2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
MotorstyrelsenMotorstyrelsen søger en studentermedhjælper til sagsbehandlingsopgaver

Motorstyrelsen, Aalborg

Vil du gerne kombinere dit uddannelsesforløb med praktisk arbejde indenfor administration og sagsbehandling, og har du eventuelt en glødende interesse for biler? Så er Motorstyrelsen måske noget for dig.

I Danmark sker der hvert år ny indregistrering af ca. 250.000 køretøjer, mens der importeres knap 20.000 brugte køretøjer og eksporteres knap 40.000 køretøjer. Det er Motorstyrelsens kerneopgave at sikre, at det foregår korrekt, effektivt og nemt for alle danskere, som er afhængige af deres bil i hverdagen.

Som studentermedhjælper kommer du til at arbejde med lettere sagsbehandling samt skriftlig og telefonisk kontakt med borgere og virksomheder.

Motorstyrelsen
MotorstyrelsenMotorstyrelsen søger en skarp jurist med interesse for aktindsigt til en tidsbegrænset stilling

Motorstyrelsen, Aalborg

Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med spændende og juridisk faglige udfordringer, ansvar og gode kolleger? Vi er netop nu på udkig efter en dygtig kollega, der søger faglige udfordringer kombineret med en fleksibel hverdag i Motorstyrelsen, som er en del af Skatteforvaltningen.

Du bliver en del af vores stærke juridiske team, hvor vi arbejder med forskellige juridiske problemstillinger. Vi samarbejder med kolleger i hele Motorstyrelsen, Skattestyrelsen og i Skatteministeriets departement.

Aktindsigt på motorområdet differentierer sig i forhold til andre steder i Skatteforvaltningen ved, at vi har med køretøjer at gøre og ikke personer, hvilket skaber en række andre og atypiske problemstillinger. Det betyder, at du kommer til at bidrage til at skabe åbenhed om Motorstyrelsens arbejde på det område.

Motorstyrelsen