6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Caverion A/S
Faglært klejnsmed til tværfagligt team

Caverion A/S, Billund

Caverions serviceteam i Billund har i mange år været en stærk enhed, der leverer høj kvalitet. Vi har travlt og har brug for en dygtig klejnsmed.

Caverion A/SDu vil sammen med dine kolleger servicere vores store kunde, der er en stor og international virksomhed, hvor vi har kontrakten på vedligehold af maskiner og forskellige bygninger.

Dine primære opgaver bliver:

 • Smedeopgaver
 • Vedligehold af bygninger og maskineri – på en række forskellige adresser i Billund
 • Service montageopgaver
Caverion A/S
Caverion A/S
Site Manager

Caverion A/S, Skovlunde

Har du teknisk indsigt og kan yde vores kunder intelligent service er her en unik mulighed for at være med fra starten, når Caverion fremadrettet skal varetage vedligeholdelsen af vores nye landsdækkende kundes bygninger.

Caverion A/S Caverion, Managed Services er markedsledende i Danmark inden for livscyklusprojekter og performance-kontrakter. Hos vores nye kunde bliver du den ansvarlige Site Manager/maskinmester, hvor du skal drive en performancekontrakt, der indeholder flere tekniske fag, både i form af service, men også tværfaglige projekter.

Du bliver en del af et stærkt hold af fagligt kompetente Site Managers, maskinmestre og teknikere, som er lokaliseret rundt i Danmark, og du vil få base på Caverions kontor i Skovlunde. Du vil få en tæt dialog med kundens mange ejendomsansvarlige, samt en bred berøringsflade ind i vores egen organisation.

Caverion A/S
Caverion A/S
Facility teknikere

Caverion A/S

Har du teknisk indsigt og kan yde vores kunder intelligent service er her en unik mulighed for at være med fra starten, når Caverion fremadrettet skal varetage vedligeholdelsen af vores nye landsdækkende kundes bygninger.

Caverion A/S Caverion, Managed Services er markedsledende i Danmark inden for Livscyklus projekter og Performance kontrakter. Hos vores nye kunde bliver du en del af et stærkt team med faglig dygtige kollegaer.

Du er med til at drive en performancekontrakt, der indeholder flere tekniske fag, både i form af service, men også tværfaglige projekter. Vi søger indtil flere Facility teknikere fordelt rundt i landet i hhv. Sydjylland, Fyn, Øst Jylland, København og Sjælland.

Caverion A/S
Caverion A/S
Ventilations- og indreguleringstekniker

Caverion A/S, Fredericia

Vi søger en professionel ventilations- og indreguleringstekniker, der motiveres af at servicere vores kunder og har lyst til at indgå i et tværfagligt teknikhus, hvor vi arbejder sammen på tværs af fag.

Caverion A/S I Caverion service vest arbejder vi med stort set alle typer af opgaver. Vores kunder er primært erhvervskunder lige fra boligforeninger til industrivirksomheder.

Dine opgaver vil primært være:

 • Klimateknik
 • Lovpligtige eftersyn iht. VENT-ordning
 • Indregulering af ventilationsanlæg
Caverion A/S
Caverion A/S
El-Servicetekniker

Caverion A/S, Odense

Vi søger en professionel El-servicetekniker, der brænder for sit fag!

Caverion A/S I Caverion Service vest arbejder vi med stort set alle typer af el-tekniske opgaver. Vores kunder er primært industrivirksomheder, men rummer også større erhverv og offentlige institutioner. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en varierende arbejdsdag, hvor dine opgaver kan omfatte:

 • Installationer og service i industrien
 • Fejlfinding på nye og gamle installationer
 • Maskinanlæg og styringer
Caverion A/S
Caverion A/S
El-formand

Caverion A/S, Nordborg

Vi søger en energisk og kompetent el-formand, som skal indgå i el-afdelingen, som er en del af et tværfagligt team ved en af Caverions største tekniske Facility Management-aftaler. Du vil få base i Caverions afdeling ved vores kunde i Nordborg og referere til Site Manageren.

Caverion A/S Du bliver en del af et team på 8, som dagligt servicerer bygningerne ved vores industrikunde i Nordborg. Facility Management-aftalen omhandler industri og procesvedligehold samt nye installationer, som dækker over en bred vifte af opgaver indenfor mange fag og niveauer.

Dine opgaver som el-formand kan blandt andre være:

 • Udførelse af el-opgaver ved mindre service samt vedligeholdelsesopgaver
 • Planlægning og dispatching af opgaver
 • Sagsstyring herunder kvalitetssikring, dokumentation og opfølgning på opgaver
Caverion A/S