6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Kredsløb

Brændselskoordinator til energiproduktion i Lisbjerg

Aarhus N

Aarhus skal være CO2-neutral i 2030. Derfor arbejder Kredsløb hele tiden på at udvikle nye løsninger, der gør en forskel for både klimaet og vores kunder.

Til en nyoprettet stilling søger vi en engageret brændselskoordinator, der har lyst til at være en drivende kraft for vores energiproduktion og sikre optimal styring af vores brændselsstrømme. Det vil fortrinsvis være affaldet, du skal arbejde med.

Kredsløb
Gem
Kredsløb

Studentermedhjælper til Logistik

Brabrand

Synes du, at systemer, data og kvalitetssikring er spændende? Er du IT-kyndig, grundig og har gå-på-mod?

Du vil få en administrativ rolle, hvor du vil skulle hjælpe med at kvalitetssikre data på tværs af vores affaldsadministrationssystem.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

  • Løbende ajourføre diverse kundeoplysninger
  • Gennemgang og oprydning i sagshistorik

Stillingen er på ca. 8 timer ugentligt, men timerne kan tilrettelægges fleksibelt.

Kredsløb
Gem
Kredsløb

Specialarbejder til krankørsel ved Beholderservice

Aarhus N

Vil du være en del af at holde de nedgravede affaldscontainere i Aarhus i orden? Har du krancertifikat og teknisk snilde, og er du ikke bange for at blive beskidt? Står du og mangler et alsidigt arbejde?

Du bliver en del af afdelingen hvor vi hvert år håndterer hjemtagelse, reparation, rengøring og udbringning af 13.000 affaldsspande og servicerer 1.200 nedgravede beholdere.

Hos os får du et attraktivt job, hvor du bliver en del af en drift, hvor vi er stolte af at håndtere og genanvende affald for Aarhus og omegn.

Kredsløb
Gem
Kredsløb

Tekniker til Fjernvarmen

Brabrand

Er du en kvalitetsbevidst tekniker, der er god til at samarbejde med både kolleger og kunder? Vil du være en del af fremtidens forsyning, hvor du servicerer nye produkter og er tæt på vores kunder?

Vi søger en dygtig tekniker til vores team i Distribution, som til daglig sørger for en sikker og grøn varmeforsyning til vores 60.000 kunder i Aarhus.

Hos os får du en attraktiv stilling, hvor du får mulighed for at tilegne dig endnu mere teknisk indsigt. Vi er en virksomhed med fart på og helt fremme i udviklingen af fjernvarme, hvor ikke to dage er ens. Derfor har vi fokus på gode udviklingsmuligheder, som din nærmeste leder understøtter.

Kredsløb
Gem
Kredsløb

Tekniker til Fjernvarmen

Brabrand

Er du erfaren inden for vedligehold af tekniske anlæg plus tilhørende ledningsnet og har du lyst til at være med til at sikre forsyningssikkerhed døgnet rundt? Så er du måske vores nye tekniker til Transmission.

Som tekniker vil arbejdsopgaverne spænde bredt fra det daglige vedligehold af anlæg og ledningsnettet samt tilhørende bygninger til mere tekniske opgaver, alt efter din erfaring.

Hos os får du en attraktiv stilling, hvor du får mulighed for at tilegne dig endnu mere teknisk indsigt. Vi er virksomhed med fart på og helt fremme i udviklingen af fjernvarme, hvor ikke to dage er ens. Derfor har vi fokus på gode udviklingsmuligheder, som din nærmeste leder understøtter.

Kredsløb
Gem

Salgschef

Brabrand

Kredsløb leverer fjernvarme til 330.000 mennesker og genanvender affald for 174.000 husstande i Aarhus Kommune.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV