6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Administrations- og ServicestyrelsenForretningsorienteret ledelsesudviklingskonsulent

Administrations- og Servicestyrelsen, Taastrup

Er du en stærk konsulent, som motiveres af selvstændigt ansvar og udfordrende opgaver? Kan du designe og gennemføre udviklingsaktiviteter på lederniveau?

Ledelsesudvikling er højt på dagsordenen i Skatteforvaltningen, og vi søger derfor flere kollegaer til HR Udvikling. Hvis du har en stærk udviklingsprofil og kan levere sparring på ledelsesniveau samt udvikle og køre flere forskellige processer på en gang, så har du nu mulighed for at blive en del af vores team af udgående ledelsesudviklingskonsulenter.

Du vil få en udgående rolle, hvor du vil arbejde med:

 • coaching
 • facilitering
 • design, udvikling og gennemførelse af lederudviklingstilbud
Administrations- og Servicestyrelsen
Administrations- og ServicestyrelsenEr du vores nye grafiker med viden om skiltning, wayfinding og kundeoplevelser?

Administrations- og Servicestyrelsen, Taastrup

Skatteforvaltningen er under forandring, og vi åbner bl.a. mange nye lejemål forskellige steder i landet, som kræver skiltning, wayfindingstrategier og bedre kundeoplevelser. Vi søger derfor en kollega, der grafisk kan medvirke til, at Skatteforvaltningens bygninger fungerer bedst muligt gennem korrekt skiltning og wayfinding, som passer til brugerne.

Vi har ansvaret for den samlede bygningsmasse på ca. 250.000 kvm i hele Skatteministeriet. Og vi har rigtig mange opgaver, som bl.a. handler om både gamle og nye lejemål. I den forbindelse er der behov for etablering af skilte og wayfinding, der passer til det konkrete hus og dets brugere; såvel skiltning og wayfinding i de enkelte rum som – i nogle tilfælde – mere målrettet skiltning og wayfinding, som kan hjælpe medarbejderne og kunderne med at navigere rundt i huset.

Administrations- og Servicestyrelsen
Administrations- og ServicestyrelsenAdministrations- og Servicestyrelsen søger to Sikkerheds- og Beredskabsspecialister med flair for planlægning og facilitering af øvelser

Administrations- og Servicestyrelsen, Taastrup

Motiveres du af at arbejde med planlægning og gennemførelse af sikkerheds- og beredskabsøvelser og koordination på tværs af en stor koncern som Skatteministeriet? Er du stærk på skrift og i tale? Og leverer du analyser og beredskabsplaner høj kvalitet?

Du vil få til ansvar at udarbejde sikkerheds- og beredskabsplaner samt gennemføre beredskabsøvelser på Skatteforvaltningens adresser fordelt over hele landet.

 • Alle opgaver inden for brand og sikkerhed i forbindelse med den nuværende adresser og igangværende og kommende renoveringer.
 • Arbejde med relevant lovgivning (BR18, Beredskabsloven) inden for brand og evakuering
 • Implementere Skatteforvaltningens evakueringskoncept for vores nuværende adresser
Administrations- og Servicestyrelsen
Administrations- og ServicestyrelsenTil Målinger, Analyse og Ledelsesinformation søges en rapporteringskonsulent, med base i Herning

Administrations- og Servicestyrelsen

Trives du med udvikling af rapporter og håndtering af data? Motiveres du af at samarbejde på alle niveauer i organisationen.

Vi søger en ny kollega til at arbejde med rapportering og rapporteringsløsninger i Skatteforvaltningen. I samarbejde med de øvrige kolleger i teamet, vil dine daglige arbejdsopgaver i første omgang primært være udarbejdning af rapporter og analyser, som skaber værdi og indsigt for vores forretningspartnere.

Du vil komme til at arbejde med dataudtræk, og sparring i forhold til at skabe værdi gennem rådgivning på vores nuværende rapporteringsløsning, samt deltage i projekter. Vi har netop startet et længerevarende projekt, som på sigt skal løfte os op på en ny platform og skabe en rapporteringsløsning der lever op til høje standarder indenfor data, rapportering og analyse i en datadreven organisation.

Administrations- og Servicestyrelsen
Administrations- og ServicestyrelsenStruktureret kreditorbogholder til Administrations- og Servicestyrelsen i Herning

Administrations- og Servicestyrelsen

Har du kendskab til kreditorbogholderi fra modtagelse af bestilling, varemodtagelse til fakturamodtagelse, godkendelse og betaling? Er du klar til at bidrage med at få betalt op imod 90.000 fakturaer til tiden? Så er du måske vores nye kollega i enheden Faktura og Rejser, , hvor vi søger én fastansat og én tidsbegrænset indtil 31.12.2021, begge på fuld tid.

Enheden Faktura og Rejser har til formål at håndtere fakturaer, rejseadministration og medarbejderudlæg for ca. 12.000 medarbejdere i Skatteministeriets koncern.

Dine primære opgaver:

 • At sikre, at alle modtagne fakturaer sendes til rette varemodtager i Skatteforvaltningen indenfor de fastlagte deadlines
 • At bidrage til korrekt kontering, bogføring og betaling
 • At varetage øvrige kreditorrelaterede opgaver, så som at håndtere kreditnotaer, rykkere mv.
Administrations- og Servicestyrelsen
Administrations- og ServicestyrelsenStudentermedhjælper til Kompetencer og læring - Herning

Administrations- og Servicestyrelsen

Har du interesse for kompetenceudvikling og læreprocesser, og er du i gang med en uddannelse, der klæder dig teoretisk på indenfor dette område, så er du måske vores kommende studentermedhjælper.

Dine arbejdsopgaver vil variere alt efter kontorets behov, men i første omgang vil du blive tilknyttet vores nye Underviserakademi, der er under udvikling.

I samarbejde med engagerede kolleger skal du assistere i udviklingen og implementeringen af vores underviserakademi. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Bidrag til udvikling af læringsforløb, der har fokus på læring og didaktik – både i det fysiske og i det virtuelle rum
 • Bidrag til udvikling af understøttende materialer og undervisningsmateriale, der kan bruges i forløbene, f.eks. kursusbeskrivelser, drejebøger, videoguides, click guides m.v.
 • Evt. undervisning på nogle af de udviklede forløb
Administrations- og Servicestyrelsen