til større lægepraksis i Thisted søger vi erfaren lægesekretær eller SSA hurtigst muligt.

Alles Lægehus vokser og er en virksomhed i udvikling. Derfor søger vi dygtige nye kollegaer, der kan blive en del af vores gode arbejdsplads. Vi søger en sekretær eller SSA, gerne med erfaring fra almen praksis, til en stilling på mindst 28 timer.

Har du lyst til at være med til at servicere vores patienter og samarbejde med klinikkens dygtige personale? Så er denne stilling måske lige noget for dig. Som klinikkens lægesekretær/SSA vil du både komme til at arbejde med en høj grad af selvstændighed, men også i et samarbejde klinikkens øvrige personale. Dine opgaver vil være afvekslende fra administrativt arbejde og telefonhåndtering til let patientarbejde (alt efter kompetence).

alles Lægehus A/S