5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Boligkontoret DanmarkDriftschef til Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Ribe (genopslag)

Boligkontoret Danmark

Kan du sætte retning og skabe fremdrift og kvalitet i din opgaveportefølje? Ønsker du en indflydelsesrig rolle og en spændende og udfordrende hverdag? Og ønsker du at blive en del af en organisation, hvor nøgleordene er nærvær, ordentlighed og samarbejde på tværs? Så er du måske vores nye driftschef.

Som driftschef får du, i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer på kontoret, det overordnede ansvar for drift og vedligehold af bygninger og boliger for nogle af de boligselskaber, vi administrerer fra vores afdelingskontor i Ribe.

For at få succes i jobbet skal du have driftsmæssig/teknisk ekspertise og være god til økonomistyring. Samarbejde og kommunikation med de beboervalgte bestyrelser er en stor del af jobbet.

Boligkontoret DanmarkBoligrådgiver til vores lokalkontor i Ribe

Boligkontoret Danmark

Som boligrådgiver i Boligkontoret Danmark bliver du en af vores frontmedarbejdere, der sammen med de øvrige kollegaer på afdelingskontoret spiller en central rolle i kontakten til vores kunder ude i boligområderne. Din hverdag er alsidig og travl, og det er afgørende, at du brænder for at yde god og kompetent service til vores beboere, bestyrelser og de boligsøgende. Samtidigt skal du løse en række administrative opgaver som f.eks. udlejninger, flytteafregninger og ekspedition af personlige og telefoniske henvendelser, ligesom du også kommer til at bistå bl.a. driftscheferne med forskellige administrative opgaver.

Vi værner om vores fællesskab, det gode kollegaskab og kvaliteten af vores arbejde. Derfor er det vigtigt for os at finde en ny kollega, der passer ind i vores team – med din personlighed såvel som din faglighed.

Boligkontoret DanmarkAdvokat/jurist

Boligkontoret Danmark, København

Til juridisk afdeling søger vi en engageret og dygtig advokat/jurist, der vil være med til at sikre den høje kvalitet af juridisk bistand, vi yder til både medarbejdere, ledere og medlemmer i Boligkontoret Danmark.

I juridisk afdeling er vores væsentligste opgaver at yde juridisk sparring og rådgivning til medarbejdere og ledere i Boligkontoret Danmark, ligesom vi varetager vores boligselskabers (medlemmers) husleje-, fraflytterinkasso- og husordensager samt øvrige retssager ved fogedret, boligret og beboerklagenævn.

Mere konkret kommer du til at arbejde med:

  • Sagsbehandling i de mange forskelligartede sager, herunder fraflytningsrestancesager, husordensager og i et mindre omfang huslejerestancesager
  • Kontakt til beboere, fraflyttere og boligselskaberne under sagernes behandling, herunder varetagelse af forligsdrøftelser mv.
  • Varetagelse af sagers behandling ved beboerklagenævn, boligret og fogedret
Boligkontoret DanmarkEngageret konsulent til vores økonomi- og regnskabsafdeling

Boligkontoret Danmark, København

Er du initiativrig, og har du lyst til at have ansvar, så tilbyder vi en varieret hverdag i et godt arbejdsmiljø fyldt med udfordringer og spændende udvikling.

Som konsulent i økonomi- og regnskabsafdelingen får du at job, hvor du får dine egne ansvarsområder. Hovedparten af dit arbejde vil bestå i udarbejdelse af regnskaber for vores boligorganisationer og boligafdelinger.

Du får ansvaret for dine egne regnskaber. Dit arbejde vil bl.a. bestå i:

  • udarbejdelse af boligorganisations- og afdelingsregnskaber
  • afslutning af årsregnskaber med revisor
  • årsafslutning og fremsendelse af regnskaber til underskrift
Boligkontoret DanmarkFællesdriftsleder til Midtjysk Boligselskab

Boligkontoret Danmark

Vi søger en fællesdriftsleder, der med tydelig ledelse, stor driftsmæssig faglighed og administrativ ekspertise, der kan gå forrest i denne proces.

Som fællesdriftsleder bliver dine primære opgaver en kombination af ledelse af boligselskabets ansatte, koordinering og uddelegering af daglige driftsopgaver, administrative opgaver samt projektstyring og fremdrift af projektet omkring styrkelse og optimering af driften. Du får ledelsen af boligselskabets 19 ejendomsfunktionærer, en driftsleder og en driftsassistent.

Det er væsentligt, at du i samspil med driftsarbejdet, har stort fokus på service og er god til at samarbejde og skabe relationer til både dine medarbejdere, boligselskabets bestyrelser og beboere.