2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S Kontorelev

Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S

Kom og vær en del af den grønne omstilling i et aktivt team!

Ønsker du at lære om både kundeservice, sagsbehandling og kommunikation og samtidig gøre noget godt for miljøet? Så er det hos os, du skal være kontorelev.

Du får en bred uddannelse med viden om både administration og det tekniske område i en organisation, hvor vi hjælper hinanden og løser opgaverne sammen. Når vi har givet dig en grundig oplæring, får du opgaver, du løser på egen hånd.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Et team af gode kollegaer med forskellige kompetencer, som ser dig som et ligeværdigt medlem af gruppen.
  • En meget varieret kollegagruppe i hele organisationen. Du bliver kollega med både ingeniører, maskinmestre, håndværkere og akademikere.
  • En spændende forretning inden for et komplekst felt, så der er god mulighed for at lære om administration i en bredere sammenhæng
LOHFF Driftsleder

LOHFF søger for Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S

Du får ansvaret for at lede et team bestående af 6 erfarne teknikere og 2 specialarbejdere. Sammen er I ansvarlig for drift og vedligehold på CTRs vekslerstationer, spidslastanlæg samt transmissionsledninger i Gentofte og Gladsaxe kommuner.

Du vil stå for den praktiske dialog med CTR. I det daglige arbejde fylder overvågning samt optimering af stationer og koordinering af opgaver, fx. udskiftning af defekte ventiler, pumper mv. Du varetager teamets vagt- og ferieplaner, ansættelsessamtaler og daglig personaleledelse i samarbejde med driftschefen. Du deltager selv i vagtordningen.

Du har en vigtig rolle ved ny- og ombygninger af stationer. Ved større projekter vil der være tale om samarbejde med rådgiver og CTR.