5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
eurodan-huseEngagerede byggerådgivere søges til Odense, Vejle og Rødekro

eurodan-huse

Vi er i en rygende udvikling og søger derfor de bedste byggerådgivere til vores kontorer i Odense, Vejle og Rødekro. Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. Vil du sælge det næste?

Efter et personligt fastlagt introduktionsprogram vil du efter en kortere tid være klædt godt på til, på egen hånd, at kunne formidle kommende hjem til dine nybyggere – og hjælpe dem til at gøre noget ved husdrømmen.

Du tilbydes et spændende, selvstændigt og dynamisk job, som understøttes af et stærkt team. Vi er en virksomhed i kraftig vækst, og tingene går stærkt. Men her er højt til loftet og god mulighed for at påvirke udviklingen – både din egen og eurodan-huses. Vi sørger for, at du løbende deltager i dybdegående produkttræning samt anden relevant træning.

Indrykket: 
eurodan-huseProjektberegner/kalkulatør søges til Rødekro

eurodan-huse

Vi har forrygende travlt og søger en projektberegner/kalkulatør til Rødekro.

Du kommer til at sidde på hovedkontoret i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et velfungerende team af dygtige medarbejdere. Her kommer du til at beskæftige dig med blandt andet kalkulationen, indkøb og projektering af individuelle, fritliggende huse.

Du får ansvaret for den enkelte byggesag fra projektering til byggeriet begynder. Som projektberegner/kalkulatør får du en central rolle, og du vil få en bred kontaktflade, både eksternt og internt.

Du vil få en spændende og udfordrende stilling i en vækstorienteret og fremsynet familieejet virksomhed med klare visioner.

Indrykket: 
eurodan-huseByggeleder/tilsynsførende til Bornholm

eurodan-huse

Du er uddannet håndværker og har en teoretisk uddannelse som byggetekniker eller bygningskonstruktør med flere års erfaring med tilsyn og byggepladsledelse. Du skal være omhyggelig og stille særdeles høje krav til kvalitet og præcision.

Jobbet omfatter tilsyn og byggeledelse af vores byggerier på Bornholm. Du bliver tilknyttet vores kontor i Roskilde.

Du er karakterfast og har et stort overblik. Ingen er i tvivl om, at det er dig, der bestemmer på byggepladsen. Samtidigt lægger vi vægt på, at du er omgængelig, samarbejdsvillig og har forståelse for kundepleje. Du ved, at tilfredse kunder skaber størst værdi for eurodan-huse på den lange bane.

Indrykket: 
eurodan-huseBygningskonstruktører

eurodan-huse, Rødekro, Roskilde og Aarhus

Vi har forrygende travlt og søger bygningskonstruktører med ambitioner til Rødekro, Roskilde og Aarhus.

I vores tekniske afdeling vil du indgå i et team af dygtige medarbejdere, hvor du skal beskæftige dig med projektering af fritliggende enfamiliehuse i Revit. Du får ansvaret for den enkelte byggesag, fra de indgåede kontrakttegninger, til de færdige projekteringstegninger, inkl. ordreafgivelse til faste leverandører.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en vækstorienteret og fremsynet familieejet virksomhed med klare visioner.

Der er tale om ansvarsfulde og selvstændige jobs blandt 30 gode kollegaer i en velfungerende teknisk afdeling med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Indrykket: 
eurodan-huseSkitsearkitekter

eurodan-huse, Rødekro, Roskilde og Aarhus

Vi har forrygende travlt og søger skitsearkitekter med ambitioner til vores kontorer i Rødekro, Roskilde og Aarhus.

Hos eurodan-huse er vi kendte for at skræddersy boligprojekter, så vores kunder får præcis det hus, de drømmer om.

Dit primære arbejde vil være skitsering af forslag til kundernes individuelle byggeri i samarbejde med byggerådgiverne. Du indgår i vores team af skitsearkitekter, der er placeret i Rødekro, Roskilde, Hillerød og Aarhus.

Du kommer til at prøve kræfter med et bredt udvalg af opgaver, såsom projektering af boligbyggeri – herunder større og mindre projekter i Revit.

Indrykket: