4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Inussuk A/S

Afdelingsleder til miljø og arbejdsmiljø, Pituffik Space Base

Pituffik

I samarbejde med den øvrige Inussuk varetager ESH udvikling og implementering af systemer, der skal styrke Vectrus Services evne til at efterleve kravene i Final Governing Standards (miljøaftale mellem Grønland og USA), Base Maintenance Contract og de for basen gældende arbejdsmiljømæssige lovkrav.

Ansvarsområder

  • Daglig leder af ESH-afdelingen
  • Ansvarlig for at miljø- og arbejdsmiljøafsnittene i Performance Work Statement (PWS) og Environmental Final Governing Standards (FGS) efterleves.
Gem
Inussuk A/S

Environmental Specialist/Miljøspecialist, Pituffik Space Base

Pituffik

På vegne af Inussuk A/S, som vedligeholder Pituffik Space Base, søger underleverandør Vectrus Services en Environmental Specialist/Miljøspecialist.

Med reference til afdelingslederen vil dine ansvarsområder bl.a. omfatte:

  • Koordinering, opdatering og vedligeholdelse af miljøprogrammer og -planer
  • Udarbejdelse af miljøplaner og -rapporter

Arbejdet foregår som en kombination af kontor- og feltarbejde.

Gem
Inussuk A/S

Program Accountant

Hellerup

På vegne af Inussuk A/S, som vedligeholder Pituffik Space Base, søger underleverandør Vectrus Services en Program Accountant til den danske afdeling i Hellerup, København.

Som vores nye medarbejder tilbydes du en alsidig stilling, hvor du får ansvar og gode muligheder for udvikling.

Du vil i tæt samarbejde med dygtige kollegaer få en central rolle i at sikre, at virksomhedens økonomi- og regnskabsfunktion lever op til de højeste standarder for nøjagtighed og pålidelighed.

Gem
Inussuk A/S

Assistant Airfield Manager til Pituffik Space Base, Grønland

Pituffik

På vejene af Inussuk A/S, som vedligeholder Pituffik Space Base, søger underleverandør Vectrus Services en Assistant Airfield Manager til lufthavnen.

Er du på udkig efter nye udfordringer og oplevelser, så har Pituffik det hele. Som Assistant Airfield Manager her vil du komme ud for en bred vifte af forskellige opgaver i lufthavnen.

Vi har også vores træningscenter, hvor man kan deltage i holdtræninger, badminton, fodbold, bowling og hvad man ellers kunne få lyst til.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV