9 job matcher din søgning 9 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
& friends Site Manager, Øst- og Sydjylland

& friends søger for Caverion A/S

& friends søger for Caverion A/S, en udadvendt og kommerciel Site Manager til ledelse af vores sites i det øst- og sydjyske. Du refererer i første omgang til vores Operation Manager, men efter grundig oplæring overtager du ledelsen på et antal sites.

Dine primære opgaver:

  • Udvikle det gode samarbejde med kunden.
  • Via synlig ledelse, sikre den daglige drift i afdelingen.
  • Økonomisk ansvar for siten.
Temp-Team A/S
Datadreven og udviklingsorienteret financial controller

Temp-Team A/S søger for Caverion A/S i Fredericia

Er du klar til nye spændende karrieremuligheder indenfor finance controlling

Kom og vær med på en positiv vækstrejse i Caverion Danmark, som netop har været igennem en større turnaround med bl.a. opkøb af nye selskaber. Virksomheden kommer med andre ord til at vækste og har derfor brug for netop dig i vores velfungerende regnskabsafdeling.

Med reference til regnskabschef Claus Ørum Østergaard bliver du en aktiv medspiller i forhold til at løfte afdelingen til nye højder, idet du vil fungere som chefens højre hånd.

Caverion A/S
Bogholderiassistent

Caverion A/S, Fredericia

Har du en bred bogholderimæssig erfaring, og vil du være med til at udvikle vores samlede bogholderifunktion? Vil du arbejde som en del af et stort internationalt firma i vækst? Hvis ja, vil vi gerne høre fra dig!

Se video om Caverion A/S som arbejdspladsDin uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vigtigt, at du har regnskabsmæssig forståelse, er nysgerrig og har lyst til at stille spørgsmål og udfordre eksisterende processer og arbejdsgange.

Caverion A/S
Gem
Caverion A/S
Elektriker med tværfaglig indsigt

Caverion A/S, Silkeborg

Vi søger en kompetent elektriker med tværfaglige indsigt, til et stærkt team hos en af Caverions store tekniske outsourcing-aftaler ved Danfoss.

Se video om Caverion A/S som arbejdspladsVi er et team i udvikling med fokus på modernisering af arbejdsgange og håndtering af opgaver, samtidig med at vi har et stort fokus på vidensdeling for at vi alle udvikler os løbende.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag hvor sikkerheden altid kommer i første række. Som en del af vores team, kan vi tilbyde dig en bred vifte af opgaver.

Caverion A/S
Caverion A/S
Teknisk servicemedarbejder

Caverion A/S, Skovlunde

Se video om Caverion A/S som arbejdsplads

Vi udvider igen vores fantastiske team, og søger derfor en ny kollega til at indgå i den daglige drift på Caverions aftale hos vores nye kunde i Nordhavnen og andre lokationer i Storkøbenhavn.

Du vil få mange varierende opgaver der alle, er med til at gøre bygningen god at være i for brugerne – herunder fx mindre reparationer på bygninger og tekniske installationer.

Caverion A/S
Caverion A/S
Servicetekniker til spændende serviceopgaver

Caverion A/S

Går du efter et job med mange varierende opgaver og respekt for din faglighed?

Se video om Caverion A/S som arbejdsplads Vi søger dygtige servicetekniker til Caverions afdeling i Storkøbenhavn. Du kan se frem til at arbejde med mange typer af opgaver både inden for det private og det offentlige erhverv. Vi kan tilbyde dig både spændende udfordringer og meget alsidighed i hverdagen.

Du er naturligvis uddannet elektriker eller har en lignende el-teknisk baggrund. Din hidtidige erfaring spænder bredt, men vigtigst er at du har kendskab til serviceopgaver.

Caverion A/S
Caverion A/S
ABA Sevicetekniker

Caverion A/S, Skovlunde

Vi har behov for en ABA servicetekniker til at udføre projekter på Sjælland. Du vil være med til at skabe nye løsninger i samarbejde med det voksende team.

Se video om Caverion A/S som arbejdspladsHvis du ser dig selv som en holdspiller og vil være med til at gøre en forskel for vores kunder på brandsikringsområdet, så kan vi tilbyde dig at blive en del af et mindre og spirende team hvor faglighed, kvalitet og personlig udvikling er i fokus.

Du skal være uddannet elektriker og gerne besidde brand 1+2 kurset. Du har kendskab til ABV og AVA herunder programmering og fejlfinding.

Caverion A/S
Gem
Caverion A/S
Kraftværkselektriker

Caverion A/S

Er du vild med at se store bygninger blive vakt til live, så har du nu chancen for at blive en del af en af Danmarks førende installationsvirksomheder.

Se video om Caverion A/S som arbejdsplads

Som kraftværkselektriker får du en meget varieret hverdag. Du servicerer kraftværker og affaldsforbrændingsanlæg på Sjælland, hvor du typisk udfører mindre eller mellemstore projekter. Opgaverne spænder fra fejlfinding, fiber, SRO, lys, hovedforsyning samt almindelige service og projektopgaver.

Vi har en åben og uformel tone, og vi tror på, at et godt grin gør arbejdsdagen sjovere for os alle. Vi tror også på, at du bliver bedre af at få tillid til selv at styre og planlægge din arbejdsdag.

Caverion A/S
Gem
Caverion A/S
EV elektriker

Caverion A/S

Vi søger flere kompetente EV-elektrikere i hele landet, der kan medvirke til at fastholde vores stærke position i markedet for ladeløsninger til elbiler (EV).

Et udpluk af dine opgaver som EV tekniker hos Caverion:

Se video om Caverion A/S som arbejdsplads
  • Etablering af ladeløsninger hos alle vores kunder, lige fra mindre private installationer til store DC-anlæg med flere udtag
  • Udvidelse af eksisterende tavler samt etablering af nye tavler og stikledninger
Caverion Danmark er en spændende virksomhed med stor variation i hverdagens opgaver. Vi har fokus på personlig og faglig udvikling og tilbyder løbende kurser og efteruddannelser.
Caverion A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV