7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Caverion A/S
El – servicetekniker

Caverion A/S, Esbjerg

Vi søger en professionel El-servicetekniker, der brænder for sit fag!

Caverion A/S I Caverion Service vest arbejder vi med stort set alle typer af el-tekniske opgaver. Vores kunder er primært industrivirksomheder, men rummer også større erhverv og offentlige institutioner. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en varierende arbejdsdag, hvor dine opgaver kan omfatte:

 • Installationer og service i industrien
 • Fejlfinding på nye og gamle installationer
 • Maskinanlæg og styringer
Caverion A/S
JKSServiceleder inden for el til Caverion i Fredericia

JKS søger for Caverion A/S

Har du styr på det el-tekniske? Får du energi af at have mange opgaver og er stærk til at beregne? Er du en naturlig leder? Kan du sige ja til disse ting, er du måske den person vi leder efter.

Vi søger en kompetent serviceleder, der kan lede et team af fagligt dygtige teknikere og samtidig pleje og skabe relationer til både nuværende og nye kunder. Som positiv bidragsyder er det naturligt for dig at gå forrest og vise vejen for dine teknikere. Du er kendt for din evne til at samarbejde og positive tilgang til opgaverne i dagligdagen.

JKS
JKS
Serviceleder til el-afdelingen

JKS søger for Caverion A/S i Nordborg

Har du styr på det el-tekniske? Får du energi af at have mange opgaver og kan du holde hovedet koldt? Er du en naturlig leder? Kan du sige ja til disse tre ting, er du måske den person vi leder efter.

Vi søger en kompetent el-serviceleder med godt overblik til at indgå i et tværfagligt ledelsesteam hos en af Caverions store tekniske outsourcing aftaler ved Danfoss i Nordborg. Du vil få base i Caverions afdeling på Danfoss og refererer til site manageren samme sted. En afdeling med en god tone, hvor arbejdsmiljøet er uformelt og sikkerheden er i fokus.

Dit overordnede ansvar vil være at lede et stærkt team på 12 elektrikere på sitet.

Et udpluk af dine opgaver er:

 • Mandskabs- og opgaveplanlægning
 • Kundekontakt og samarbejde med kollegaer på tværs af faggrupper
 • Beregning af tilbud samt opfølgning på disse
JKS
Caverion A/S
Projektleder EV

Caverion A/S, Skovlunde og Søborg

Har du lyst til at være med til at bygge fremtidens ladenetværk I Danmark, i samarbejde med en af verdens største bilproducenter Toyota, så er denne stilling måske lige noget for dig.

Caverion A/S I vores danske EV-enhed løser vi alle typer af opgaver inden for EV, fra tidlig planlægning, koordinering af udstyrsleverandører og opgraderinger af strømforsyning – til en færdiginstalleret løsning, der er tilpasset kundernes behov. Vi ser et stigende behov for etablering af ladeløsninger hos en lang række af vores gode loyale servicekunder og får også mange forespørgsler fra nye interessante kunder.

Du får ansvaret for gennemførelsen af et af fremtidens strategisk vigtigste projekter hos Toyota Danmark hvor kundeservice, projektledelse, koordinering, sparring og kommunikation er en vigtig del af hverdagen. Du vil få base onsite hos Toyota Danmark i Søborg samt hos Caverion i Skovlunde.

Caverion A/S
Caverion A/S
VVS-servicemontør til erhvervskunder

Caverion A/S, Skovlunde

Motiveres du af et professionelt arbejdsmiljø, hvor dine kolleger er nogle af de absolut dygtigste teknikere i branchen? Så har vi jobbet til dig her!

Caverion A/S Vi søger en professionel VVS-Servicemontør. Du bliver tilknyttet vores Serviceafdeling Øst i Skovlunde og skal køre på hele Sjælland. Vi kan tilbyde dig en spændende og afvekslende hverdag hvor du vil komme til at arbejde med alle typer af VVS-opgaver. Vores kunder er primært erhvervskunder med alt fra kontorhuse til industrivirksomheder.

Et udpluk af dine opgaver er:

 • Service og vedligehold af diverse VVS-installationer
 • Fejlfindings – og mindre renoveringsopgaver
 • Energi-og driftsoptimeringsopgaver
Caverion A/S
Caverion A/S
Serviceledere el

Caverion A/S, Fredericia eller Odense

Vi søger kompetente serviceledere, der kan lede et team af fagligt dygtige teknikere og samtidig pleje og skabe relationer til både nuværende og nye kunder.

Caverion A/S Vi har en god fast portefølje af servicekunder, som dagligt serviceres af vores professionelle serviceteknikere. Du får ansvaret for din egen kundegruppe, hvor teknisk rådgivning, koordinering og sparring er en vigtig del af hverdagen. Derudover vil du samarbejde og sparre med servicelederne på VVS, ventilation, køl, brand og sikring.

Et udpluk af dine opgaver som serviceleder er:

 • Nærværende ledelse af serviceteknikere med fokus på udvikling af kompetencer
 • Kundeansvarlig for en udvalgt kundegruppe med opgaver inden for reparation, installation, optimering og service
 • Teknisk support til kunder, serviceteknikere og kolleger
Caverion A/S
Caverion A/S
Industrielektrikere

Caverion A/S, Fredericia eller Odense

Her har vi jobbet til dig, der vægter et godt kollegaskab og spændende opgaver!

Caverion A/SVi har travlt og søger nye kompetente kolleger, der kan indgå i vores team. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved, at vi tager opgaverne seriøst, vi har en åben og fri omgangstone og her er ikke langt til et godt grin. Du vil få base i vores afdeling i Odense eller Fredericia.

Sikkerheden kommer altid i første række, og du vil primært komme til at arbejde med:

 • Almindeligt vedligehold på eksisterende elinstallationer
 • Mindre automationsopgaver
 • Tværfaglige opgaver
Caverion A/S