4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Administrations- og ServicestyrelsenVil du arbejde med interne målinger og surveys i et inspirerende miljø?

Administrations- og Servicestyrelsen, Herning

Vi søger studentermedhjælpere til kontoret Måling, Analyse og Ledelsesinformation (MAL) i Herning.

Du bliver en del af kontoret for Måling, Analyse og Ledelsesinformation, som er beskæftiget med koncernfælles ledelsesinformation, tværgående analyser, målinger og evalueringer samt datamateriale til understøttelse af forhandlinger.

Opgaverne spænder over mange forskellige områder i forbindelse med målinger: Evaluering af læringsaktiviteter, standard- og skræddersyede kursusevalueringer, evaluering af introforløb, workshops mv., samt arbejdspladsvurderinger og medarbejdertilfredshedsundersøgelser og effektmålinger. Ydermere består opgaverne også i at udarbejde analyser og rapporter på baggrund af målingerne.

Administrations- og Servicestyrelsen
Administrations- og ServicestyrelsenVil du være bygningsansvarlig i Skatteministeriet?

Administrations- og Servicestyrelsen, Taastrup

Vi søger en ny medarbejder til Bygninger og indretning i Administrations- og Servicestyrelsen, hvor vi er ansvarlige for at skabe de bedst mulige fysiske rammer for styrelserne i Skatteministeriet. Så har du lyst til en afvekslende hverdag med mange bolde i luften, er jobbet som bygningsansvarlig måske noget for dig.

Som bygningsansvarlig vil du få ansvar for din egen portefølje af lejemål. Du skal samarbejde med servicemedarbejderne, som står for den daglige drift på adresserne, og indgå i dialog med brugerne om prioritering af små og store bygningsmæssige udfordringer.

Dine opgaver spænder bredt og går fra at vurdere nødvendige vedligeholdelsesbehov og godkende udførelse af mindre opgaver til at planlægge større vedligeholdelsesopgaver. Nogle ting skal løses straks, mens andre opgaver som fx en bygningsrenovering er af længere varighed.

Administrations- og Servicestyrelsen
Administrations- og ServicestyrelsenContract Manager til Administrations- og Servicestyrelsen i Herning

Administrations- og Servicestyrelsen

Har du erfaring med leverandør- og kontraktstyring og vil være med i opstarten af et nyere team som skal bidrage til professionel håndtering af Skatteforvaltningens kontrakter? Er du udadvendt, faglig stærk, ansvarsbevidst og god til at samarbejde? Så er du måske vores nye Contract Manager.

Til vores kontor for Indkøb og Udbud i Administrations- og Servicestyrelsen søger vi en Contract Manager, som skal være en del af et nyt kontraktstyringsteam. Teamet skal skabe et samlet overblik over Skatteforvaltningens kontrakter på varer og tjenesteydelser, med undtagelse af IT, sikre gode relationer til vores leverandører, være bindeleddet mellem de øvrige styrelser og leverandørerne således, at de kan fokusere på deres kerneopgaver.

Administrations- og Servicestyrelsen
Administrations- og ServicestyrelsenControllere til nyoprettet Økonomienhed i Administrations og Servicestyrelsen i Herning

Administrations- og Servicestyrelsen

Har du en stærk økonomi- og regnskabsmæssig faglighed? Kan du se dig selv være med til at sikre god økonomistyring i en ny økonomienhed i en styrelse i Skatteministeriet? Så har vi jobbet til dig, som controller i Økonomi i Administrations- og Servicestyrelsen.

Den nye økonomienhed i Administrations- og Servicestyrelsen er under opbygning. Vi søger derfor ambitiøse, fagligt stærke og dygtige kolleger, gerne med kompetencer indenfor offentlig økonomi.

Dine primære arbejdsopgaver som controller vil være at behandle og analysere forskellige data samt udarbejde materiale til budgetopfølgning, regnskabsgodkendelser og finanslovsarbejde, herunder:

  • Controlling hos flere af styrelsens enheder.
  • Arbejde med løn og driftsstyring i styrelsen.
  • Investeringsplan.
Administrations- og Servicestyrelsen