6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LEGO® HouseKok til MINI CHEF

LEGO® House, Billund

Vil du være med til at skabe verdensklasse oplevelser for vores gæster? Og har du passion for at levere madglæde, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet, kreativitet og arbejdsglæde?

Vi søger en dygtig og ansvarsfuld kok til vores familierestaurant MINI CHEF, hvor maden tilberedes af Minifigurer (shhh… dig og dine kolleger) og serveres af robotter. Udover at levere madoplevelser til MINI CHEF består en stor del af dit arbejde også i at lave mad til husets møde- & konference setup, da LEGO House udenfor ferieperioder og højsæson har stor aktivitet indenfor selskaber, møder og konferencer.

Dine primære arbejdsopgaver som Kok i LEGO House:

  • Køre service i MINI CHEF med fokus på kvalitet og madglæde samt et godt samarbejde – hvor god kommunikation mellem dig og dine kollegaer er altafgørende
  • Klargøring af mad til familierestauranten MINI CHEF og møde- og konferencer
  • Oplæring af fleksible medarbejdere
LEGO® HousePeople & Culture Manager

LEGO® House, Billund

You can have many houses but only one place will be your home! LEGO® House is Home of The Brick and this is your chance to join the amazing LEGO House team in an important role in strengthening our People & Culture foundation.

You support and implement People & Culture initiatives based on organizational need, operational cadence and business priorities. You are curious and explorative – always looking for the best way to balance business and people matters and dares to do something different when needed.

You have a solid business understanding and are motivated by providing supportive and engaging frameworks where employees and leaders have opportunities to grow and be successful. In LEGO House, People make the difference!

LEGO® HouseTeam Lead

LEGO® House, Billund

Får du energi af at få dine kollegaer til at lykkedes? Og vil du være med til at stræbe efter, at LEGO klodsens hjemsted også skal være verdens bedste arbejdsplads? Så skynd dig at komme hjem til os og leg med.

Som Team Lead i LEGO House er du med til at sikre den stabile drift i huset – både i rollen som Team Lead og som den driftsansvarlige på et udvalg af dine vagter. Sammen med de andre teamledere har du ansvaret for at sikre rammerne, for at du og dine kollegaer sammen kan skabe verdensklasse gæsteoplevelser.

Du vil være med til at ensarte og optimere vores procedurer, så vi sikrer den gode gæsteoplevelse. Det er naturligvis muligt at udveksle erfaringer og kompetencer fra legekammerater i andre Team Lead positioner. På den måde hjælper vi hinanden med forståelse for og erfaring med driftsledelse.

LEGO® HousePlay Hero til Guest Experience

LEGO® House, Billund

Elsker du, når det lykkedes at give dine gæster en uforglemmelig oplevelse? Og bliver du klodset af begejstring, når du skal levere verdensklasse gæsteservice og værtskab? Så kom hjem til os og leg med.

Som Play Hero i LEGO House er du en nøglespiller i at sikre vores daglige drift. Du er en rollemodel på tværs af huset for alt hvad vi er. Du er den, der går forrest som det gode eksempel, som sikrer ensartetheden, og som andre kan støtte sig op ad.

Som Play Hero i Guest Experience bliver du den spillende træner, der guider og hjælper vores fleksible ansatte Play Agents til at møde gæsterne på den rette LEGO House-måde med imødekommenhed og hjælpsomhed.

LEGO® HouseSouschef

LEGO® House, Billund

Bliver du glad, når velsmagende mad finder vej til rumlende maver. Og vil du, sammen med de andre minifigurer i køkkenet og køkkenchefen, skabe madoplevelser for vores mange gæster. Så læg lige køkkenkniven og læs videre her.

Du har måske trænet din ledermuskel i et par år eller mere, og er klar til at udvikle dig videre. Og så er du helt vild med god planlægning, for det giver overskud til at være på forkant, kræse for detaljen og kollegerne i køkkenet.

Dine primære opgaver vil være at:

  • Udøve selvledelse, når det kommer til den daglige drift – altså afviklingen af alle måltiderne til møde- og konferencegæster og til vores familierestaurant med plads til 600 dejlige gæster
  • Planlægge, se frem og bestille en passende mængde varer
  • Motivere dine kolleger omkring dig (også når det hele går stærkt!) og opfatte og reagere hvis dine kolleger har brug for hjælp
LEGO® House
Food & Beverage i LEGO® House søger Konferencetjener

LEGO® House, Billund

Der er kun ét LEGO House i verden, og her tilbyder vi alle vores gæster en helt særlig legende og unik oplevelse – hver gang! Vores B2B-gæster er ingen undtagelse, og derfor søger vi en konferencetjener til at levere unikke oplevelse til møder og konferencer i vores klodsede hus.

Vi leder efter en konferencetjener, men for at være helt ærlige, så er det ikke en hvilken som helst en af slagsen! Du står op hver morgen med en passion for at skabe unikke oplevelser for en kræsen målgruppe, hvor kun det allerbedste er godt nok. Du ved præcist hvad der skal til, for at skabe oplevelser i verdensklasse.

Når vores møde- og konferencegæster holder fri, skal du synes det er sjovt og alsidigt at indgå i vores øvrige F&B team. Vi har to klodsede restauranter og en BRICKALICIOS cafe.

LEGO® House