4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Fonden Universe Science Park

Sponsor- & eventkoordinator

Nordborg

Vi søger en struktureret og dynamisk ny kollega til at udvikle sponsorkoncepter samt gennemføre events og større arrangementer i parken. Er det dig?

Vi tilbyder en livlig og humørfyldt arbejdsplads, hvor hver dag byder på faglige og personlige udfordringer og masser af oplevelser samt en fast stilling på fuld tid med fleksible arbejdstider og arbejdsopgaver.

Fonden Universe Science Park
Gem
Fonden Universe Science Park

Chefgartner

Vi søger søger en faglig stærk og visionær chefgartner, som vil være med til at pleje og videreudvikle en af Nordeuropas flotteste haveanlæg. Er det dig?

Vores grønne områder skal være klar til at imødekomme de mange ekstra gæster, og de øvrige udviklingsmuligheder, der står for døren. Her vil du gå forrest for at sikre at vores gæster og interessenter vil kunne nyde såvel prydhaver, spektakulære botaniske elementer, parkanlæg og afslappende områder i en park i forandring og vækst.

Du vil få ansvaret for at lede og udvikle Universes gartnerteam, samt sikre lønsomhed gennem taktisk og operationel ledelse.

Fonden Universe Science Park
Gem
Fonden Universe Science Park

Business Controller

Nordborg

Universe Science Park på Nordals søger en erfaren og engageret Business Controller til at styrke vores økonomiteam.

Som Business Controller får du, sammen med dit team, ansvaret for at præsentere økonomiske resultater og politikker for ledelsen med henblik på et passende datadrevent beslutningsgrundlag.

Vi tilbyder dig et afvekslende og udfordrende job i en unik oplevelsespark, som har stærke ambitioner om at gøre en forskel.

Fonden Universe Science Park
Gem
Fonden Universe Science Park

Sæsonjob

Nordborg

Vil du sikre dig en hel unik sommer, med super søde kollegaer, fedt fællesskab og glade gæster. Vi garanterer højt humør, skønne solskinsdage og nye venner. Du skal kunne arbejde minimum 4 uger i sommerferien med variabel arbejdstid og timer.

Du kan komme til at arbejde i fire seje områder:

  • Foodområdet, hvor madglæden er stor
  • Oplevelsesområdet, hvor gæsteglæden er høj
  • Billet- og butiksområdet, hvor serviceniveauet er over det sædvanlige
  • Renholdelsesområdet, hvor rengøringsstandarden er strålende
Fonden Universe Science Park

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV