26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tryg Forsikring A/S
Erfaren og professionel skadebehandler til bygning/løsøre for Industri/Erhverv kunder

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Til Bygning/Løsøre skade for vores Industri/Erhverv kunder søger vi en struktureret skadebehandler, der kan tage ansvar, levere kundeoplevelser i verdensklasse samt excellent sagsbehandling, når skaden er sket.

Du bliver en del af en afdeling bestående af 32 dygtige kolleger, som sætter kunderne i højsædet og yder en professionel rådgivning og skadebehandling.

Du skal behandle skader for vores erhvervs- og industrikunder inden for området bygning og løsøre i ”Team Bygning/Løsøre” sammen med 11 andre kolleger. I det daglige arbejde skal du derudover kommunikere både telefonisk og skriftligt med vores kunder og vores netværk som bl.a. består af forsikringsmæglere, håndværkere, taksatorer, kollegaer i salget og advokater.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Strategisk- og datadrevet Performance Manager til Mødebooking hos Tryg Privat

Tryg Forsikring A/S, Aarhus og Malaga

Kan du på strategisk vis sætte tal på dine relationer og flotte resultater via din lead generering? Har du ekspertisen til skabe nye tryghedsskabende relationer, og er du samtidig drevet af at opnå stærke resultater?

Som Performance Manager til mødebooking i Tryg Privat Danmark, i CRM-afdelingen, vil du blandt andet få ansvaret for at sikre, at vores salgskanaler får det rigtige antal møder med højest mulige kvalitet. Det gør du gennem vores mødebookingteams i hhv. Malaga og Aarhus, hvor dine kompetencer inden for nytænkning og datadrevet optimering skal være med til at løfte området til nye højder – herunder gennem fokus på vores lead generering og mødebooking.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Forsikringsrådgiver til Tryg Outbound, Aarhus

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Har du talent for salg og er du Hunter med stort H? Er svarene ja, så tilbyder vi lige nu en helt unik karrieremulighed!

Hos Tryg Outbound har vi altid plads til salgstalenter! Netop nu er vi faktisk på udkig efter dig, som er i stand til at give vores kunder den ypperste rådgivning og sælge netop de forsikringer, der skaber tryghed for vores kunder i deres hverdag.

Foruden et meningsfuldt arbejde hos Nordens største tryghedsskaber, med markeds største arbejdsglæde, vil du blive tilbudt:

  • En uddannelse på Forsikringsakademiet (15 ECTS)
  • En karriereplan med fokus på din personlige udvikling
  • En solid grundløn med mulighed for bonus
  • Pension og sundhedssikring betalt af Tryg
  • Tildeling af medarbejderaktier
Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Agile Business Consultant

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

We are strengthening our Lean Agile Centre of Excellence (LACE) and looking for a passionate Agile Business Consultant to explore, describe and maintain all development frameworks used in Tryg.

In close collaboration with your colleagues in LACE you will support the overall Agile implementation in Tryg. We have both agile and non-agile development frameworks and your role will be to make sure that all frameworks are up to date and reflect the needs of the organization.

In this role you will:

  • Maintain Tryg’s project models (agile and stage-gate) Describe and maintain Tryg's new development framework for Agile Release Trains (Essential SAFe)
  • Identify, describe and maintain all relevant interfaces to the agile frameworks e.g. interfaces with Corporate and local PMO’s and Finance, Internal Audit, IT Operations, IT Development etc.
Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Empatisk og imødekommende skadebehandler til Tandskade

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Hvis du har lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem tandskade og rådgivning, tilbyder Tryg netop nu et spændende job, hvor du kan være med til at sikre ro i sindet for de kunder, der har haft en tandskade.

Har du arbejdet som klinikassistent eller med tandskader på anden vis? - så er du vores ideelle nye kollega.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive telefonisk og skriftlig skadesbehandling på vores kunders tandskader. Du vil skulle servicere og rådgive kunden i forbindelse med den konkrete sag. Her skal du kunne tage selvstændig stilling til dækningsomfang ud fra gældende regler og betingelser, således at kunden får, hvad han/hun har krav på.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Danmarks bedste sælgere til Tryg Agentur Salg

Tryg Forsikring A/S, Valby

Vi søger netop nu nye sælgere, der kan operere som selvstændig Agentur-indehavere – har du højt drive og ønsker at være med til at hæve overliggeren for fremtidens forsikringsformidling, ser vi frem til at høre fra dig!

Som Agentur-indehaver opererer du med dit eget CVR-nummer og Tryg som sparrings- og samarbejdspartner. Vi sidder klar til at hjælpe dig i gang i fede lokaler i Valby. Vi klæder dig på i alt fra produkttræning til systemer. Du kommer med salgstalentet!

”Bedste salgsjob i Danmark og den bedste karriere-beslutning jeg har taget. Rigtig god indtjening og det helt rigtige job, hvis du er 100% sælger og trives med stor frihed til at planlægge din egen hverdag” – Søren Christensen, Agenturindehaver

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Rådgiver til pension for selvstændige - København

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vil du være en del af vores dygtige team af PFS Rådgivere, der med kunden i centrum rådgiver selvstændige erhvervsdrivende hos Tryg omkring deres pensionsforhold?

Du får, og tager, ansvaret for at drive salg og rådgivning på området. Dine primære succeskriterier er, at du gennem god og tillidsvækkende rådgivning formår at være ambassadør for Tryg Pension, både internt og eksternt.

I din hverdag sikrer du, at eksisterende kunder i Tryg udnytter deres fordele som Tryg kunder – også på Pensionsområdet. Ca. 80% af din tid er dedikeret til de kunder, som dine kolleger henviser til dig for rådgivning omkring pension. 20% af din tid forventes du at bruge på at opsøge egne kunder gennem eksempelvis referencer og kundearrangementer.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Empatisk og engageret skadebehandler til Dyreskader

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Til Dyreskade søger vi en struktureret, engageret og dygtig skadebehandler, som vil være med til at sikre, at Tryg yder verdens bedste kundeservice.

Hos os er det vores fornemmeste opgave at give skadelidte en kompetent og effektiv sagsbehandling og en oplevelse af, at de fik mere, end de forventede.

Det er dig, kunderne møder, når skaden er sket, og det er dig, der både omsorgsfuldt og effektivt skal behandle sagen, så kunden er tryg ved det videre forløb. Derfor forventes det, at den rette kandidat har lyst til at få noget fra hånden uden at slække på kvaliteten af sit arbejde.

Når du starter i Tryg, vil du hurtigt opdage, at ansvar er noget, vi hylder og noget, der fylder.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Tryg Affinity søger studerende med servicegen

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Vil du være med til at sikre, at Tryg Affinity yder verdens bedste kundeservice - så er det dig vi mangler i vores dynamiske team af skadebehandlere.

Hos os er den vigtigste opgave at give kunderne en kompetent og effektiv sagsbehandling, samt en oplevelse af, at de får mere end de forventer. Vi har brug for en kollega, der er løsningsorienteret, fleksibel, viser overblik og som formår at skabe tryghed hos kunden til hver en tid.

Den nye medarbejder vil blive involveret i håndtering af "first-line" opkald fra forsikringstagere, forhandlere og servicepartnere, samt løbende skadebehandling af private og erhvervskunder. Man skal kunne tage selvstændige beslutninger i det daglige, for at sikre en hurtig og effektiv skadebehandling overfor vores kunder.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Erhvervsassurandør til Kolding, Herning eller Odense

Tryg Forsikring A/S

Er det dig, der med ildhu driver opsøgende salg op mod erhvervsvirksomheder, uden at miste fokus på at yde en fantastisk kundeoplevelse og fastholde vores gode og lønsomme erhvervskunder?

Du skal drive opsøgende salg og rådgive mindre erhvervsvirksomheder i segmentet 0-9 ansatte om vores forsikringsløsninger. Jobbet er et mix af telefonsalg, onlinemøder og fysiske besøg hos kunderne.

Kunderne skal opleve, at du er i tæt kontakt med dem, at du leverer forsikringsløsninger af høj kvalitet og yder en sublim kundeoplevelse hver gang. Udover vores skadesprodukter, skal du i tæt samarbejde med vores pensionskundechef, sikre salg af pensionsløsninger til nye og eksisterende erhvervskunder.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Strategisk projektleder til Tryg Erhverv

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Har du stor erfaring med projektledelse, forretningsudvikling og en solid forretningsforståelse?

Som vores nye kollega, bliver du en del af Strategi & Projekter, som driver nogle af udviklingsprojekterne i Erhverv. I din nye hverdag bliver du en del af et professionelt team på 6 personer, som har en uformel omgangstone og et højt fagligt niveau. Vi er effektive og hårdtarbejdende, og er gode til at sparre med hinanden, samtidigt med at vi har det sjovt.

Dine projekter og rolle i dem kan variere f.eks.:

  • Projektleder med ansvar for den samlede proces f.eks. implementeringen af et nyt forsikringspartnerskab med en ekstern forretning eller forening
  • Drive forretningsudviklingstiltag inden for f.eks. bæredygtighed, kundeoplevelser, digitale løsninger eller procesoptimering
Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Erfaren Ingeniør eller jurist til Trygs Arkitekt- og Ingeniøransvarsafdeling

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vi søger en person med erfaring inden for rådgivende ingeniørvirksomhed og med en baggrund som bygningsingeniør.

Du kan også komme i betragtning, hvis du er en erfaren skadebehandler, jurist eller advokat med solid erfaring inden for byggeriet forhold, herunder navnlig ansvarsspørgsmål inden for byggeri. Arbejdet består i at bistå vores ansvarskunder og varetage skadebehandlingen, hvis disse mødes med erstatningskrav, der udspringer af deres rådgiveransvar som arkitekter eller ingeniører mv.

Du vil få en stor kontaktflade til vores kunder, til kravstillere og til egne og modparters advokater. Internt vil du løbende være i tæt dialog med vores underwritere og mæglerbetjenere, samt med vores interne advokatafdeling.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Risikoanalytiker til Kapitalmodellering

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vil du være med til at løfte arbejdet med kapital- og risikostyring i et af Nordens største skadeforsikringsselskaber? Vil du dyrke din specialistviden i et stærkt fællesskab med fagligt dygtige kolleger?

Det grundlæggende fokus for risikostyring er at give det bedst mulige overblik over risikoeksponeringer i Tryg og formidle dette til bestyrelse, direktion og forretningsområderne. Dette skal vigtigst af alt sikre, at forretningsområderne tilvælger risici på baggrund af et retvisende, risikorigtigt beslutningsoplæg for derved at opnå det mest attraktive afkast i forhold til den underliggende risiko.

Arbejdsopgaverne i stillingen som risikoanalytiker vil primært være analyseorienterede med et højt fokus på præsentation og kommunikation af resultater, samt koordinering og sparring med kolleger i Koncernrisiko.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Compensation & Benefits Specialist

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vil du være med til at udvikle og implementere løn- og bonusprocesser i landets største forsikringsselskab? Har du lyst til at specialisere dig i en rolle med høj faglighed og ansvar og samtidig være med til at skabe et solidt beslutningsgrundlag på tværs af nordiske lande?

Som C&B Specialist får du et job med mange arbejdsopgaver og en bred berøringsflade i hele organisationen. Du vil arbejde med processer og strukturer på tværs af landegrænser og der vil være stor mulighed for at sætte dit eget præg på C&B-funktionen. Det vil være dig, der har styr på processer, detaljer, beregninger, data og oversigter, når vi f.eks. skal udvikle og vedligeholde aflønningsrapporter, eller understøtte vores forretning med data eller benchmarks på løn og vilkår.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Vi søger Danmarks bedste sælgere til Tryg Agentur Salg

Tryg Forsikring A/S

Vi søger netop nu nye sælgere, der kan operere som selvstændig Agentur-indehavere. Vi er i gang med at bygge et nyt salgscenter i Aarhus, så har du et højt drive og ønsker du at være med til at hæve overliggeren for fremtidens forsikringsformidling ser vi frem til at høre fra dig!

Som Agentur-indehaver opererer du med dit eget CVR-nummer og med Tryg som sparrings- og samarbejdspartner. Rent praktisk sidder vi sammen i lokaler i Aarhus og er klar til at hjælpe dig i gang. Vi klæder dig på i alt fra produkttræning til systemer. Du kommer med salgstalentet!

”Bedste salgsjob i Danmark og den bedste karriere-beslutning jeg har taget. Rigtig god indtjening og det helt rigtige job, hvis du er 100% sælger og trives med stor frihed til at planlægge din egen hverdag” – Søren Christensen, Agenturindehaver.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Portfolio Manager Auto, Tryg Erhverv DK

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vil du være med til at sætte retningen for erhvervsforsikringsmarkedet i Tryg?

Som Portfolio Manager Auto er du ansvarlig for udviklingen af indtjeningen på alle Autoprodukter i Erhvervsforretningen. Du er med til at forme de strategiske beslutninger, og du sørger aktivt for, at der gennemføres målrettede indsatser, der sikrer vækst og indtjening på både kort og langt sigte.

De målrettede indsatser kan være rettet mod risikoselektion, produkter, processer, vilkår, prissætning, rabatter, indtegning, risikovurdering, sanering mv.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Network Solution Architect

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Vil du være med til at realisere Trygs strategi via langsigtet og anvendelig arkitektur? Og har du lyst til at sætte din faglighed i spil?

Som Network Solution Architect vil du være involveret i vores strategiprojekter med fokus på at udvælge og designe de bedste nye løsninger samt sikre at de kan integreres med Trygs øvrige systemer og 3. parts services.

Du tænker forretning og kunder i alle løsninger. Du er medansvarlig for netværksinfrastrukturen som drives af en outsourcing leverandør. Dine opgaver er at kigge fremad og sikre at standarder og strategien for området overholdes.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Product Owner til Tryg Privat

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Brænder du for at udvikle forretningen med IT-understøttede løsninger, som lever op til kundernes behov?

Som vores nye kollega bliver du bliver Product Owner i et agilt team i Tryg Privat, som arbejder efter SAFe principper. Du driver teamet i tæt samspil med Scrum Masteren og sikrer, at teamet leverer de mest optimale løsninger til forretningen.

Foruden et helt unikt, spændende og udviklende job, så tilbyder vi dig at blive en del af en afdeling med 11 engagerede og nytænkende kollegaer, som enten har en akademisk eller forsikringsfaglig baggrund. Vi er et ambitiøst team, hvor humor, samarbejde og kommunikation er medvirkende til, at vi løfter opgaverne til nye højder.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Erfaren og empatisk skadebehandler til ulykkesskade

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Netop nu leder vi efter en struktureret skadebehandler med erfaringen indenfor personskade, der kan tage ansvar, levere kundeoplevelser i verdensklasse samt excellent sagsbehandling, når skaden er sket.

Hvis du brænder for at arbejde med ulykkesskade, så kan vi tilbyde et spændende job, hvor du fra starten er med til at præge og drive udviklingen i rollen og afdelingen.

Når du starter i Tryg, vil du hurtigt opdage, at ansvar er noget, vi hylder og noget, der fylder. For tryghed kommer ikke af sig selv. Den er du, dine kolleger i Ulykkesskade og alle i Tryg ansvarlige for at levere, når uheldet sker for vores kunder.

Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Servicesupporter til faglig medlemskontakt i Alkas Medlemskontaktcenter

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Kan du se dig selv skabe og styrke fagforeningsmedlemmers tilfredshed? Elsker du at snakke med andre mennesker og kan du se dig selv have telefonen, som dit vigtigste arbejdsredskab? Så har du nu muligheden for et studiejob, hvor faglig stolthed og fleksibilitet er i højsædet!

Som Servicesupporter i Medlemskontaktcenteret får du stærke værktøjer, inden for service og den gode dialog på telefonen. Derudover kan du se frem til at blive en del af et dynamisk team, med andre studerende.

Tryg Forsikring A/S