5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aalborg Portland
El-specialist til Aalborg Portland

Aalborg Portland

Er du motiveret af at dele ud af din viden og erfaring? Har du lyst til at blive en af et specialistteam i en dynamisk virksomhed? Hvis ja, så er det måske dig, vi søger.

Som vores ny el-specialist vil du komme til at arbejde i en produktion med enorme maskiner, fysiske, elektriske og mekaniske processer i en meget stor skala. Sammen med dine kollegaer i el-teamet vil du stå for systematisk vedligeholdelse og fejlfinding på udstyret i arbejdsområdet.

Se video om Aalborg Portland som arbejdsplads

Du vil få en bred berøringsflade, hvor du blandt andet vil skulle varetage rollen som el-sagsbehandler på udvalgte investeringsprojekter, således leverancen kommer til at overholde de gældende el-tekniske specifikationer, hvad angår udstyr, opbygning, programmering, el-dokumentation samt idriftsættelse.

Aalborg Portland
Aalborg Portland
Industriteknikerlærling

Aalborg Portland

Er du interesseret i at starte din karriere i en spændende højteknologisk procesvirksomhed, så søger vi en initiativrig og frisk industriteknikerelev med mod på at lære nyt. Se video om Aalborg Portland som arbejdsplads

Vi har tilrettelagt et spændende uddannelsesforløb, hvor du i praktiktiden kommer til at arbejde med følgende opgaver.

  • fremstilling og reparation af værktøj og specialudstyr
  • nyanlægs- og vedligeholdelsesopgaver
  • fejlfinding på hydrauliske og pneumatiske anlæg
  • montering og demontering af maskiner og komponenter
Aalborg Portland
Aalborg Portland
Safety Coordinator

Aalborg Portland

Vi søger en erfaren og nærværende safety coordinator, som bedst trives ude ved anlæggene og brænder for at skabe sikre arbejdspladser igennem tæt samarbejde, risikovurderinger og klare retningslinjer.

Se video om Aalborg Portland som arbejdsplads

Du vil blive en del af en afdeling med syv kollegaer. Afdelingen varetager ansvarsområderne arbejdsmiljø, sikkerhed, miljø, energi, CO2 og certificeringer i et produktionsmiljø, som omfatter cementproduktion, havnefaciliteter og råstofindvinding.

Den primære opgave vil være i tæt samarbejde med arbejdsmiljøorganisationen og produktionen at planlægge, risikovurdere og sætte klare retningslinjer for arbejdets udførsel, dette såvel i den daglige drift som under større vedligeholdelsesopgaver.

Aalborg Portland
Aalborg Portland
Kontrolrumsoperatør

Aalborg Portland

Kontrolrummet er livsnerven hos Aalborg Portland, da det er i kontrolrummet, produktionen styres, koordineres og overvåges. Du vil derfor have dine daglige gang i kontrolrummet, hvor du vil blive en del af et team på 21 kontrolrumsoperatører med reference til de forskellige driftsledere. Tilsammen skal I sikre stabil drift og høj produktkvalitet. Arbejdet foregår i 3-holdskift og 7 døgns kontinuerlig holddrift.

Som kontrolrumsoperatør vil dine primære arbejdsopgaver blandt andet være:

Se video om Aalborg Portland som arbejdsplads
  • Sikre optimal udførelse af produktionsprocesserne i ansvarsområdet.
  • Sikre, at kvalitetsmålene opfyldes.
  • Sikre produktion i henhold til produktionsplaner.
Aalborg Portland
Gem
Aalborg Portland - Safety Coordinator
Vi søger en erfaren og nærværende safety coordinator, som bedst trives ude ved anlæggene og brænder for at skabe sikre arbejdspladser...
Aalborg Portland, Aalborg
Aalborg Portland
Indrykket: