4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

eurodan-huseSkitsearkitekter søges til Rødekro

eurodan-huse

Kan du genkende og levere skitser i god kvalitet? Og kan du samtidig skabe glade og trygge kunder? Så er du måske vores nye skitsearkitekt i eurodan-huse.

Din primære opgave vil være skitsering af forslag til kundernes individuelle byggeri. Du vil komme til at indgå i vores dygtige team af skitsearkitekter, der er placeret i Rødekro, Roskilde, Hillerød og Aarhus:

  • Tegne individuelle skitseforslag til vores kunder i tæt samarbejde med byggerådgiverne
  • Visualisere rum og indretning
  • Sikre at huset overholder div. gældende krav/regler ift. energi og bygningsreglement
Gem
eurodan-huseByggeleder til Midt- og Vestjylland

eurodan-huse

Er du som en fisk i vandet på en byggeplads? Og har du den håndværksmæssige tyngde til at forudse, hvilke udfordringer en byggeplads kan rende ind i?

Som byggeleder i eurodan-huse er du i en helt central position, hvor du både har masser af kontakt med kunden, håndværkere på byggepladser og dine kolleger i teknisk afdeling. Du har ansvaret for 10-11 byggepladser og arbejder fokuseret på at virkeliggøre kundens boligdrøm.

Jobbet indebærer bl.a.:

  • Løbende dialog med kunden, hvor du sikrer tryghed og tilfredshed for kunden i hele byggefasen
  • Tilsyn med byggepladsen, herunder kvalitetssikring af udførte arbejder
  • Dialog med- og styring af egne håndværkere og underentreprenører
eurodan-huseTegnstuechef Rødekro

eurodan-huse

Er du skarp til projektering? Genkender du vores brændende ønske om at gøre danskernes boligdrømme til virkelighed? Og er du klar til næste step i din karriere, hvor du kan udvikle dig selv som leder?

Så er du måske vores nye Tegnestuechef for 20 dedikerede og dygtige specialister lokalt placeret i et moderne kontormiljø på tegnestuen i Rødekro.

Du er, i tæt samarbejde med det øvrige lederteam, ansvarlig for at sætte den strategiske retning der sikrer den fortsatte udvikling og ekspansion samtidigt med at teamet, i den daglige drift, projekterer byggesagerne i det rette procesflow - med fokus på kvalitet i leverancen fra start til slut.

eurodan-huseProjektberegner

eurodan-huse, Rødekro

Drømmer du om et alsidigt job med masser af ansvar? Og vil du være med til at opfylde danskernes boligdrømme?

Hos eurodan-huse er din rolle som projektberegner helt central. Du og dine nærmeste kolleger er nemlig med til at sikre den høje kvalitet, eurodan-huse er kendt for, allerede inden det første spadestik i alle vores byggesager.

Fra vores kontor i Rødekro vil du sammen med dine dygtige kolleger, beskæftige dig med kalkulation og meget mere, af individuelle, fritliggende huse. Du er ansvarlig for den enkelte byggesag - fra projektering til byggeriet begynder. Som beregner har du en bred kontaktflade, både internt og eksternt.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Kvalitetssikring af tegninger samt andet projektmateriale
  • Kalkulation og bestilling af de enkelte leverancer/entrepriser
  • Entrere med leverandører og håndværkere
  • Udbud og forhandling af leverancer/entrepriser