2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SChemist

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Er du nysgerrig, har gåpåmod og søger et sted hvor du kan blive fagligt udfordret i et miljø med fokus på godt kollegaskab. Så læs mere her:

Vi søger en kemiker med kendskab til vitaminer og deres kemiske egenskaber samt interesse og erfaring indenfor kromatografiske metoder til analyse af foder og fødevarer.

Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige kemikere samt laboranter og laboratorieassistenter i laboratoriet, hvor der er fokus på høj faglighed. Du bliver en del af en dynamisk international virksomhed i vækst, der er et af verdens største laboratorier.

Hvad siger du til en stilling med fagligt ansvar for vores Vitaminanalyser, optimering og udvikling af metoder, kvalitetssikring, effektivisering og videreudvikling af laboratoriet?

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SLaborant til virksomhed i vækst

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Vi vokser hos Eurofins Vitamin Testing A/S. Vi søger derfor 2 nye kolleger, som kan blive en del af vores dygtige team og som har lyst til at være en del af vores fortsatte succes.

Er du den kommende kollega til vores team, så er det vigtigt, at du både er fagligt dygtig og ansvarsbevidst. Du kommer hver dag på arbejde med lysten til at bidrage med din viden, men også til den gode stemning i vores afdeling. Da vi er et produktionslaboratorie, vil dine opgaver hovedsageligt være at analysere vores kundeprøver, opretholde kvalitetskrav og sikre en hurtig og effektiv afvikling af opgaverne.

Evner du i en tempofyldt hverdag at have fokus på kvalitet og har du lyst til at løfte i flok sammen med vores dygtige team, så læs videre her!

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S