3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Unik System Design A/S
Konsulent til Unik Bolig

Unik System Design A/S, København

Tiltrækker det dig at kunne gøre en forskel for en kunde? Gøre dem bedre og effektivisere deres hverdag, når de administrerer ejendomme? Så har vi JOBBET til dig.

Hos Unik Bolig, som laver brancheløsninger til ejendomsadministration, har vi rigtig travlt med at undervise og effektivisere vores kunders arbejdsprocesser i systemet, så vi har brug for flere konsulenter.

Vi søger dig, som elsker at formidle viden og får et kick ud af at kunne effektivisere processer. Du er selvkørende og kan se dig selv i, at være en der får energi af at være sammen med andre mennesker og kan lide at se nye ansigter fra dag til dag og i forskellige miljøer. For sådan er det at være konsulent hos os.

Unik System Design A/S
Unik System Design A/STeknisk Product Owner til Advosys

Unik System Design A/S, Vejle

Tiltrækker det dig at være med til at sætte den teknologisk retning, og føre den fra idé til løsning ud til kunderne? Så er muligheden her nu på en af Danmarks bedste IT-arbejdspladser.

Vi søger dig, som brænder for teknologi og projektledelse. Din rolle bliver at drive de tekniske projekter i vores udvikling.

Ligesom en Product Owner står du for administration af backlog, fordeling af ressourcer og selvstændigt drive projekter, men hvor Product Ownere begrænses af deres teknologiske viden, gør du ikke, for du har stor teknologisk forståelse.

I et mindre team skal du prioritere, hvilke teknologier, udviklerne skal undersøge dybere til brug i vores domæne model, og sparre med dem om teknologierne opfylder de forskellige krav.

Samtidig skal du være teknisk sparringspartner for vores andre Product Ownere, og derfor er det vigtigt, at du kan kommunikere på alle tekniske niveauer.

Unik System Design A/SSoftwareudvikler til Unik Bolig

Unik System Design A/S, Vejle

Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som laver business management brancheløsninger, og som også er blandt Danmarks Bedste IT arbejdspladser, blandt andet fordi vi har et fantastisk fællesskab og gode ledere?

Hos Unik Bolig, som laver business management brancheløsninger til bolig- og ejendomsadministration, har vi alle-rede ansat flere udviklere de seneste måneder, men søger stadig flere, da vi er i en rivende udvikling.

Vi søger dig, som har erfaring som udvikler, gerne 3-5 års erhvervserfaring, og meget gerne som udvikler i #C eller som frontend udvikler i React eller JavaScript. Du behøver ikke at have arbejdet i agile teams før, men du vil opleve fordelene ved det her hos os.