43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tryg Forsikring A/S
Partnerchef, Tryg Privat

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Er du af natur drevet af succes, og er du blandt landets mest talentfulde til at skabe nye relationer? Hvis svaret er ja, så har du lige nu en unik chance for at blive en del af Trygs hurtigst voksende afdeling i rollen som vores nye Partnerchef!

Du vil have en tværgående rolle og berører afdelingens tre centrale aspekter; on-boarding af nye partnerskaber, drift af eksisterende partnerskaber og tværgående porteføljevækst.

I rollen som Partnerchef er du porteføljeansvarlig, men har ikke FTE/HR-ansvar. Du vil skulle arbejde med salgsledelse i andet led, ligesom du skal drive interne processer gennem indirekte ledelse.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Driftsansvarlig med talent for koordinering og time management, Tryg Privat

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Er du allerbedst, når du har flere bolde i luften på en og samme tid, og kan du se dig selv i en hverdag, hvor din passion for logistisk og koordinering er med til at skabe sammenhæng for dine kollegaer og dernæst tryghed for vores kunder?

Er svarene ja, så har du lige nu en unik mulighed for, at blive en del af at fantastisk team i rollen som Driftsansvarlig hos Tryg Privat.

I din nye hverdag kan du glæde dig til at blive en del at et fantastisk Operations-team på 10 kollegaer. I fællesskab har vi blandt andet ansvaret for at koordinere og sikre en solid vagtplanlægning samt forecasting og realtime styring af vores ca. 400 super dygtige kollegaer i vores Kundecenter.

Tryg Forsikring A/S
Gem
Tryg Forsikring A/S
Forsikringsrådgiver til Tryg Erhverv i Århus

Tryg Forsikring A/S

Vil du være med til at skabe verdensklasse kundeoplevelser for erhvervskunder fra Trygs største partner? Og vil du bidrage til at løfte samarbejdet mellem Danmarks største forsikringsselskab og Danmarks største bank til næste niveau?

Så har du mulighed for at skabe eller fortsætte din salgskarriere i en rådgivende stilling hos Scandinavians største forsikringsselskab.

Du bliver en del af et performance drevet team, som via online- og telefonmøder rådgiver og betjener vores samarbejdspartners erhvervskunder, indenfor både erhvervs- og privatforsikringer. Du bliver en del af en virksomhed med branchens højeste medarbejder- og kundetilfredshed, og gode udviklings- og karrieremuligheder.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Portfolio & Transformation Consultant

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Are you passionate about portfolio management and executing organizational transformation?

You will be part of APMO team in Finance & Performance, with 17 colleagues, who have strong competencies and focus on different areas of responsibility: Strategy, Portfolio Management, Financial Management, People and Communication. We are working on maturing our competencies in an agile context, and we need extra hands to help us on this journey, especially within Lean Portfolio Management.

Together with your colleagues you will be responsible for Portfolio processes across Tryg and will help drive the Nordic organizational transformation towards a more Lean Portfolio approach.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Studentermedhjælper til Indkøb i Tryg

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Tryg søger studentermedhjælpere til indkøbsafdelingen i Ballerup, og motiveres du af et arbejdsmiljø, hvor humøret og energiniveauet er højt, og hvor fællesskabet er en vigtig del af vores dagligdag, er det måske dig, vi søger!

Som studentermedhjælper i indkøb vil du blive en del af et team, som beskæftiger sig med forhandling, leverandør- og kontraktstyring, stakeholder management, dataanalyse, bæredygtighed m.m., og du vil skulle bistå i forhold til de mange forskellige typer opgaver.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Målrettet skadebehandler

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Velkommen til hovedstaden for sund og moderne arbejdskultur.

Hos Tryg oplever du en kultur, der bygger på tillid, samspil og udvikling hele vejen rundt. Vi tror på, at tillid og frihed under ansvar motiverer din nysgerrighed og dit mod til at gå nye veje. Du får ledere og kolleger, der lægger vægt på både trivsel og resultater. Det sætter os i stand til at være der 100%, når uheldet er ude for en kunde.

Her kommer du ind i billedet. Som vores nye skadebehandler skal du både behandle kundernes skader samt ikke mindst sikre at kunderne er korrekt dækket ud fra deres forsikringsbehov.

Hvis du kan genkende dette, så er du den vi søger!

  • Du er klar på at arbejde i Kundefront, som er kendetegnet ved højt tempo, et stort drive, og hvor det ikke er usædvanligt at opleve konfetti, enorme mængder snacks og højt humør.
  • Du er nysgerrig og parat til en karriereudvikling i raketfart.
Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Ambitiøs og forretningsorienteret advokat eller jurist søges til et stærkt legal team

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Brænder du for at bruge dine juridiske kompetencer til at levere værdiskabende kommercielle løsninger i en fremadstormende og innovativ koncern?

Vi har travlt, og derfor har vi brug for en erfaren advokat eller jurist med et højt fagligt niveau, som har et stærkt kommercielt mindset, der sammen med resten af teamet hjælper forretningen med at opfylde Trygs strategi.

Du bliver en del af Jura DK, som bistår forretningen med indgåelse af strategiske partnerskaber, kontraktforhandlinger, rådgivning om finansiel regulering, ESG, databeskyttelsesret, markedsføringsret, immaterialret, forsikringsformidling, udvikling af nye innovative produkter og services til både Tryg og koncernens fordelsselskab, herunder rådgivning om teleret m.v.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Projektleder til juridiske/compliance projekter

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Kan du se dig selv i rollen som en central spiller i spændende juridiske projekter hos Danmarks førende forsikringsselskab? Vi søger en ny kollega, som har erfaring med projektledelse og implementering af lovgivning/nye processer og som brænder for at styre projekter fra planlægning til drift.

Til vores Group Legal & Compliance enhed søger vi en projektleder, som kan drive og understøtte de tværgående juridiske projekter, vi har ansvaret for. Du bliver en del af et energisk og hårdtarbejdende team, hvor vi har en uformel omgangstone og så er vi gode til at sparre med hinanden og have det sjovt.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Director, Sustainable Procurement

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Are you a sustainability enthusiast passionate about finding ways to further sustainability through concrete initiatives within the Supply Chain?

In your position, you can make a great impact as you will be contributing directly to the execution of Tryg’s Nordic Sustainability Strategy, which was launched in 2021. You will lead a Nordic sustainability team in the procurement department with 4 dedicated employees , and you will be working cross functionally in close collaboration with our claims, sustainability, and product development teams.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Vil du være vores nye efterforsker?

Tryg Forsikring A/S, Ballerup eller Kolding

Har du talent for at stille de rigtige spørgsmål? Kan du holde hovedet koldt og kundeservicen i top? Så er det netop dig, vi søger til jobbet som skadespecialist til vores erhvervsteam i Specialskade.

Som skadespecialist skal du være med til at afdække forsikringssvindel og få ryddet ærgerlige misforståelser af vejen på en måde, der giver kunderne en god oplevelse. Ved hjælp af telefoninterviews og lettere skrivebordsefterforskning, skal du finde ud af, hvad der er op og ned i sagen.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Erhvervsassurandør til Aarhus eller Aalborg

Tryg Forsikring A/S

Vil du være en del af et stærkt kundeorienteret team i Danmarks største forsikringsselskab? Er det dig, der med ildhu driver opsøgende salg mod mindre erhvervsvirksomheder, uden at miste fokus på at yde en fantastisk kundeoplevelse? Hvis ja, så har vi et spændende job til dig.

Du skal drive opsøgende salg og rådgive mindre erhvervsvirksomheder i segmentet 1-9 ansatte om vores forsikringsløsninger. Jobbet er et mix af telefonsalg, onlinemøder og fysiske besøg hos kunderne.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Compliance Manager for Tryg Garanti

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Do you understand how financial institutions operate and are you familiar with the legislative requirements? Do you want to help build the right compliance foundation to support the expansion of our trade finance related insurances throughout Europe?

In this role, you will help create a strong compliance framework, to guide the organization and develop new solutions in a rapidly changing environment. In this role, you will therefore be able to make a valuable contribution to the analysis, design and implementation of the compliance set up of the future for Tryg Garanti. This means that you will help define and run a standardized framework with a clearly defined annual wheel across multiple countries to support the country managers. As compliance manager, your role will be to help ensure that the business runs smoothly by helping to implement value-creating controls and enabling proactive advisory.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Key Account Manager hos Tryg Industri, Aarhus

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Er du ligesom os dybt motiveret af resultatet, og er du af natur drevet af salget? Er du vant til at navigere i et komplekst og forretningsorienteret stakeholdermiljø, hvor viljen til sejr er fundamentet for din succes?

I rollen som vores nye Key Account Manager vil du opleve en hverdag, hvor vi har et særligt fokus på at udvikle os til at blive den fortrukne rådgiver og forsikringsudbyder for nye kunder hos Tryg Industri. Det håber vi, at du vil hjælpe os med.

Nysalg til vores udvalgte kernesegmenter er et strategisk fokusområde for Tryg Industri. Som Key Account Manager får du ansvaret for din egen portefølje, og du bliver en del af et team, som har fokus på en lønsom vækst og fortsat udvikling samt udbygning af Tryg Industris forretning i Danmark.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Kundebetjener til Tryg Pension

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Har du lyst til at blive en del af den faglige familie i Tryg Pension, der leverer finansiel tryghed til selvstændige erhvervsdrivende, så er det dig vi søger til vores mødebooking team i Tryg Pension.

I Tryg tror vi på diversitet og vigtigheden af at lære af hinanden og derfor søger vi ideelt set flere forskellige profiler til dette nye team.

Her får du et spændende introforløb, så du står knivskarpt i disciplinen mødebooking af pensionsordninger til den selvstændige og firmakunder. Har du allerede erfaring med mødebooking er det en fordel, men ikke et krav – så skal vi nok lære dig det. Vi forestiller os at du læser nogle fag der matcher finans, forsikring og pension.

Vi ser gerne du har siddet med kundekontakt via telefonen tidligere, og hurtigt kan sætte dig ind i kundens behov og ønsker.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Divisionsrådgiver i Management Support, Skade DK

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Ønsker du at komme helt tæt på direktions- og ledelsesbeslutning og kan du bidrage til at sikre sammenhæng fra beslutning til implementering i forretningen? Så er du måske den ambitiøse divisionsrådgiver vi netop nu søger.

Som divisionsrådgiver vil du indgå i et tæt samarbejde med direktører og ledere i forretningsområdet Skade DK. Helt konkret vil du i rollen blive koblet til en eller flere skadedirektører du primært kommer til at samarbejde med.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Business Analyst med teknisk indsigt

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Har du en god forretningsforståelse kombineret med solid teknisk indsigt? Brænder du for IT-udvikling fra idé til implementering og drift? Så er det måske dig vi søger som vores nye Business Analyst.

I din rolle som Business Analyst vil tager du del i vores agile featureudvikling, som del af IT leverancer indenfor Trygs Agile Release Trains eller forretningsprojekter og programmer. Du vil blive en vigtig spiller i eksekvering fra idé til implementering samtidig med, at du vil være med til at videreudvikle og optimere vores agile udviklingsmetode.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Strategy Consultant til Group Strategy i Tryg

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vil du være med til at sætte den strategiske dagsorden i en af Danmarks største virksomheder og indgå i et ambitiøst team, som både har dialog med topledelsen omkring centrale beslutninger og samarbejder tæt med forretningen? Så har vi en spændende mulighed for dig.

Du vil typisk indgå i et projektteam, men forventes i stor udstrækning selv at kunne definere og udføre de relevante analyser i høj kvalitet. For visse opgaver vil du selvstændigt lede fremdriften og guide junior kolleger med støtte fra leder og projektledere i relevant omfang. Dine arbejdsopgaver vil være varierede og alsidige, og vil blandt andet bestå af kvantitative analyser, strategisk problemløsning, projektledelse og formidling af resultaterne i form af præsentationer til ledelsen.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Nordisk Online Lead

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Har du talent for projektledelse og udvikling med fokus på Online? Så kan du netop nu blive en del af et nyoprettet Nordisk Online Board, der har fokus på at dele viden og inspiration på tværs af koncernen for at optimere kunderejsen online.

I Marketing er vi på udkig efter en ny kollega, som brænder for udvikling, kan skabe struktur og jonglere med mange bolde på samme tid. Vi søger dig, som trives i et omskifteligt arbejdsmiljø med mange stakeholders. I en nyoprettet stilling skal du drive og udvikle Nordisk Online Board, hvor flere afdelinger deler viden og best practice for at optimere kunderejsen.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Strategisk analytiker til Indkøb - talent for data og analyse

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Indkøb i Tryg er en nordiske indkøbsdivision, som er ansvarlig for indkøb og administration af aftaler som bl.a. vedrørende Trygs skadeudbetalinger. Du bliver tilknyttet Skadeindkøb, der i dag består af 9 indkøbere og 3 analytikere, som arbejder med skadekategorierne Bygning, Løsøre, Person og Auto. I Indkøb har vi et tæt samarbejde med skadeafdelingen, og vi arbejder målrettet mod fælles mål, og bidrager i høj grad til Trygs målopfyldelse og udvikling.

Som analytiker, kan du være med til at gøre en forskel, og du vil få opgaver for indkøbsdivisionen, hvor du skal konsolidere, analysere og rapportere data, og bidrage til fastlæggelse af sourcing strategier. Gennem opfølgning og analyse af spend i Tryg og ved at producere og udvikle enkle og forståelige analyser og rapporter, kan du bistå indkøberne ved udarbejdelse af anbefalinger, som kan medvirke til, at Tryg kan reducere sine omkostninger.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Kunderådgiver med Talent for Tryghed, Tryg Privat

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Rummer du et salgstalent i verdensklasse, og søger du en arbejdsplads hvori dit talent for salg både bliver anerkendt og udviklet til sit fulde potentiale? Er svarene ja, og du har Talent for Tryghed, så har du lige nu en fantastisk mulighed for skabe en unik karriere hos Tryg Privat, som vores nye Kunderådgiver!

Som vores nye Kunderådgiver vil du i hverdagen få mulighed for at bidrage til at vores eksisterende, såvel som nye kunder, kan føle sig endnu mere trygge. Vores arbejdsgang er præget af et højt arbejdstempo og ikke mindst af en stor gejst for det, som vi alle sammen brænder for, nemlig det meningsfulde salg via en verdensklasse service.

Tryg Forsikring A/S