8 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

8 jobannoncer

Gem
Granhøjen

Vagt med 2-delt funktion til GTService i Nykøbing Sj.

Er du uddannet vagt, med en pædagog gemt i maven – eller omvendt? Og ønsker du at være med til at sikre trygge og nærværende psykiatriske tilbud?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Stillingen er en unik mulighed for et pædagogisk arbejde, der samtidig indbefatter en rolle som vagt.

Du er vores nye kollega, hvis du drømmer om en stilling som aften- og nattevagt med lange vagter og dermed mere fritid, og hvis du ønsker at være med til at gøre en forskel for mennesker med sociale og psykiske udfordringer.

Granhøjen
Gem
Granhøjen

Vikarer til botilbud i Granhøjen

Sorø, Store Merløse, Kirke Eskilstrup, Odsherred

Kan du lide at have en fleksibel hverdag, hvor du selv byder ind på vagter? Og vil du være med til at gøre en forskel, i en socialpædagogisk praksis?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Med dygtige og passionerede kolleger, tilbyder vi dig et job hvor du bliver en del af et stærkt fællesskab. Vi har fokus på medarbejderens trivsel og ønsker til både faglig og personlig udvikling.

Granhøjen
Gem
Granhøjen

Socialpædagogisk teamkoordinator til beskæftigelses- og aktivitetstilbud

Nykøbing Sj

Er du uddannet pædagog? Og vil du være med til skabe rammerne for en meningsfuld beskæftigelse for mennesker med sociale og psykiske udfordringer, som vores nye teamkoordinator?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Så bliv vores nye teamkoordinator til vores beskæftigelsesindsats i Kirsebærhaven tæt på Nykøbing. Beskæftigelsesindsatsen er en del af Løvdalen under koncernen Gran Recovery and Health.

Vi er ved at udvikle på vores beskæftigelsestilbud, og vi håber du har lyst til at være med på rejsen og sætte dit præg. Vi er et team der elsker det praktiske og kreative arbejde og vi er med til at gøre en reel forskel for vores borgere, i samarbejde med botilbuddet

- Marck, din kommende kollega
Granhøjen
Gem
Granhøjen

Psykolog til at sætte den narrative og systemiske retning på botilbud

Nykøbing Sj

Vil du være en del af et socialt fagligt team og være med til at sikre vores faglige kvalitet gennem supervision og udvikling?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Så bliv en del af Granhøjens botilbud i Nykøbing Sjælland, hvor alt hvad vi gør udspringer af den systemiske og narrative tilgang.

Vores nye kollega skal være med til at stå i spidsen for udvikling, sparring og vejledning og dermed bidrage til at vi forsat kan pryde os af at tilbyde vores beboere den aller bedste kvalitet - hver dag

- siger Sanne Ferdinandsen, Vicedirektør i Granhøjen
Granhøjen
Gem
Granhøjen

Pædagog til Møllevang, en del af Granhøjen Midtsjælland

Store Merløse

Er du uddannet pædagog? Og drives du af en faglig stolthed ved de små øjeblikke og succeser?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Så bliv en del af Møllevang, der ligger i Store Merløse. Her får du en helt særlig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer indenfor socialpsykiatrien, blandt andet får du:

  • støtte til din udvikling af meget kompetente og erfarne kollegaer.
  • en nærværende tydelig ledelse, som også står klar til at bistå dig i din fremadrettede læring og udvikling.
  • Løbende kompetenceudvikling gennem kurser og intern uddannelse. En prioritering koncernen vægter højt.
Granhøjen
Gem
Granhøjen

Pædagog til Eskilhus og Sønderstrupvej, en del af Granhøjen

Kirke Eskilstrup

Banker dit pædagoghjerte for mennesker med sociale og psykiske udfordringer? Og bliver du halv meter højere, når du ved, du gør reel forskel?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Så bliv vores nye kollega på Eskilhus eller Sønderstrupvej. Her udfylder du nemlig en uundværlig rolle, når du er med til at understøtte de små øjeblikke.

En del af noget større – en meningsfuld hverdagSom medarbejder hos Granhøjen, bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi arbejder sammen om at skabe de absolut bedste rammer for vores beboere.

Granhøjen
Gem
Granhøjen

Pædagog til botilbud i Sorø, en del af Granhøjen Midt Sj.

Er du uddannet pædagog? Og ønsker du en stilling, hvor du har stor frihed og kan gøre en reel forskel i en 1-1 funktion?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Vi står klar til at byde dig velkommen omkring bordet – et bord hvor faglighed, fællesskab og tryghed allerede er på menukortet. Og vi står klar til at byde dig og din pædagogiske faglighed velkommen.

- Diana, din nye teamkoordinator
Granhøjen
Gem
Granhøjen

Pædagog til Granhøjen midt sj.

Ønsker du en hverdag hvor du er med til at gøre en forskel, for mennesker med sociale og psykiske udfordringer? Og vægter du tværfaglighed og sparring højt?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Så bliv en del af Granhøjen midt sj. hvor du bliver fast tilknyttet et botilbud. Og for os er det vigtigt at vi finder det helt rigtige botilbud for dig, så din trivsel, udvikling og faglighed får de bedste betingelser.Uanset hvilket botilbud du bliver tilknyttet – står dine kommende kolleger klar til at tage imod dig med åbne arme.

Sammen sikrer vi, at borgerne får den daglige støtte, de har behov for – og altid med fokus på den enkelte.

Granhøjen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV