5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AffaldVarme Aarhus
Chauffør til genbrugsområdet

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Vil du være med til at holde affaldsbeholdere i Aarhus i orden, så det er nemt for vores kunder at sortere affald?

Du har ansvaret for at lave årligt eftersyn af 1.200 nedgravede containere samt vedligehold af både nedgravede containere og affaldsbeholdere fra vores kunder. Du sætter en ære i at hjælpe dine kollegaer og springer gerne til nye opgaver efter behov.

Du får en solid oplæring i at reparere og udføre årlige, lovpligtige eftersyn af nedgravede affaldscontainere, så vi sikrer stabil drift af dem.

AffaldVarme Aarhus
AffaldVarme Aarhus
Anlægsprojektleder med styr på kvalitet og arbejdsmiljø

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Brænder du for at udvikle din faglighed og selvstændigt have ansvar for projekt- og byggeledelsen af anlægsprojekter fra a-z? Kan du lide at arbejde med arbejdsmiljø og kvalitet i dine projekter, og vil du med på en udviklingsrejse mod fremtidens forsyningsselskab? Så kom og bliv en del af vores team af stærke projektledere i Renovering & Projekt.

Dit primære ansvar er at stå for projekt- og byggeledelsen af renoveringsprojekter fra start til slut, hvor du både sikrer fremdrift, kommunikation med interessenter og har hånd i den økonomiske del. Samtidig ved du, hvor betydningsfuldt det er at arbejde målrettet med kvalitetssikring og arbejdsmiljø på anlægsprojekterne, så vi leverer kvalitet og konkurrencedygtig varme til vores kunder. Det vil blive dig der samler og formidler information om disse emner til den resterende del af afdelingen.

AffaldVarme Aarhus
AffaldVarme Aarhus
Ingeniørpraktikant til fremtidens energiforsyning

AffaldVarme Aarhus

Som praktikant hos os får du indblik i en virksomhed i udvikling og varmeforsyning som kerneopgave. Vores arbejde har afsæt i en grøn profil og foregår i spændingsfeltet mellem bygherre og projekterende virksomhed.

Din rolle vil være at beskæftige sig med både små og store projekter. Det kan være varmeforsyning til f.eks. 100 nye huse i forstædernes store villakvarterer. Det kan også være opgaver inden for byfortætning i indre by, som kræver en opdimensionering af ledningsnettet.

Du får hurtigt ansvar for dine egne projekter i tæt samarbejde med vores projekt- og byggeledere.

AffaldVarme Aarhus
AffaldVarme Aarhus
Projektleder til bygge- og anlægsprojekter

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Brænder du for at udvikle din faglighed og selvstændigt have ansvar for tekniske bygge- og anlægsprojekter fra a-z? Har du flair for teknik og det helt store overblik, og vil du med på en udviklingsrejse mod fremtidens forsyningsselskab? Så kom og bliv en del af vores team af stærke projektledere i Renovering & Projekt.

Dit primære ansvar er at stå for projektledelsen af projektet fra start til slut, og du skal have fokus på samarbejde (internt og eksternt), fremdrift, interessenthåndtering og have styr på økonomien.

Dine projekter kan spænde over mindre tekniske ombygninger af vores anlæg, etablering af nye tekniske byggerier samt anlæg af ledninger i jord.

AffaldVarme Aarhus
AffaldVarme Aarhus
Stærk teknisk projektleder til anlægsprojekter

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Brænder du for selvstændigt at have ansvar for anlægsprojekter fra start til slut i et af Danmarks største forsyningsselskaber? Vil du udfordre og udvikle dine tekniske kompetencer og bidrage til udviklingen af fremtidens forsyningsselskab? Så kom og bliv en del af vores team af stærke projektledere i Stik & Ledningsregistrering.

Som projektleder sikrer du, at det er nemt at være og blive kunde hos AffaldVarme Aarhus. Det sker gennem god dialog og et professionelt samarbejde.

Som projektleder er du nøglepersonen, når det gælder om at drive arbejdet fremad med tempo og handlekraft. Du får jord på støvlerne, og rig mulighed for at bruge din faglige viden i tæt samarbejde med teamets projektledere, tekniske designere og andre kolleger – og selvfølgelig også i samarbejde med entreprenører og rådgivere.

AffaldVarme Aarhus