6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bruun & Hjejle AdvokatpartnerselskabServicekoordinator

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab, København

Er du serviceminded til fingerspidserne, har du smil i stemmen, og spreder du god energi omkring dig? Så er det dig, vi mangler. Vi søger netop nu en engageret og udadvendt servicekoordinator.

Som servicekoordinator er du en af de første, vores klienter og medarbejdere møder, når de træder ind ad døren hos Bruun & Hjejle. Det er dit job at sikre, at de får en varm modtagelse, ligesom du er ansvarlig for at alt forløber kompetent og professionelt på vores mødegang.

Dine opgaver vil primært være opdækning og servering på vores mødegang ved klientmøder samt planlægning og koordinering af arrangementer i fællesskab med Køkkenet og vores eventkoordinator.

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab2.- og 3.-årsadvokatfuldmægtig eller erhvervsjuridisk fuldmægtig til M&A

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab, København

Er du en dygtig rådgiver med forretningsforståelse og øje for, hvad der skaber værdi for klienten? Og vil du lære af de bedste gennem et fagligt og socialt stærkt fællesskab, hvor team kommer før ego?

Som advokatfuldmægtig eller erhvervsjuridisk fuldmægtig bliver du en del af et stærkt og nøje udvalgt hold, som er passioneret omkring at finde de rigtige løsninger.

Som fuldmægtig i M&A og Kapitalmarkedsret kommer du til at rådgive købere, sælgere og finansielle rådgivere om offentlige og private transaktioner, herunder private equityfinansierede handler. Du vil arbejde tæt sammen med specialister fra de øvrige specialer og blandt andet hjælpe med juridiske analyser af virksomheder og bidrage til udarbejdelse og forhandling af transaktionsdokumenter samt processtyring.

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab1.-årsadvokatfuldmægtig eller erhvervsjuridisk fuldmægtig til M&A

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab, København

Vil du lære af de bedste gennem et fagligt og socialt stærkt fællesskab, hvor team kommer før ego? Så har du chancen nu.

Vi søger en 1.-årsadvokatfuldmægtig eller erhvervsjuridisk fuldmægtig til vores afdeling for M&A og Kapitalmarkedsret med opstart hurtigst muligt.

Som fuldmægtig i M&A og Kapitalmarkedsret kommer du til at rådgive købere, sælgere og finansielle rådgivere om offentlige og private transaktioner, herunder private equity-finansierede handler. Du vil arbejde tæt sammen med specialister fra de øvrige specialer og blandt andet hjælpe med juridiske analyser af virksomheder og bidrage til udarbejdelse og forhandling af transaktionsdokumenter samt proces-styring.

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab2.-3.-årsfuldmægtig til Fast Ejendom

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab, København

Er du en dygtig rådgiver med forretningsforståelse og øje for, hvad der skaber værdi for klienten? Og vil du lære af de bedste gennem et fagligt og socialt stærkt fællesskab, hvor team kommer før ego? Så har du chancen nu. Vi søger advokatfuldmægtige til vores afdeling for fast ejendom med opstart hurtigst muligt.

Som advokatfuldmægtig i vores afdeling for Fast ejendom rådgiver du inden for alle områder af fast ejendom, herunder komplekse nationale og internationale ejendomstransaktioner, finansiering, ejendomsudvikling, erhvervslejeret, boliglejeret og projektsalg. Vi har et omfattende netværk med de vigtigste aktører på det danske ejendomsmarked bestående af realkreditinstitutter, banker, entreprenører og ejendomsmæglere.

Bruun & Hjejle AdvokatpartnerselskabRekrutteringskonsulent

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab, København

Er du dygtig til at spotte og rekruttere talenter? Og falder det dig naturligt at opbygge stærke relationer til dine interessenter? Så er det dig, vi har brug for på vores hold.

Som rekrutteringskonsulent er du ansvarlig for rekrutteringsprocessen fra A-Z både internt og eksternt og arbejder altid med øje for den overordnede strategi og employer branding.

Du er sparringspartner for vores partnere og ledere og har ansvar for at rekruttere de bedste jurister og medarbejdere til hele huset. Du får afgørende indflydelse på beslutningsprocessen og sikrer, at vi rekrutterer intelligent gennem brugen af blandt andet data, effektive kanaler og i tæt samarbejde med forretningen.

Bruun & Hjejle AdvokatpartnerselskabSenioradvokat til Fast Ejendom

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab, København

Er du en dygtig og erfaren rådgiver inden for fast ejendom? Har du god forretningsforståelse og øje for, hvad der skaber værdi for klienten?

Du bliver en del af et stort sammentømret team på 58 personer, hvor alle, inklusiv partnere, indgår i sagsbehandlingen. Vi arbejder tæt sammen med firmaets øvrige specialister om nogle af de mest komplekse ejendomstransaktioner.

Som advokat i vores afdeling for Fast Ejendom rådgiver du inden for alle områder af fast ejendom, herunder komplekse nationale og internationale ejendomstransaktioner, finansiering, ejendomsudvikling, erhvervslejeret, boliglejeret og projektsalg. Vi har et omfattende netværk med de vigtigste aktører på det danske ejendomsmarked bestående af realkreditinstitutter, banker, entreprenører og ejendomsmæglere.