4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Hovedstadens BeredskabAmbulancebehandlerelever

Hovedstadens Beredskab

Vi søger et antal ambulancebehandlerelever med uddannelsesstart i begyndelsen af 2021.

I jobbet som ambulancebehandler skal du kunne handle hurtigt og professionelt i livstruende situationer og have medmenneskelighed, når du står foran, udsatte og sårbare patienter. Det er en uddannelse, hvor det forventes, at du opnår et højt teoretisk niveau, som du kan omsætte til praksis, når det gælder. Og du vil skulle bringe personlighed, modenhed og empati ind i uddannelsen. Kan du se dig selv i dette job og denne uddannelse så er ambulancebehandleruddannelsen i Hovedstadens Beredskab måske lige noget for dig.

Vores primære opgave er at være patienternes første kontakt med sundhedsvæsenet. Hvor vi behandler og transporterer patienterne til det relevante hospital. Vi dækker det centrale København, samt noget af Vestegnen og Amager, med ambulancer bemandet med paramedicinere eller behandlere.

Hovedstadens BeredskabErfaren og passioneret indkøber

Hovedstadens Beredskab, København

Vi søger en erfaren og passioneret indkøber, som skal indgå i Strategisk Indkøb, og være klar til selv at stå i spidsen for indkøbsfunktionen indenfor en kortere årrække. Dine opgaver vil spænde over alle elementer der varetages i forbindelse udbud og indkøbsaftaler i det offentlige. Som indkøber i Hovedstadens Beredskab arbejder du tæt sammen med vores jurister, de operative i brand- og ambulancetjenesten, IT, teknik, arbejdsmiljørepræsentanter og alle de øvrige driftsområder.

Du vil være ansvarlig for hele udbudsprocessen, være en vigtig ressource i forbindelse med implementering af ny indkøbspolitik, gennemføre indkøb af materiel og køretøjer i tæt samarbejde de enkelte fagpersoner i organisationen, håndtere samarbejdet med KommuneLeasing, rådgive og indgå SKI-aftaler samt være en vigtig sparringspartner for dine kollegaer i alle afdelinger.

Hovedstadens BeredskabFagligt dygtige behandlere eller paramedicinere

Hovedstadens Beredskab

Vil du køre ambulance i et energisk, udfordrende og spændende miljø? At arbejde i Danmarks hovedstad og Hovedstadens Beredskab er noget helt specielt. Hovedstadsområdet er en metropol med store events, turistattraktioner, natteliv, og en mangfoldighed af mennesker fra alle lag af samfundet. Det betyder, at du får brugt dine kompetencer til fulde – uanset om du er behandler eller paramediciner.

Du vil blive en del af en ambitiøs organisation, der arbejder målrettet for konstant at forbedre kvaliteten af vores ydelser og en ambulancetjeneste, der stræber efter at benytte den nyeste teknologi på området, når vi hver dag leverer hjælp til borgerne i hovedstaden.

Hos os vil du møde et fagligt fællesskab på en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet.

Hovedstadens BeredskabAlarmoperatører til 112 Alarm- og vagtcentralen

Hovedstadens Beredskab, København

Hver eneste dag yder vores medarbejdere en stor indsats for at hjælpe borgere og samarbejdspartnere i Hovedstadsområdet. Vil du sammen med dine kollegaer have en finger på pulsen, hvor vi har den første kontakt med borgere der har brug for hjælp og samtidig danner grundlaget for en god indsats?

Alarmoperatørens opgaver er at kommunikere professionelt med borgere, samarbejdspartnere og kollegaer, samt koordinere indsatser for de beredskaber vi betjener på 1-1-2 Alarm- og Vagtcentralen.

Er du en af vores nye kollegaer, er det vigtigt, at du trives i et dynamisk miljø med højt arbejdstempo. Du kan træffe hurtige beslutninger, samt bevare overblikket og roen – også i pressede situationer. Det er afgørende at du finder det meningsfyldt at arbejde med beredskab og sikkerhed, og altid sætter mennesker i centrum for opgaveløsningen.