5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sports Connection ApS
Salgsbackup til B2B

Sports Connection ApS, Esbjerg

Brænder du for at hjælpe dine kunder til den rette løsning? Trives du i et job hvor ikke 2 dage er ens? Så er du måske vores nye salgsbackup.

En af vores dygtige salgsbackup har søgt nye udfordringer tættere på sin bopæl, derfor mangler vi nu en ny kollega til teamet i Esbjerg. Du skal kunne lide at tale i telefon og kunne overskue flere bolde i luften på én gang, for du har kunderne i røret det meste af dagen med mange forskellige forespørgsler. Du kommer til at have et tæt samarbejde med vores kørende sælgere i Danmark og det øvrige Norden omkring kunderne.

Typiske opgaver i stillingen er:

  • Modtagelse af ordrer, ændring af ordrer og ordreindtastning
  • Hjælpe og rådgive om alternative modeller på udsolgte varer
  • Dialog med kunden om lagerstatus og rådgivning omkring supplering
Sports Connection ApS
Sports Connection ApS
Copywriter til e-commerce

Sports Connection ApS, Esbjerg

Elsker du at lege med ord og udvikle content? Kan du forvandle nørdet sko-viden til let forståeligt dansk som sætter vores kunders behov for viden i centrum?

Vores vækststrategi er ambitiøs, så du skal kunne lide at tingene flytter sig - og at du er med til at flytte dem. For at understøtte udviklingen, er vi i fuld gang med implementeringen af en ny e-commerce-platform og nyt PIM-system. Her udfylder du en central rolle med velproducerede og salgsstyrkende tekster samt øvrigt godt content.

Du kommer til at:

  • forvandle produktinformation og kundeindsigter til fængende tekster, der leder kunderne ned gennem salgstragten. Det er vigtigt at du elsker at skrive tekster der fanger, og at du trives med at fordybe dig i en tekst.
  • sikre høj og ensartet kvalitet i vores kommunikation på platformen
  • udføre og tage ansvar for content-plan, produktion og implementering til web, samt berigelse af produktinformationer i vores nye PIM system
Hansen Toft A/S CCO for verdens tredjestørste skomærke

Hansen Toft A/S søger for Sports Connection ApS i Esbjerg

Du får chancen for at sætte dit præg og fortsætte fremtidens vækst i Skechers. Du bliver en del af virksomhedens ambitiøse, men velbegrundede 5-års vækstplan blandt andet med baggrund i en markant forøgelse af markedsføringsbudgettet. Med budgetmål i 2022 på 2.000.000 solgte par sko samt beklædning og accessoires, 7-8 nyåbninger i hhv. Sverige, Norge og Danmark spiller du en afgørende rolle for den fortsatte succes.

Du får ansvaret for samtlige salgskanaler, som varetages af en manager for hvert af områderne Retail, Whole Sale og E-Commerce – med direkte reference til dig. Der er 53 selvstændige butikker, mere end 1600 udsalgssteder og egen E-Commerce i DK, NO, SE og FIN. Du må derfor påregne rejseaktivitet. Ejer og CEO har indtil nu samtidig varetaget rollen som CCO.

Hansen Toft A/S
Butiksmedhjælper til SKECHERS i Køge
Er du vild med sport, mode og sko, og brænder du for salg og for glade kunder?
Skechers Køge, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Butiksmedhjælper
Er du vild med sport, mode og sko, og brænder du for salg og for glade kunder?
Skechers Rødovre, Rødovre
Jobcenter
Indrykket: