3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vurderingsstyrelsen

Kvalitetsbevidste sagsbehandlere med lyst til værdiansættelse af ejendomme

Herning

Kunne du tænke dig at styrke din faglighed indenfor værdiansættelse af ejendomme og være med til at sikre et stærkt fagligt fundament for de nye ejendomsvurderinger?

Kerneopgaven er ejendomsvurdering i alle dens facetter og du vil sammen med teamet være med til at sikre en ensartet juridisk- og vurderingsfaglig opgavevaretagelse.

Vi investerer tid i din udvikling og har stor fokus på trivsel og derfor ønsker vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv, hvor der er god balance mellem arbejde og fritid.

Vurderingsstyrelsen
Vurderingsstyrelsen

Kontorchef med talent for ledelse og compliance

Kongens Lyngby

Vil du være med til at sikre lovligheden og implementeringen af ét af Danmarks største og mest komplekse IT-projekter i tæt samarbejde med en lederkollega i samme kontor?

Sammen med din lederkolleger står du i spidsen for kravstillelsen, planlægning og implementeringen af systemet. Du får et særligt ansvar for at sikre, at vi som forretning understøtter kravstillelsen med relevant forretningsviden samt sikre, at it-systemet overholder lovgivningen.

Vurderingsstyrelsen
Vurderingsstyrelsen

Studentermedhjælpere med analyseevner

Frederiksberg

Har du sans for detaljen, og vil du være en del af arbejdet med sikring af datakvaliteten i BBR (Bygnings- og Boligregistret)?

Du får en vigtig rolle i forhold til udvikling og gennemførelse af konkrete dataanalyser med henblik på datakvalitetsløft. Du får et indgående kendskab til brugen af forskellige offentlige grunddata fx ejeroplysninger, adresser, matrikler, CVR og BBR.

Du får et studenterjob, der udvikler dig i forhold til dit fag, og hvor vi i arbejdstidstilrettelæggelsen tager hensyn til dine studier. Arbejdstiden er ca.15 timer om ugen.

Vurderingsstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV