2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
PersonaleBørsenSengeSpecialisten søger deltids/weekend sælger til deres butik på Østerbro

PersonaleBørsen søger for Sengespecialisten i København

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet.

SengeSpecialisten har i dag 31 butikker i Danmark og et stærkt koncept, der er bygget op omkring et stærkt serviceniveau, udvidet behovsafdækning og deraf tilbundsgående rådgivning, hvilket tilsikrer kunderne de bedste forudsætninger for at vælge den rette sengeløsning.

SengeSpecialisten søger deltids/weekend sælger til deres butik på Østerbro, der sammen med det øvrige personale i butikken, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kæden's andre butikker i dag.

Timeantallet i stillingen er variabelt, og ligger primært i weekenden.

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

PersonaleBørsenDeltidssælger til deres butik i Esbjerg

PersonaleBørsen søger for Sengespecialisten

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet.

SengeSpecialisten søger en deltidssælger til deres butik i Esbjerg, der sammen med det øvrige personale i butikken, kan videreføre og udvikle den succes, der allerede er i kædens andre butikker i dag.

Timeantallet i stillingen er variabel, men vil primært være i weekenden.

Der er tale om en virksomhed der lægger vægt på, at den enkelte medarbejder tager ansvar i forhold til rolle og kompetencer. Således er der en fri og omgængelig omgangstone, som ligeledes beskriver det miljø, der er i virksomheden. Lønnen forhandles på et attraktivt niveau og modsvarer naturligvis de opstillede krav.