84 job matcher din søgning 84 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 84 resultater.
BilkaSalgsassistentelev til Frugt og Grønt - Viborg

Bilka

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

BilkaLukkeansvarlig til varehuset - Vejle

Bilka

Kan du tage ansvar og prioritere? Kan du sikre, at aftenens opgaver eksekveres optimalt ud fra din prioritering af resurserne i varehuset?

Så er jobbet som lukkeansvarlig i Bilka måske lige noget for dig.

Som lukkeansvarlig refererer du til sektionschefen for Operations, men du vil på skift få overdraget varehuset fra forskellige ledere.

Din opgave er at styre varehuset i de sidste timer frem mod lukketid. Det kræver, at du holder dig et overblik over varehuset med hensyn til fx sikkerhed og hygiejne, og at du følger op på såvel medarbejdere som udsolgte varer. Det er dig, der har overblikket over opgaveprioriteringen, så administrative og driftsmæssige rutiner/arbejdsgange følges. Det er også dig, der rapporterer til ledelsen i forhold til aftenens forløb og opgaver.

BilkaSlagtersvend - Tilst

Bilka

Bliv slagtersvend i Bilka, og træd ind i et team, hvor udvikling og arbejdsglæde er i fokus.

Vi har et kæmpe sortiment med alle typer kød og fisk, så du kan tilbyde kunderne alt, hvad hjertet og maven begærer – både til hverdag og fest. Om det så er MesterHakket, friskfangede rødspætter, importeret kobekød, økologisk plantefars, nylavet smørrebrød eller spansk tapas.

Du kan se frem til en varieret arbejdsdag, der går med produktion af slagtervarer. Dine opgaver inkluderer

  • opfyldning af slagterboksen og klargøring af butikken, så den er indbydende og præsentabel
  • ekspedering og rådgivning af kunder omkring kød, kvalitet og tilberedning
  • forberedelse og tilberedning.
BilkaServicemedarbejder under 18 år til Hus og Have - København S

Bilka

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Det er sikkert allerede nok for dig, men du får også vigtig erhvervserfaring til CV’et. Erfaring, der hjælper dig, når du engang skal videre eller tage dit næste skridt hos os. Og så bliver du ansat under ordnede forhold – og det er vi stolte af.

Som medarbejder i Bilka er du med til at holde butikken pæn, ordentlig og indbydende, så det er hurtigere, nemmere og sjovere, når indkøbsvognen skal fyldes til studentergilder, konfirmationer og barnedåb – eller til den travle hverdag.

Det er dig, der giver kunderne den gode service – og giver dem et smil med på vejen. Sammen med dine kolleger sørger du for, at hylderne er fyldt op, og at varerne står pænt. Du hjælper kunderne med at finde det, de leder efter.

BilkaSalgsassistent til Hus og Have - København S

Bilka

Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i Bilka måske lige noget for dig.

Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Der er ingen dage, der er helt ens, så dine opgaver varierer. Nogle opgaver løser du alene, andre løser du med dine kolleger.

Du er den første, kunderne ser, og når du møder dem med et smil, hjælpsomhed og giver dem god service, er du med til at skabe den gode kundeoplevelse.

Det bedste ved at arbejde i Bilka er, at du får en masse gode kolleger. Her indgår du i et team og på en arbejdsplads, hvor holdånden er høj.

BilkaGourmetslagterelev - Viborg

Bilka

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter?

I Salling Group udbyder vi gourmetslagteruddannelsen som er for dig, der brænder for kvalitet og god smag. Lækkert kød, garniture og smagfulde madretter er blot noget af det, du som gourmetslagterelev kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen.

Du tager en uddannelse, hvor du sætter kvalitet og faglig stolthed højt samtidig med, at du har kunder og salg for øje. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Ud over skoleopholdene på teknisk skole deltager du på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group.

I Salling Group tilbyder vi som de første i branchen er KødCuisinier-certificering. Det er en efteruddannelse for gourmetslagtere, med fokus på måltidssammensætning, madlavning og kundevejledning. Vi sætter nemlig en ære i at have Danmarks dygtigste gourmetslagere i vores varehuse.

BilkaProduktionsleder til restaurant – Holstebro

Bilka

Vil du bruge dine skarpe smagsløg og evnen til at lede i en travl hverdag blandt dygtige og servicemindede kolleger, der hver dag skaber gode oplevelser for Bilkas kunder?

Som produktionsleder i bistroen får du sammen med restaurantchefen ansvar for dit eget køkken, og du bliver leder for mellem 20 og 50 medarbejdere, som tæller både ufaglærte ungarbejdere og faglærte voksne.

Vi serverer alt fra flæskesteg til herregårdsbøffer, og vi har stor succes med vores temauger – fx mexicanske uger, hvor menuen udvides med bl.a. burritos og churros.

Dine daglige opgaver omfatter også at:

  • udarbejde vagtplaner
  • uddelegere opgaver og støtte dine medarbejdere i at nå deres individuelle mål
  • rekruttere nye medarbejdere til teamet i samarbejde med restaurantchefen
BilkaSektionschef til Customer and People - Ishøj

Bilka

Er du en skarp, effektiv, idérig og energisk lederprofil, så bliv en del af den lokale varehusledelse i Bilka

Når du er leder i Bilka, så er det ikke en titel, du bare får. Vi forlanger en hel del. Din værktøjskasse skal være propfuld af effektive metoder og ideer til at løse overordnede ledelsesmæssige udfordringer. Du er en tydelig lederprofil med masser af erfaring i bagagen, og du har flair for at arbejde med nøgletal og store budgetter, samtidig med at du holder fokus på de resultater, dine medarbejdere leverer.

Med din solide ledererfaring fra detailhandelen sætter du dagsorden, følger op og ændrer kurs, hvis det er nødvendigt. Du er resultatsøgende og trives godt i et set-up, hvor du kan måle resultaterne af din indsats med det samme.

Mangfoldighedskonsulent / Diversity Consultant til Odense
I Salling Group tager vi det sociale ansvar alvorligt, og i Group Diversity har vi ansvaret for mangfoldighedsarbejdet i hele virksomheden.
Bilka, Odense
Bilka
Salgsassistent til Home/Living - Kolding
Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder?
Bilka, Kolding
Bilka
Servicemedarbejder under 18 år til kasselinjen - Aalborg SV
Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?
Bilka, Aalborg SV
Bilka
Servicemedarbejder under 18 år til Home/Living - Kolding
Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?
Bilka, Kolding
Bilka
Bagersvend - Greve
Sætter du pris på godt bagerhåndværk?
Bilka, Greve
Bilka
Medhjælper til bageriet - Slagelse
Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder?
Bilka, Slagelse
Bilka
Teamkoordinator til servicecentret - Ishøj
Kan du lide at arbejde med elektronik og IT?
Bilka, Ishøj
Bilka
Teamkoordinator til bageriudsalget - Horsens
Har du lyst til en hverdag med ansvar og indflydelse?
Bilka, Horsens
Bilka
Afdelingsleder til Hus og Have - Slagelse
Har du en vindermentalitet ud over det sædvanlige?
Bilka, Slagelse
Bilka
Salgsassistent til Food - Sønderborg
Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder?
Bilka, Sønderborg
Bilka
Salgsassistentelev til Nonfood - Sønderborg
Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.
Bilka, Sønderborg
Bilka
Salgsassistentelev til Elektronik - Sønderborg
Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.
Bilka, Sønderborg
Bilka