100 job matcher din søgning 100 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bilka Salgsassistent til Elektronik - København S

Bilka

Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i Bilka måske lige noget for dig.

Det bedste ved at arbejde i Bilka er, at du får en masse gode kolleger. Her indgår du i et team og på en arbejdsplads, hvor holdånden er høj. Du bliver ikke kun en del af en afdeling. Du er med i fællesskabet i hele butikken, og du er kollega i såvel kæden som hele virksomheden.

Bilka Elitebagerelev - Odense M

Bilka

Ønsker du en uddannelse, hvor du både har hænderne i bolledejen og får kompetencer indenfor ledelse, produktionsplanlægning og drift? Vi oplever i højere og højere grad, at vores kunder gerne vil betale for friskbagt kvalitetsbrød, og det er et område, der aldrig ligger stille.

Din uddannelse er en kombination af praktik i bageriet og skoleophold på teknisk skole. Du kommer også på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group på vores eget kursuscenter.

Bilka Management Trainee til Køl og Frost - Vejle

Bilka

Management Trainee-uddannelsen er en udbygning af uddannelsen som salgselev. Denne uddannelse er for dig, der allerede nu ved, at du gerne vil være leder.

Når du uddanner dig som Management Trainee hos os, får du rig mulighed for at arbejde målrettet med din personlige udvikling. I løbet af uddannelsen får du mulighed for bl.a. at udvikle dit overblik, tage ansvar og planlægge både tid og projekter. Det er stærke kompetencer, der styrker dig til en lederkarriere hos os – og i resten af erhvervslivet.

Bilka Teamkoordinator til Food - København S

Bilka

Som teamkoordinator refererer du til afdelingslederen, og i det daglige arbejder du tæt sammen med teamets dygtige salgsassistenter og elever.

I Food har vi alt, hvad hjertet kan begære til hverdag og fest. Vi har naturligvis alle klassikerne og basisvarerne, men vi har også en lang række spændende specialvarer, som vi er stolte af, og som kunderne sætter stor pris på.

Bilka Salgsassistent til Frugt og Grønt - Vejle

Bilka

Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Det bedste ved at arbejde i Bilka er, at du får en masse gode kolleger. Her indgår du i et team og på en arbejdsplads, hvor holdånden er høj. Du bliver ikke kun en del af en afdeling. Du er med i fællesskabet i hele butikken, og du er kollega i såvel kæden som hele virksomheden.

Bilka Produktionskoordinator til bageriet - Greve

Bilka

Går du med en leder i maven – og kunne du godt tænke dig at lære, hvordan man koordinerer arbejdet for forskellige typer af medarbejdere? Er du samtidig en dygtig håndværker, som kan lide at lave lækkert bagværk?

Vi tror på, at alle har en leder i maven. Uanset om du skal lede dig selv, dit team eller en hel afdeling, så klæder vi dig på til at løse opgaven. Du får daglig sparring fra din leder og mulighed for at komme på interne kurser.

Bilka Bagersvend - Hillerød

Bilka

Brug din faglighed i Bilkas bageri, hvor du bliver omgivet af dygtige kolleger. Her får du gode forhold med fri i helligdagene og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du bliver en del af et bagerteam på mellem 25 og 50 medarbejdere – fra bagersvende og bagermestre til produktionsledere og teamkoordinatorer. Din opgave bliver at deltage i den daglige drift i bageriet, hvor du gennem din faglighed er med til at sætte en høj standard.

Bilka Medhjælper til bageriet - Hillerød

Bilka

I Bilka har vi en klar ambition om at være Den Bedste Arbejdsplads i detailbranchen. Hver eneste dag arbejder vi målrettet på at gøre os fortjent til den titel blandt vores medarbejdere.

Det bedste ved at arbejde i Bilka er, at du får en masse gode kolleger. Her indgår du i et team og på en arbejdsplads, hvor holdånden er høj. Du bliver ikke kun en del af en afdeling. Du er med i fællesskabet i hele butikken, og du er kollega i såvel kæden som hele virksomheden.

Bilka Servicemedarbejder under 18 år til Frugt og Grønt - Vejle

Bilka

Vil du have et job, der giver plads til både studie og fritid? Hvor kolleger bliver til kammerater, og hvor I sammen får fede erfaringer på en sjov og afvekslende arbejdsplads?

I Bilka får du en arbejdsplads, der engagerer sig i samfundet. Vi støtter fx Fødevarebankens tiltag mod madspild. Og Salling Fondene giver økonomisk støtte til projekter og foreninger, der medvirker til at skabe en bæredygtig udvikling og hjælper nogle af samfundets mest udsatte grupper.

Bilka Salgsassistentelev til Frugt og Grønt - Vejle

Bilka

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er.

Vi er et team af dygtige og positive kolleger, der hver dag sørger for at præsentere et stort og indbydende sortiment af frisk frugt og grønt til kunderne. Vi har et nært samarbejde med udvalgte producenter, og vi er stolte af vores yderst brede og sæsonaktuelle udvalg af frugter og grøntsager.

Bilka Delikatesseelev - Holstebro

Bilka

Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af.

Du bliver ekspert i tilberedning og anretning af varer, men du lærer også en masse om ernæring, hygiejne, salg og kundevejledning. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Udover skoleopholdene på teknisk skole deltager du på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group.

Bilka Gourmetslagterelev - Holstebro

Bilka

I Salling Group udbyder vi gourmetslagteruddannelsen som er for dig, der brænder for kvalitet og god smag. Lækkert kød, garniture og smagfulde madretter er blot noget af det, du som gourmetslagterelev kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen.

Har du appetit på mere? Vi har en spændende fremtid ventende på dig, der gerne vil gøre karriere hos os efter endt uddannelse. Hvad enten du drømmer om at dygtiggøre dig som gourmetslagter, eller har viljen til at blive leder, så viser vi vejen.

Bilka Salgsassistentelev til Køl og Frost - Vejle

Bilka

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I afdelingen sælger vi en bred vifte af mad. Her er de færdigpakkede produkter fra vores leverandører sammen med de varer, som vi selv producerer i slagterafdelingen. Hos os finder kunderne altid aktuelle varer, der følger sæsoner og traditioner, samtidig med at vi tilbyder spændende, nye smagsoplevelser og specialiteter fra ind- og udland.

Bilka Teamkoordinator til servicecentret - Slagelse

Bilka

Som teamkoordinator refererer du til afdelingschefen for varemodtagelsen og servicecentret, og i det daglige arbejder du tæt sammen med teamets dygtige assistenter.

Din hovedopgave bliver den daglige koordinering af de vigtigste opgaver i servicecentret. Her bliver du bindeleddet mellem kunderne og vores serviceværksted eller leverandøren.

Det betyder, at du taler med både frustrerede kunder og procesorienterede kolleger – en balance, som du trives i, fordi du tænker løsningsorienteret og er god til at holde hovedet koldt.

Gem
Bagermester - Ishøj
Bliv en del af en stærk kæde, hvor du både får ansvaret for dit eget bageri og mulighed for at bidrage til vores stærke koncept.
Bilka, Ishøj
Bilka
Indrykket:
Gem
Management Trainee til Parfume og Nearfood - Greve
En uddannelse til dig, som drømmer om at blive leder.
Bilka, Greve
Bilka
Indrykket:
Gem
Medarbejder til delikatessen - Odense M
Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder?
Bilka, Odense M
Bilka
Indrykket:
Gem
Salgsassistentelev til Parfume og Nearfood - Greve
Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.
Bilka, Greve
Bilka
Indrykket:
Gem
Afdelingsleder til Frugt og Grønt - Slagelse
Har du en vindermentalitet ud over det sædvanlige?
Bilka, Slagelse
Bilka
Indrykket:
Gem
Flaskemedarbejder under 18 år - Esbjerg N
Vil du ha’ et job, der gi’r plads til både studie og fritid?
Bilka, Esbjerg N
Bilka
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV